*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
איש העסקים טל הולנדר, שכבר רשומות על שמו הצלחות בסצינת המסעדנות במרכז הארץ, החליט שהדרך הטובה ביותר לתת כבוד לרוח היפה והחזקה של הפריפריה, היא לפתוח מסעדה מנצחת בעיר הולדתו אשקלון. מעבר לנוסטלגיה המתבקשת, להולנדר יש חזון נועז: להביא את הווייב התל אביבי התוסס והבלתי מתפשר אל הפריפריה. זה הרעיון שעומד מאחורי "מלכה וציפי" - לא רק מסעדה, אלא חוויה שלמה, פנינה דרומית של ממש.
ציפורי בוקר ומלכות לילה
הקונספט של מסעדת "מלכה וציפי" נולד מתוך רצון ליצור משהו חדשני ומרענן בדרום, כזה שיהדהד לא רק באשקלון, אלא ימשוך קהל מגוון מאשדוד ועד באר שבע, מגדרה ועד תל אביב. ואכן, המקום הצליח ליצור לעצמו שם בזמן קצר, הודות לשילוב הייחודי בין בוקר רגוע ונעים, שעתה של ציפי, ציפור הבוקר, וערב סוחף ודינאמי, בסגנונה של מלכה, מלכת הלילה.
צילום באדיבות המסעדה
העיצוב של המתחם משלב טרנדיות תל אביבית, עם חמימות מקומית של בית, כאשר במרכז ממוקם טאבון מרשים שנותן טוויסט מיוחד לחוויה הקולינרית. המפות הלבנות, תפריט היינות העשיר, השרות המקצועי והאישי והנוף לים משלימים את החוויה המאוד מיוחדת של בילוי ב"מלכה וציפי". הרעיון הוא ליצור אוירה דינאמית שתתאים למגוון רחב של אנשים, החל מהחברות שנפגשות אחרי שיעור פילאטיס בבוקר, דרך פגישות עבודה על ארוחת צהריים, משפחות וזוגות שיוצאים ביחד בערב, ועד לבליינים בשעות הערב המאוחרות, שמחפשים לצד האוכל גם מוזיקה טובה ואווירת בילוי איכותית. למקום תעודת כשרות למהדרין, מה שמאפשר גם לקהל שומרי המסורת להנות מהחוויה הייחודית של ארוחה משובחת עם נוף לים, קרוב לבית ובלי בעיות חניה.
צילום באדיבות המסעדה
התוכן הוא המלך
אנשי הפריפריה הדרומית, אם זה מאשקלון, אשדוד, יבנה או המושבים והישובים שבסביבה, הפכו כבר מזמן לצרכני קולינריה איכותית ולמביני עניין באוכל טוב. הם גם מחפשים בילוי ברמה של העיר הגדולה תל אביב, אבל אם אפשר שזה יהיה קרוב לבית, מבלי שיצטרכו לנסוע רחוק ולהתמודד עם פקקים וחניה. המסעדה "מלכה וציפי" עונה על הדרישות האלה בגדול, ומספקת מלבד תפריט משתנה, שהוא נכס ללקוחות חוזרים, גם תוכן תרבותי של מוסיקה חיה בערבים, אם זה הרכבים טרנדיים שמגיעים מהמרכז, או די-ג'ייז שווים שבאים להרים את האווירה למען הסועדים.
התוכן החשוב ביותר הוא כמובן התפריט של המסעדה, שמתגלה כעשיר, מגוון, ונוגע בכל הטעמים: החל ממנות דגים נאים או מבושלים, ועד מנות ג'וספר ייחודיות, פיצות טאבון עם ירקות טריים, פסטות עשירות וסלטים רעננים.
צילום באדיבות המסעדה
המסעדה שמה דגש על חומרי גלם איכותיים וטריים, ודואגת לחדש ולגוון את התפריט באופן קבוע כדי לספק מענה לקהל הלקוחות החוזר. צורת ההגשה המוקפדת, השרות האישי והמקצועני, והאווירה המאוד מיוחדת, מעמידים את החוויה של הסועדים במרכז תשומת הלב.
אפשר לומר שתל אביב הגיעה לפריפריה. מסעדת "מלכה וציפי" היא מסעדה שהיא מוסד תל אביבי שקם בלב הפריפריה, ומציע חוויה בלתי נשכחת לכל מי שמחפש טעם איכותי של בית, בקצב של העיר הגדולה.
צילום תמונת שער - באדיבות המסעדה.
מסע בין השווארמות של חיפה: מהקלאסי ועד המהפכני
איך עיר אחת הצליחה לגרום לשווארמה להיות יותר מסתם ארוחה מהירה - מדריך טעמים לחובבי הלאפה, הפיתה ומה שיש ביניהם
מסעדות שוק בחיפה – טעים, נגיש וצבעוני
מהודו למומבאי דרך ויאטנאם ולבנון - איך השוק הקטן בחיפה הפך למרכז הטעמים הכי מגוון בארץ?
משפחתיות ושמחות: המסעדות שמתאימות לכולם בחיפה
מהילד שרוצה המבורגר פשוט עד הסבא שמחכה לאנטריקוט מיושן - איך למצוא מקום שבו כולם יוצאים מרוצים
מסעדות אינסטגרמיות: חיפה יפה אבל האוכל עוד יותר
מהמנות הכי צבעוניות ועד הפינות הכי שוות בסיפור – אלה המקומות בעיר שמבקשים שתוציאו את הטלפון, תצלמו ותעלו ישר לסטורי
מסעדות כשרות בחיפה - כשר, בריא ובעיקר - טעים
אוכל כשר יכול להיות נפלא, יצירתי ומלא תשוקה, ואנחנו פה כדי להוכיח את זה
סוהו חוגגת 25 – וזו מסיבה שאסור לפספס
מהבר השכונתי לאימפריה קולינרית: סוהו חוגגת 25 – וזו מסיבה שאסור לפספס! ביום רביעי ה-30.7, סוהו תפתח את חגיגות ה-25 באירוע מיוחד. תבואו?
גג, שמש, ים וקוקטייל: קירה אשדוד
קירה באשדוד מציעה לכם נוף משגע לים, קוקטייל, אוויר נפלא, אוכל טוב וסושי על הגג – מה עוד צריך כדי להרגיש שוב מאושרים?
אוטו-אוכל בירושלים 2025 ארמון הנציב - התחלנו!
פסטיבל אוטו-אוכל בירושלים 2025 החל בטיילת ארמון הנציב עם שפים ירושלמיים ומתארחים כמו אהרוני, חיים כהן, קבוצת מחנה יהודה, רחל בן אלול ואבי לוי, בר נוף ומופעים חיים. האירוע מתקיים עד ל-24 ביולי בימי שני עד חמישי.