*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
איש העסקים טל הולנדר, שכבר רשומות על שמו הצלחות בסצינת המסעדנות במרכז הארץ, החליט שהדרך הטובה ביותר לתת כבוד לרוח היפה והחזקה של הפריפריה, היא לפתוח מסעדה מנצחת בעיר הולדתו אשקלון. מעבר לנוסטלגיה המתבקשת, להולנדר יש חזון נועז: להביא את הווייב התל אביבי התוסס והבלתי מתפשר אל הפריפריה. זה הרעיון שעומד מאחורי "מלכה וציפי" - לא רק מסעדה, אלא חוויה שלמה, פנינה דרומית של ממש.
ציפורי בוקר ומלכות לילה
הקונספט של מסעדת "מלכה וציפי" נולד מתוך רצון ליצור משהו חדשני ומרענן בדרום, כזה שיהדהד לא רק באשקלון, אלא ימשוך קהל מגוון מאשדוד ועד באר שבע, מגדרה ועד תל אביב. ואכן, המקום הצליח ליצור לעצמו שם בזמן קצר, הודות לשילוב הייחודי בין בוקר רגוע ונעים, שעתה של ציפי, ציפור הבוקר, וערב סוחף ודינאמי, בסגנונה של מלכה, מלכת הלילה.
צילום באדיבות המסעדה
העיצוב של המתחם משלב טרנדיות תל אביבית, עם חמימות מקומית של בית, כאשר במרכז ממוקם טאבון מרשים שנותן טוויסט מיוחד לחוויה הקולינרית. המפות הלבנות, תפריט היינות העשיר, השרות המקצועי והאישי והנוף לים משלימים את החוויה המאוד מיוחדת של בילוי ב"מלכה וציפי". הרעיון הוא ליצור אוירה דינאמית שתתאים למגוון רחב של אנשים, החל מהחברות שנפגשות אחרי שיעור פילאטיס בבוקר, דרך פגישות עבודה על ארוחת צהריים, משפחות וזוגות שיוצאים ביחד בערב, ועד לבליינים בשעות הערב המאוחרות, שמחפשים לצד האוכל גם מוזיקה טובה ואווירת בילוי איכותית. למקום תעודת כשרות למהדרין, מה שמאפשר גם לקהל שומרי המסורת להנות מהחוויה הייחודית של ארוחה משובחת עם נוף לים, קרוב לבית ובלי בעיות חניה.
צילום באדיבות המסעדה
התוכן הוא המלך
אנשי הפריפריה הדרומית, אם זה מאשקלון, אשדוד, יבנה או המושבים והישובים שבסביבה, הפכו כבר מזמן לצרכני קולינריה איכותית ולמביני עניין באוכל טוב. הם גם מחפשים בילוי ברמה של העיר הגדולה תל אביב, אבל אם אפשר שזה יהיה קרוב לבית, מבלי שיצטרכו לנסוע רחוק ולהתמודד עם פקקים וחניה. המסעדה "מלכה וציפי" עונה על הדרישות האלה בגדול, ומספקת מלבד תפריט משתנה, שהוא נכס ללקוחות חוזרים, גם תוכן תרבותי של מוסיקה חיה בערבים, אם זה הרכבים טרנדיים שמגיעים מהמרכז, או די-ג'ייז שווים שבאים להרים את האווירה למען הסועדים.
התוכן החשוב ביותר הוא כמובן התפריט של המסעדה, שמתגלה כעשיר, מגוון, ונוגע בכל הטעמים: החל ממנות דגים נאים או מבושלים, ועד מנות ג'וספר ייחודיות, פיצות טאבון עם ירקות טריים, פסטות עשירות וסלטים רעננים.
צילום באדיבות המסעדה
המסעדה שמה דגש על חומרי גלם איכותיים וטריים, ודואגת לחדש ולגוון את התפריט באופן קבוע כדי לספק מענה לקהל הלקוחות החוזר. צורת ההגשה המוקפדת, השרות האישי והמקצועני, והאווירה המאוד מיוחדת, מעמידים את החוויה של הסועדים במרכז תשומת הלב.
אפשר לומר שתל אביב הגיעה לפריפריה. מסעדת "מלכה וציפי" היא מסעדה שהיא מוסד תל אביבי שקם בלב הפריפריה, ומציע חוויה בלתי נשכחת לכל מי שמחפש טעם איכותי של בית, בקצב של העיר הגדולה.
צילום תמונת שער - באדיבות המסעדה.
saga sushi & poke כשרה למהדרין ומעולה
ב Saga Sushi & poke בירושלים, קיבלנו את השילוב המנצח בין אוכל רחוב באיכות של גורמה, עם כשרות למהדרין.
נאמה קיסריה – כשאירוע הופך לחוויה בלתי נשכחת
בלב הקסום של קיסריה, במרחק פתיחת בקבוק מכביש החוף הציורי, מסתתרת נאמה – יהלום גסטרונומי שמתכתב ישירות עם חושי הכיף והטעם שלכם. כאן, בין קירות המתחם המהפנט, חוויית הקולינריה פוגשת את אומנות היין במופע אלגנטי ובעיקר- טעים.
מסעדת WHO בראשל"צ, חוויה קולינרית כשרה ברמה אחרת
העיצוב, האווירה, מנות השף והקוקטיילים, הם מה שהופך את Who, רופ-טופ בר קוקטיילים בראשון לציון, למקום שתרצו לצאת לבלות בו. והבונוס – המקום כשר.
מסעדת גוסטינו מביאה את איטליה לרמת ישי
אם מתחשק לכם להרגיש את איטליה מבלי לטרוח לצאת מהארץ, כל מה שאתם צריכים לעשות זה לקפוץ לעמק יזרעאל היפהפה, למסעדת גוסטינו שברמת ישי, לארוחה איטלקית באווירה מושלמת.
תל אביב EAT 2025 - פסטיבל האוכל הגדול חוזר
תל אביב EAT 2025 - הפסטיבל הקולינרי הגדול של תל אביב חוזר לשנתו התשיעית עם מגוון שפים מובילים ומנות מיוחדות שמהווים חגיגת טעמים מכל העולם במקום אחד.
טעים, שיקי וממכר: למה כולם חוזרים שוב ושוב לסוהו?
עם אווירה משגעת, תפריט עשיר בטעמים מהמזרח הרחוק ומנות נדיבות שכיף לחלוק – מסעדת סוהו ממשיכה למשוך סלבס, משפחות, זוגות וחובבי אוכל טוב מכל הארץ.
גחלים של תענוג: המקום שבו הלהבה והחיך רוקדים ביחד
בין גחלים לוהטות ואווירה מלטפת, מסעדת גחלים בפארק המדע הפכה למקדש הבשר האיכותי והטעים. צלחות מדויקות, שירות מחבק ובעיקר, חוויה שחורגת הרבה מעבר לארוחה רגילה – זו הצהרת אהבה קולינרית במיטבה
בפעם החמישית: אסף גרניט זוכה בכוכב מישלן!
השף הישראלי המוערך מציין את ההישג בצעד מפתיע - פתיחת חשבון אינסטגרם לראשונה אחרי שנים של התנגדות לרשתות החברתיות. "זו הכרה בינלאומית בעסק ישראלי שחוגג את התרבות שלנו", כתב גרניט.