*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
איש העסקים טל הולנדר, שכבר רשומות על שמו הצלחות בסצינת המסעדנות במרכז הארץ, החליט שהדרך הטובה ביותר לתת כבוד לרוח היפה והחזקה של הפריפריה, היא לפתוח מסעדה מנצחת בעיר הולדתו אשקלון. מעבר לנוסטלגיה המתבקשת, להולנדר יש חזון נועז: להביא את הווייב התל אביבי התוסס והבלתי מתפשר אל הפריפריה. זה הרעיון שעומד מאחורי "מלכה וציפי" - לא רק מסעדה, אלא חוויה שלמה, פנינה דרומית של ממש.
ציפורי בוקר ומלכות לילה
הקונספט של מסעדת "מלכה וציפי" נולד מתוך רצון ליצור משהו חדשני ומרענן בדרום, כזה שיהדהד לא רק באשקלון, אלא ימשוך קהל מגוון מאשדוד ועד באר שבע, מגדרה ועד תל אביב. ואכן, המקום הצליח ליצור לעצמו שם בזמן קצר, הודות לשילוב הייחודי בין בוקר רגוע ונעים, שעתה של ציפי, ציפור הבוקר, וערב סוחף ודינאמי, בסגנונה של מלכה, מלכת הלילה.
צילום באדיבות המסעדה
העיצוב של המתחם משלב טרנדיות תל אביבית, עם חמימות מקומית של בית, כאשר במרכז ממוקם טאבון מרשים שנותן טוויסט מיוחד לחוויה הקולינרית. המפות הלבנות, תפריט היינות העשיר, השרות המקצועי והאישי והנוף לים משלימים את החוויה המאוד מיוחדת של בילוי ב"מלכה וציפי". הרעיון הוא ליצור אוירה דינאמית שתתאים למגוון רחב של אנשים, החל מהחברות שנפגשות אחרי שיעור פילאטיס בבוקר, דרך פגישות עבודה על ארוחת צהריים, משפחות וזוגות שיוצאים ביחד בערב, ועד לבליינים בשעות הערב המאוחרות, שמחפשים לצד האוכל גם מוזיקה טובה ואווירת בילוי איכותית. למקום תעודת כשרות למהדרין, מה שמאפשר גם לקהל שומרי המסורת להנות מהחוויה הייחודית של ארוחה משובחת עם נוף לים, קרוב לבית ובלי בעיות חניה.
צילום באדיבות המסעדה
התוכן הוא המלך
אנשי הפריפריה הדרומית, אם זה מאשקלון, אשדוד, יבנה או המושבים והישובים שבסביבה, הפכו כבר מזמן לצרכני קולינריה איכותית ולמביני עניין באוכל טוב. הם גם מחפשים בילוי ברמה של העיר הגדולה תל אביב, אבל אם אפשר שזה יהיה קרוב לבית, מבלי שיצטרכו לנסוע רחוק ולהתמודד עם פקקים וחניה. המסעדה "מלכה וציפי" עונה על הדרישות האלה בגדול, ומספקת מלבד תפריט משתנה, שהוא נכס ללקוחות חוזרים, גם תוכן תרבותי של מוסיקה חיה בערבים, אם זה הרכבים טרנדיים שמגיעים מהמרכז, או די-ג'ייז שווים שבאים להרים את האווירה למען הסועדים.
התוכן החשוב ביותר הוא כמובן התפריט של המסעדה, שמתגלה כעשיר, מגוון, ונוגע בכל הטעמים: החל ממנות דגים נאים או מבושלים, ועד מנות ג'וספר ייחודיות, פיצות טאבון עם ירקות טריים, פסטות עשירות וסלטים רעננים.
צילום באדיבות המסעדה
המסעדה שמה דגש על חומרי גלם איכותיים וטריים, ודואגת לחדש ולגוון את התפריט באופן קבוע כדי לספק מענה לקהל הלקוחות החוזר. צורת ההגשה המוקפדת, השרות האישי והמקצועני, והאווירה המאוד מיוחדת, מעמידים את החוויה של הסועדים במרכז תשומת הלב.
אפשר לומר שתל אביב הגיעה לפריפריה. מסעדת "מלכה וציפי" היא מסעדה שהיא מוסד תל אביבי שקם בלב הפריפריה, ומציע חוויה בלתי נשכחת לכל מי שמחפש טעם איכותי של בית, בקצב של העיר הגדולה.
צילום תמונת שער - באדיבות המסעדה.
מסעדות טבעוניות: המלצות לקראת יום הטבעונות העולמי
יום הטבעונות הבינלאומי שיחול ב ב-1 בנובמבר הוא הזדמנות מושלמת לגלות טעמים חדשים ובריאים מהמטבח הטבעוני, שבשנים האחרונות נותן פייט רציני ומוכיח שהוא לא סתם טרנד חולף. אז איפה נמצא מסעדות טבעוניות שוות? הו, בשביל זה אנחנו פה
לוספר - מסעדת השף שמביאה את נשמת הגולן לצלחת
איך גריל ג'וספר מיתולוגי, מסורת דרוזית עשירה וירקות טריים מהגולן יוצרים חוויה קולינרית בלתי נשכחת במלון OAKS
מסעדות באילת שיגרמו לכם להרגיש בחו"ל
מאיטליה ועד יפן: המקומות שיעניקו לכם חוויה קולינרית אקזוטית בלב העיר הדרומית
המסעדות הכשרות הכי טעימות באילת
ממטבח איטלקי משובח ועד גריל ישראלי איכותי, מדגים טריים ועד המבורגרים עסיסיים – כשר זה כבר מזמן לא מה שחשבתם, ואילת מציעה מבחר גדול של מסעדות כשרות ברמה גבוהה!
המסעדות הכי משפחתיות באילת: המקומות שמתאימים לכולם
ממטבח אסייתי עד אוכל רחוב מפנק: המקומות שבהם ההורים נהנים והילדים מאושרים
אלכוהול משובח ואוכל טעים – חיי הלילה באילת
מברים אלגנטיים ועד פאבים חמימים - המקומות שבהם הלילה באילת באמת מתחיל
מסעדות בשר באילת - הביסים הכי טובים בחופשה שלכם
כי חופשה ללא בשר טוב היא לא באמת חופשה - המדריך הכי טעים למסעדות הבשר הטובות באילת
נפרדים מתשפ"ה: 10 מסעדות אהובות בתל אביב שנסגרו
שנת תשפ"ה מגיעה אל קיצה. שנה מורכבת שהביאה עמה סגירת מסעדות רבות בתל אביב – מהדיינר של גוצ'ה ועד נחמה וחצי. המלחמה הבלתי נגמרת, מצב הרוח הלאומי, יוקר המחיה והחפירות בכביש הכריעו את המוסדות האהובים, ועכשיו נשארנו עם הזיכרונות.