נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
מילאנו, מוצאי יום כיפור, איטליה. איזה כיף, אנחנו באיטליה.
שבועיים לפני, חיפה, ישראל.
אני והוא מתלבטים לאן לנסוע: הנטייה למערב אירופה, הכיס נוטה לכיוון מזרח אירופה.
החלטנו- ניסע לקרואטיה, אמרו מדינה יפה, אוכל טוב, מה יכול להיות רע ?

אז זהו... הסתובבנו יומיים, היה נחמד, אבל זה לא זה. לאט לאט ולא במקרה מצאנו את עצמנו מגיעים לכיוון הגבול עם איטליה, "טוב, אם כבר הגענו עד כאן, לא ניסע לאיזה יום יומיים לאכול איזה פסטה ולחזור ?" עברנו את הגבול, מצאנו מקום לינה חמוד, ויצאנו לאכול במסעדה באזור.
מקום חמוד ושקט. הזמנו קנלוני וסלט קפרזה, אכלנו, והחלטנו: ממשיכים לטייל באיטליה (למזרח אירופה נחזור אחריי שהם יהיו קצת יותר מערביים בשבילנו.) בלי ספרים ובלי המלצות. פשוט נסענו לפי מה שהכרנו, בלסמי יש במודנה ? - ניסע למודנה. פרמז'ן טוב יש בפארמה ? - נסתובב גם שם. מירוצים יש במונזה - נעצור בדרך (זה לא אני, זה הוא) בקיצור, עשינו טיול חושים ושמועות והיה נפלא.

הגענו למילאנו. עיר גדולה זה כבר לא צחוק.
התחשק לנו לאכול טוב, בלי חושים ובלי שמועות, ופה כבר צריך כתובות מדויקות.
יום כיפור, לא מתחשק להתקשר לאנשים בארץ ולבקש המלצות. נכנסנו לאיזה אתר של ישראלים ומצאנו המלצה על מסעדה ביתית ונחמדה ליד השוק. החלטנו לנסות. מצאנו די בקלות, מבחוץ נראית מסעדה פשוטה וביתית, היתה קצת ריקה אבל החלטנו שנכנסים. התיישבנו וקיבלנו תפריטים. המלצר לא ידע ממש אנגלית, אבל האמת, באיטליה אפשר להסתדר גם ככה.

הוא בחר בסקלופיני ברוטב מרסלה, היה טעים ונימוח. ואני.. אני הזמנתי ריזוטו עם כמהין. ביס ראשון: שתיקה. הפעם הראשונה שהחיך פוגש כמהין, וזה כל כך נעים וטעים ... היה פשוט מושלם.. ריזוטו מהביל, מבושל בדיוק, עם שמן כמהין, כשמעל פרוסות דקיקות של כמהין.. איזה טעם.. פשוט מנה מושלמת. ליווינו את הארוחה ביין הבית ולסיום, כמובן, טירמיסו צהבהב, כמו שצריך. מומלץ !
ל 2 מנות ביניים (אנחנו לא אוכלים הרבה..) קינוח ויין הבית שילמנו 27 יורו. שווה כל יורו..

AL POGGIO TOSCANO
VIA ORSEOLO
TEL- 8378373
MILANO, ITALY
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של איילת למפרט

על הרצפה
מגדלור
סי אנד פאן
שניצלס השף- לא רק שניצל!
קפנטו פלוס
עסקית בטנדורי – געגועיי לדלהי
שובי שובי לפרדס
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר