ביקרנו היום בסניף שברחוב פארן. האוכל היה בינוני ומטה. השירות של המלצריות היה חביב ומסביר פנים.
מה שמאד העכיר את החוויה היה חוסר ניקיון בכל מקום אפשרי. השיא היה בשירותים, כשבכיור לא היה... סבון. לשאלתנו, מנהל המקום ממש תקף אותנו ואמר בכעס רב "מה אני יכול לעשות זה נגמר" והוציא לנו סבון כלים "אמה". למרות שיש חנויות כלי בית למכביר ממש בצמוד למסעדה, המנהל התקיף לא טרח לרכוש סבון והכיור נותר מיותם מסבון גם לאחר שסיימנו לאכול. ועכשיו השאלה המתבקשת: האם לא ברור שכל עובד במסעדה - טבח, מלצר חביב, מנהל רגזן וכולי שנוהג כבן אנוש ונכנס לשירותים לעשות את צרכיו, קטנים או גדולים, מה הוא עושה כאשר אין סבון?. מן הסתם נוגע באוכל, כלים וכולי ללא שטיפה ידיים בסבון. בעיני המנהל הרגזן מן הסתם זאת לא בעיה. לשיפוטכם - אנחנו לא נתקרב לשם יותר.