נגישות
נגישות

הטרקלין - ביסטרו בשר ויין - Hatraklin Meat & Wine Bistro ביקורות וחוות דעת - עמוד 3

דירוג גולשים

4
אוכל
4.0
שירות
4.5
אווירה
4.0
מחיר
4.0

הייתם כאן? הוסיפו חוות דעת

19 ביקורות וחוות דעת על הטרקלין - ביסטרו בשר ויין

עמוס - תמונה
עמוס 146 ביקורות
חוויה
5.0
08/01/17

מסעדה מעולה באזור לילנבלום. השירות היה מדהים והמלצרית שלנו הייתה אדיבה וחמודה מאוד. לא לוחצת אבל מתעניינת. המחירים סבירים יחסית למסעדות אחרות והאוכל פשוט טעים! אווירה נעימה ושקטה. פשוט... כיף!

עוד פרטים
הוספת תגובה
מיכאל - תמונה
מיכאל 2 ביקורות
אוכל טעים, שירות מעולה וחוויה מדהימה!
4.8
31/12/16

מסעדה מעולה! לדעתי היא אחת המסעדות הבשר הטובות שאני מכיר ושהייתי בהם. שהייתי רווק נהגתי לאכול שם עם חברים, כיום אני מגיע לשם עם חברה שלי, צמחונית! המלצרים תמיד עוזרים לנו לבחור מנות... בשבילי ובשבילה, תמיד מפנקים ומאוד מקצועיים. המנות לא קטנות, ועשויים בטיב טעם, כאשר מידות העשייה מאוד מדויקות. המחירים בהחלט יקרים יותר מהממוצע אבל אני יכול להגיד בלב שלם שאתם תרגישו שמנות שוות כל שקל! יש מסעדות שיוצאים מהם עם חשבון של 500 שייח לזוג וחושבים בדיאבד אם זה היה שווה את זה, זה לא המקרה פה, שווה כל שקל.

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
136 ביקורות
מהנה מאוד.
4.8
12/04/16

ישבנו במסעדה במסגרת אירוע "ארוחה מהסרטים". קונספט ממש חביב, נהניתי מאוד. אני לא יודע מה היה המחיר כיוון שהיינו שם לרגל היומולדת שלי ואשתי לא גילתה לי מה היה המחיר. אני מנחש שסביב ה-400... ש"ח לזוג כי שמנו 50 ש"ח טיפ.

עוד פרטים
הוספת תגובה
Alon - תמונה
Alon 3 ביקורות
מעולה
4.5
11/04/16

הלכנו לשם לארוחת ערב ליום הולדת. השירות היה מעולה עם הסבר על כל מנה והמלצות טובות. המנות היו פשוט מעולות כל השולחן סיים הכל ולא נשאר כלום על הצלחות, שזה דבר נדיר אצלנו שאנחנו יוצאים.... הבשרים היו פשוט מעולים, האנטריקוט היה ללא ספק הסטייק הכי טוב שאכלתי בארץ והייתי בלא מעט מסעדות בשרים. המחיר יקר אבל ללא ספק שווה את זה, בהחלט נחזור.

עוד פרטים
הוספת תגובה