מסעדה מעולה , 35 אנשים וכולם היו מרוצים שזה דבר נדיר אצלנו בבנק . הסלטים מעולים הבשרים מעולים הקינוחים מעולים והחדר הפרטי רק מוסיף לאווירה בקיצור הפכנו ללקוחות קבועים
במילה אחת: בינוני. וליתר פירוט - אז קיבלתי סטייק פושר, שהביאו אותו כשעוד היינו במנה הראשונה. הם לא שמעו על לפנות קודם ואז להוציא מנה עיקרית. למרות שהזמנתי סטייק סינטה קיבלתי רצועת שומן... עם בשר ליד. הצלעות טלה טעימות, אך לא מצליחות לכפר על יתר הפאשלות. לסיכום: אם אתם כמוני עובדים במת"מ, ורוצים לגוון את החדר אוכל, חפשו מסעדה אחרת.
כל הכבוד המסעדה הזו לא מפספסת אף פעם . המנות אותו טעם כל הזמן הסלטים תמיד טריים וטעימים הסטייקים תמיד במידה הנכונה ותמיד השרות לבבי ואמיתי ,הם שומרים על אותה רמה כל הזמן כל שבוע כל השנה... ,שאפו
ברצוני להמלץ על מסעדת בשרלה. הזמנו מקום לשבת בצהריים שניים עשר איש רעבים .המסעדה הייתה מלאה .פעם ראשונה שכולם היו מרוצים הסלטים בהתחלה מעולים והמחיר הוא רק 44 ש"ח לכל השולחן!!!כלומר 3... ש"ח לאדם והכל חפשי!!הבשרים ברמה הגבוהה ביותר שאפשר לבקש ודגמנו הכל אנטריקוט וסינטה ופילה וצלעות וקבב טלה.אני אמליץ לכל מי שאפשר
מסעדה מעולה , איכות הבשר מהגבוהות ביותר ,מה שחשוב לי כלקוח שהרמה תישמר וכבר ארבע שנים שאני אוכל בבשרלה ותמיד מרוצה.אני ממליץ לגולשים על צלעות טלה (מדהים) ועל החציל בלאדי על הגריל שמגיע... על מצע טחינה עם בשר טלה קצוץ (מנה גדולה ומשביעה)
סיימתי קורס בצבא ורציתי לחגוג עם חבריי הקרובים בארוחה דשנה ומפנקת ולא יכולתי לבקש טוב יותר מאשר אירוח ב"בשרלה",היחס האישי האוכל הטרי הכמויות והשפע בהחלט יכלו להשביע את כל המחלקה שלי...... מגוון הסלטים שלא הפסיקו להתחלף במשך כל הארוחה ...למנות עיקריות הזמנו מה שנקראת מיקס בשרלה הכולל ,סטייק אנטריקוט ,סטייק סינטה ,צלעות טלה ומדליוני פילה ...ובזה בעצם ניתנה לנו האפשרות לאכול מכמה וכמה סוגי בשר הבקר שהיה איכותי עסיסי וטעים מאוד...הפרצופים המחייכים של החבר'ה שלי הספיקו לי להבין שעשיתי עבורם את הבחירה הנכונה כשהזמנתי לבשרלה ,אז צוות המסעדה קבלו ח-ח והמחלקה שלי עוברת להקשב!!!
מזעזע! וזו מחמאה. מנה ראשונה גועלית ובלתי אכילה ולא שהיה איכפת למלצרית כשאמרתי שהסלט לא טוב. המקום עצמו לא נקי-רצפה מלוכלכת (מפיות, קיסמים) רק מנת הסטייק היתה טובה. מאכזב. ממש נפילה.... היינו פעמיים - ראשונה ואחרונה
כבר הרבה זמן שאני מתכנן לאכול בבשרלה. הנה הרשמים מביקור של סועד בודד ביום שבת בצהריים:הגעתי ללא הזמנה ,המסעדה חצי מלאה אך נאמר לי שהכל שמור ולכן רק מקום על הבר יהיה אפשרימנה ראשונה חציל... על הגריל עם בשר טלה קצוץ על מצע טחינה ,המנה לכשעצמה טעימה מאוד אך היא גדולה ומספיקה לשניים או למנה עיקרית.למנה עיקרית הזמנתי מדליוני פילה ,המנה מגיעה 280 גרם בשלוש פרוסות של פילה . ביקשתי מידת עשייה מדיום וכך אכן היה, הפילה היה מצויין ,רך כמו חמאה , בהחלט נהנתי מכל ביס.התוספות היו שעועית ירוקה מוקפצת ואורז לבן שהיו גם הם טעימים מאוד.לדעתי המנות גדולות מידי גם בגלל שתי התוספות לכן לא היה לי מקום לקינוח או אפילו לאספרסו.מי ששירת אותי היה הברמן והוא היה חביב מאוד סך הכל מסעדה טובה מאוד ובהחלט אבקר שם בעתיד. ראוי לציין את ניקיון השירותים גם שהמסעדה כבר התמלאה מה שמאוד חשוב מבחינתי כסועד.
קראנו במגזין בלייזר שבשרלה נבחרה בין שש מסעדות הבשר הטובות בארץ אז הגענו מנצרת עילית הרחוקה המסעדה יפיפיה האווירה נעימה יחסית ליום ראשון במסעדה היו עוד שמונה שולחנות כך שהיה די שקט אבל... נחמד. הסלטים כמנות פתיחה היו לא רעים אבל אני לא מאוכלי השטויות זה יותר שייך לרעייתי אני באתי בשביל הבשר והוא היה מצויין!!! סטייק סינטה עגל חלב מדיום רייר עם מלח גס ופלפל שחור גרוס 380 גרם מיצי הבשר והשומן נמסו לי בפה רעייתי הזמינה צלעות טלה מנה ענקית לכן עזרתי לה לסיים גם כאן נרשמה הצלחה. סך החשבון 225 שקלים על בשר פצצה . וכל הכבוד לעיתון בלייזר
קיבלנו מתנה מחברים שובר מתנה לארוחה זוגית מלאה בבשרלה ככה שהרבה ברירות לא היו לנו הגענו בשישי בערב המסעדה הייתה מלאה אבל חיכה לנו שולחן שהזמנו . אז ככה למנה ראשונה הזמנו ברוסקטה... צימיצורי עם בשר טלה וזה היה פשוט מעדן אחד הדברים הטעימים שאכלתי אי פעם לעיקרית אני הזמנתי סטייק סינטה מדיום וול שהיה מצויין ועסיסי בביסים האחרונים ביקשתי להחזיר קצת לחימום מפני שהוא התקרר והסטייק חזר בצלחת חדשה עם תוספות חדשות ועל זה קבלו ח' ח',בעלי הזמין אנגוס 450 גרם והתענג על כל ביס את הארוחה ליווינו עם בקבוק גמלא מרלו . לקינוחים הזמנו קרם ברולה שהיה מעולה . לסיכום נהננו מאוד ובהחלט נמליץ