הייתי חייב להוסיף את שמי למעלה כדי שלא יהיה ספק שזו אינה ביקורת מפוברקת. אוכל כל כך טעים, שירות מצויין, היה כל כך כיף ואני כבר מתכנן חזרה אל הסטייק אנטריקוט המושלם ושאר המנות המעולות.... פשוט תענוג.
האוכל פשוט טעים, האוירה נעימה, השרות מקצועי.אני חייבת להגיד שזו אחת המסעדות הכי טובות שביקרתי.תמיד כיף לחזור, נעים מאוד להיות שם, גם לחגוג כל אירוע.אני חושבת שהרבה בעלי מסעדות ותיקים לא... יזיק להם ללמוד משגב כמה דברים.בקיצור, מומלץ בחום.
הגענו לחגוג ימי הולדת בארוחת צהריים ביום שישי.עיצוב המסעדה מרהיב ונעים לעין, (מומלץ לא לוותר על ביקור בשרותים). האוכל מעולה. היינו 7 אנשים וכולנו בדעה זו לאחר ש"דגמנו"מספר מנות. השרות... מקצועי ומפנק.קיבלנו תמורה מצוינת לכספנו .ממליצים בחום!!
האוכל עשוי מעולה!!! חוויה לחך. ההגשה אומנותית, מקורית ומושקעת. חוויה לעין. השירות מוקפד בקיצוניות, קשוב ואיכפתי. הגישה כלפי הסועדים - נדיבה! העיצוב מקורי ומעניין, נוסך השראה ומוסיף... לאווירה הרוגעת והמהודרת. לסיכום: חוויה קולינרית מעולה.
ביקרתי עם חברתי באחד מימי שישי לארוחה עסקית. כבר כשנכנסנו הרגשנו אוירה חיובית ואכן לא טעינו. כל המנות שהוגשו בליווי הסבר היו טעימות ביותר, פונקנו באפרטיף טעים, גם המלצר היה בקיא בכל מה... שקשור למרכיבי הארוחה, נהננו מאוד.בתקווה שגם בהמשך המקום יתפקד נפלא מכל הבחינות ולא יאכזב.בהחלט אחזור למקום שוב - מומלץ!!!ולך שגב: בהצלחה רבה.
לכל הפלצנים שכתבו שהמסעדה היא גן עדן:צריך מפת ניווט לחפש את המנות הקטנטנות בתוך הצלחות הענקיות האלה.שגב מבחינתי גאון: לקחת כמעט 500 שקל על 2 מנות ראשונות 2 עיקריות בקבוק יין וקינוח,... ועוד המסעדה מלאה ועוד אנשים כמוכם שיחזרו שנית, אין הרבה מה להוסיף, הוא גאון.אבל מילה טוב אחת: מנת השרימפסים בקארי האדום היתה מעולה, אבל בהחלט לא שווה לשלם על 8 שרימפסים קרוב ל-100 שקל. אני לא חוזר.