יופי של מסעדה, טעים מאוד, נעים מאוד ולא יקר.
שמעתי הרבה על המקום מחברה שלי, שגרה באחד הקיבוצים שבסביבה, כל פעם לא יצא לי להגיע לשם ופעם אחת הגעתי... אין מילים!!! מקום מדהים!!! קשה לי להגיד מה אהבתי יותר: אוכל, שירות, עיצוב,... אווירה, שילוב מפתיע של הכל ביחד פשוט גרם לי להתאהב במקום הזה! מאז אותו ערב מקסים שהעברתי בכרמים אני כמעט כל יום שישי מגיעה לשם. לכל מי שעוד לא היה שם: אתם חייבים לראות בעיניים שלכם את המקום היפה!!! תודה להנהלה ולמלצרים המפנקים, שירות פשוט ברמה, שוב תודה מכל הלב!
מקום מאוד נחמד, בעיקר שהוא היחיד באיזור שלנו שאין בו לאן ללכת.הפטריות בגריל היו מדהימות, אשמח אם תכניסו את המתכון לאתר.
נעים לשבת אך האוכל קמצני ולא טעים, מחירים מופרזים - מאומה על שום דבר!
חבר'ה, על "אמת בפרסום" שמעתם? - בתפריט "שף תאכל" (79 ש"ח לסועד) הופיעה "קדירת אסאדו" - כידוע "אסאדו" היא שיטת צלייה של בשר שמזוהה יותר מכל עם אוכל ארגנטינאי. במקום זאת קיבלנו צלחת עם... בשר הנראה כמו גולאש.מישהו צוחק על אח שלו?...אם כן - אנא הקפידו בפרסום - "קדירת גולאש" ולא "אסאדו".בהצלחה!גיל.
יום שבת, השעה 5 בצהריים. חבר שלי ואני ישבנו לאכול אחרי שלא אכלנו כמעט כל היום. הוא הזמין אסקלופ עוף, אני הזמנתי קרבונרה...היה פשוט מעדן!הרוטב של החזה עוף היה משגע והחזה אווז עם השמנת... היה טעים לי עד מאוד. בתור אחת שמטורפת על פסטות זו היתה מנה מעולה. נהנתי יותר בכרמים ממסעדות אחרות שאכלתי בהן.