נגישות
נגישות

אנג'י - NG ביקורות וחוות דעת - עמוד 29

דירוג גולשים

4
אוכל
4.0
שירות
4.0
אווירה
3.5
מחיר
3.0

הייתם כאן? הוסיפו חוות דעת

306 ביקורות וחוות דעת על אנג'י

 - תמונה
מבקר מתחיל
4.7
13/01/06

שבועיים אחרי הביקור הקודם ולאחר שאחת החברות סיכמה עם בעל המקום על מפגש מחודש, הגענו למקום...עקב מזג האוויר ונו טוב אני לא מהדייקנים הגדולים הגענו ב-15 דקות איחור.חלק מהחברים ישבו כבר... מסביב לשולחן ומספר דקות לאחר שהגענו גיורא הגיע להסביר ולתת לנו הרגשה של תהנו חברה שמחים שאתם פה.הסיכום היה שאנו יכולים להזמין את מה שהזמנו פעם שעברה או להחליף במנות שוות ערך, במידה ונרצה לשנות ויש הפרש הוא יחול עלינו וכך גם אם אנו מזמניים שתייה, כמו כן הגיעו לשולחן מנות ראשונות במרוכז.המנות הראשונות היו מדליקות, פטה הכבד היה טוב יותר מהפעם הקודמת, סלט הקראנצי' טוב ומשובח כרגיל ואז החלו להגיע המנות העיקריות.אישית הזמנתי שוב את הפורטרהוס קילו מאתיים שהגיע הפעם בלי פלפל כפי שביקשתי אותו מדיום רייר מידיום, טעמתי גם את סטיק האנטרקוט NGMAX של אחת החברות והוא היה טעים מאוד למרות שהיא נוטה לחסל את הבשר שלה ואני אישית מעדיף לקבל אותו עושה מוווו או אוינק אוינק על הצלחת שלי.מהפרצופים של החברים מסביב לשולחן עלה כי כולם בתכלס מרוצים ואז הגיעה גולת הכותרת של הערב.הקינוחים הוגשו ובנתיים מספר חברה קמו מהשולחן בכדי לעשן. במבואה להפתעתנו ניגשה אלינו המלצרית הניחה מאפרות על השולחן והסבירה שמאחר ובמסעדה נמצאים כבר רק מעט אנשים ולכולם לא מפריע, אנו יכולים לעשן שאנו יושבים מסביב לשולחן.לסיכום אני חייב להודות שההתייחסות של בעל המקום לאירוע מוכיחה את העובדה שישנם אנשים שיודעים לומר טעינו מצטערים תנו לנו צ'אנס לתקן ושבעל הבית מתנהג כך במקום שלו זה מקום שאישית אני מאחל לו אריכות ימים ובהצלחה מכל הלב.יצאנו שבעים מרוצים ובעיקר ..... מסופקים.תודה לגיורא וצוות NG על המאמץ ועל התחושות הטובות שהותירו אצלי.

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
מבקר מתחיל
4.7
29/12/05

אני כבר הרבה זמן כמעט לא נוהג לצאת ולשבת בברים בתל אביב בשל האוירה הלחוצה, עשן הסיגריות ושוק הבשר המקומי. בר-מסעדה NG החזירו לי את האמון שיש עדיין תקווה ומקומות נעימים ומיוחדים בעיר.... שילוב קטלני של אוכל מדהים עם בר רגוע, עיצוב חם ומיוחד, אווירה ביתית, צוות מהנה בגובה העיניים - פשוט מושלם למישהו כמוני שמחפש לאכול ולשתות בנחת. הרבה פעמים אני נוהג להגיע ולשבת על הבר רק לאיזה משקה אחד או שניים ומדי פעם אני לא מתאפק ומפנק את עצמי במנת פורטהאוס מדהימה. 1.2 ק"ג של הנאה. לא טעמתי כזה בשר בשום מקום אחר בעיר!!! לסיכום, אם עוד לא הייתם ב NG, תרימו את הטלפון היום בערב, תזמינו מקום, ותפנו לכם שעתיים שלוש לפחות כי יהיה לכם קשה לעזוב.

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
מבקר מתחיל
1.3
28/12/05

לפני כשבועיים הוחלט על ידי קבוצת חברים לצאת לאכול יחד. מאחר ואני ידוע כקרניבור שארוחה ללא בשר אינה ארוחה מבחינתו הוטלה המשימה על מציאת מסעדה עלי.לפני כשנה הינו ב-NG ולמרות השירות שהיה... קצת איטי אם כי משעשע גם הפעם נפלה הבחירה על המקום הזה.הוזמן שולחן ל-9 אנשים לשעה 22:30. הגענו ו.....אין מקום. נו טוב, קורה שאנשים כל כך נהנים מהבשר שלהם שהם בעניין של עוד קצת. התיישבנו בלאונג' המפואר של המסעדה, עישנו איזה סיגריה וחיכינו...וחיכינו ...וחיכינו. לשאלותינו את המלצר והמלצרית מה קורה קיבלנו משיכת כתפיים כתגובה.בשעה 23:35 ביקשנו שייגש אלינו מנהל המקום. הוא פער עיניים גדולות ואמר: מה לעשות אנשים עוד לא קמו.הוא שלח את המלצרית עם מיץ פטל עם קצת אלכוהול כפיצוי, מיותר לציין שאיש מאיתנו לא נגע בגועל נפש הזה וזאת לאחר טעימה קטנה שהותירה טעם רע עוד זמן רב אחר כך. ואז ב23:55 סוף סוף התיישבנו לשולחן והתחלנו להזמין.בתור מנות ראשונות הזמנו פטה כבד עגל עם ריבת חצילים. נו שויין, כבר אכלתי טובים יותר וגם גרועים יותר, כך שלא זו הבעיה, סלט הקראנצי שהינו סלט עלים שעליו קילופי בטטה בשמן עמוק היה נחמד. לפחות קילופי הבטטות ברוטב האיולי שאיכשהו הסתדרו לי עד שהגיעה האוכל האמיתי.קרניבור כבר אמרתי? אז ביקשתי את הפורטרהוס, 1200 גרם + עצם, נתח בשר שקשה מאוד להרוס אותו. ביקשתי מידיום ריר לכיוון הבלאדי וביקשתי וחזרתי וביקשתי בלי שום פלפל אלא רק מלח וחמאה.אני לא אוהב תבלינים על הבשר שלי. הטעם האמיתי של הבשר מבחינתי הינו הטוב ביותר ולקחת ולפלפל אותו עד אובדן כל זהות...חברי לשולחן הזמינו ספריבס ומספר נתחי בשר בגדלים מעט קטנים מזה שלי 800 גרם וכדומה.הבשר היה טוב. לא משובח, אבל טוב. לצערי הנאתי נפגמה לחלוטין מאחר ועל הבשר שלי היה כמויות אדירות של פלפל ואף לא קמצוץ של מלח. מולי אחת מחברותי לשולחן שקיבלה את הספריבס עיקמה את פרצופה וכששאלתי למה, היא אמרהף זה פשוט נורא. לקחתי טעימה שהוכנסה באופן מיידי לתוך מפית נייר איתה ניגבתי את הפה. הדבר הזה היה פשוט בלתי נסבל, תארו לעצמכם נתח בשר, עשוי כאילו שכחו אותו בתוך סיר ריבה ונזכרו פתאום באופס גדול, בזקו על העניין קצת רוטב שום או צ'ילי ויאללה לשולחן.אוקי, האוכל לא היה מדהים אבל גם לא ממש נורא, כלומר הייתי מקבל הכל בחיוך והבנה (נו טוב לא הכול) אם השירות היה טוב יותר.הזמן שלקח לנו עד שקיבלנו שולחן למרות הזמנה מוקדמת וחוסר ההצעה (האדיבות מחייבת) להציע פיצוי על האיחור, ההתעלמות של המלצרית באופן גורף מבקשות כמו לחסוך בתבלון, הבחורה שהזמינה ספריבס אמרה שהמנה מגעילה, לא טעימה לה, מין הראוי היה שיציעו לה תחליף כלשהו.בשלב הזה חלק מהאנשים "סיים" את ארוחתו. אני פשוט הייתי ממש רעב והמשכתי למרות הפלפל לנבור בנתח הבשר שלי שאחרי גירוד הגון היה לא רע בכלל. השעה הייתה אחרי 1 בלילה, היינו לבד במסעדה וחלק מהאנשים שלפו סיגריות.מנהל המקום הגיע כולו סוער ורוגז, פה לא מעשנים. שאלנו אותו האם יש בעיה, סך הכול אנחנו לבד וקיבלנו את תשובת הככה זה פה.הרמתי את עיני מהצלחת ושאלתי אותו אם ככה זה פה ומיניתי את הבעיות שמפורטות פה בביקורת הזו ותגובתו הייתה: טעות, מה לעשות, טועים, טעות, טעינו. הוא לא טרח להתנצל ולדבר על פיצוי ולו משהו סימלי כמו איזה שוקולד קפה על חשבון הבית, נאדה, כלום, פשוט כלום. ואז שיא השיאים, בעודי מכרסם את העצם של הפורטרהאוס, המלצרית ניגשת ומגישה לנו את החשבון!!!! ובמילים אחרות, אתם מגורשים.שילמנו, הלכנו וכף רגלינו לא תדרוך שם. בכל מסעדה ויש רבות וטובות בארץ שאנו נוהגים להתארח בהן, אנו משאירים שולחנות של די הרבה מזומנים והטיפ בהתאם, אני אוהב לשלם טוב על שירות טוב, על אווירה טובה ועל מזון טוב.במילים אחרות, שומר נפשו ירחק!!!

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
מבקר מתחיל
4.3
16/12/05

חזרתי מה-NG לפני חצי שעה ואני כותב שורות אלה בזמן שאני "מסטול" מבשר משובח ומדהים... אכלתי את הפורטרהאוס 1.2 ק"ג, חוצמזה שהוא גדול מאוד הוא גם טעים מאוד - בלי קשקושים של רוטב וכו', בשר... נטו. בתוספת של בקבוק יין לשני סועדים - מדהים!!!

עוד פרטים
הוספת תגובה
ישראל - תמונה
ישראל מבקר מתחיל
4.7
06/11/05

חזרנו שוב, הפעם עם אורח מניו-יורק שלא מפסיק לדבר על מסעדה בשם peter luger's. לא יכולנו לחשוב על מקום אחר על מנת לרצות את אותו בחור. בפועל מתברר כי ng נחשבת "כמסעדה אחות" לאותו מוסד... מפואר שקיים כבר למעלה ממאה שנה (!!!). שירות מושלם,מוסיקה נפלאה באחריות בחור סימפטי להפליא וכל מילה על האוכל לא תוכל לתאר את התענוג. אין יותר מזה...

עוד פרטים
הוספת תגובה
רוית - תמונה
רוית מבקר מתחיל
4.7
24/10/05

ממש ממש ממש מהנה!!!! אוכל מדהים, אכלנו (2 גברברים ואני - כולנו קרניבורים) פורטהאוס לשלושה - היה פשוט ממממממממממממממממ..... אם הם לא היו עוצרים אותי הייתי ממשיכה לעוד איזה אנטריקוט לסיום... הארוחה. ולא שלא הייתי מלאה. בנוסף, הפירה עם הבטטה המטוגנת - חביב ביותר והגספצ'ו - חלומי בהחלט ומוגש עם שרימפסים. המלצרית היתה נחמדה מאוד היין (כנראה צ'יליאני), מאוד מאוד טוב. מנה אחרונה שוקולד עם פיסטוק - טעים במיוחד לחולי השוקולד. בקיצור, שווה את הכסף ואת הערב. כל הכבוד!!!

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
מבקר מתחיל
4.3
24/10/05

פשוט מעולה....הכל! ישבנו אתמול שלושה חבר'ה, הזמנו בובוק יין (ריוחה) שהיה מעולה. מנות ראשונות היו פרחי קרפצ'יו ומרק קר עם שרימפס שהיו נפלאים בלווית לחם כלשהו עם הרבה אגוזים ואז הגיע... הדבר האמיתי פורטר האוס ל-3. בשר רך עשוי כמו שצריך ו...טעים! הבשר הטוב ביותר שאכלתי בארץ ואכלתי הרבה בשר בארץ.

עוד פרטים
הוספת תגובה
צח - תמונה
צח 4 ביקורות
3.3
02/10/05

ביקורת בקצרה אלכוהול: - קפירינייה. לא מומלץ. - יין הבית. נחמד. מנות ראשונות: - פטה כבד עגל. מיותר ומזכיר באופן מפתיע את הכבד קצוץ של הסבתא. - סלט ירוק. טעים. עיקריות: - פורטרהאוס... לשניים. סתמי לחלוטין. אחרונות: - מוס שוקולד מצוין נזק כספי: - 422 ש"ח שווה: - בהחלט לא. זוג שהיה עימנו אכלו את האנטריקוט ונהנו מאוד. המלצתי: - וותרו על המנות הראשונות, הזמינו אנטריקוט ומנה אחרונה.

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
מבקר מתחיל
4.3
26/06/05
עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
מבקר מתחיל
3.7
27/05/05

טעים אבל יקר

עוד פרטים
הוספת תגובה