מסעדת סבסטיאן מאופיינת בשניצלים הענקיים ובמיוחד בשניצל הווינאי המפורסם שמתפרש על כל הצלחת הענקית. יחד עם המנות המיתולוגיות של השניצל תוכלו למצוא עוד מנות וותיקות כמו צלע לבן עסיסית... ובטעם מדהים. אך, גם יתר המנות טובות מאד. אכלנו בין השאר מנה ראשונה "סלט טבולה קינואה עם עדשים על בסיס קרם חצילים"המנה ביתה טעימה מאד, אבוקדו, בטטה, צנוניות ועל כל זה ביצה רכה. בסך הכל מנה מקורית ושילוב מדהים של טעמים.שאפו!!!!
המסעדה גדולה מאד וזה מתבטא בשירות, השתייה שמתעכבת וכן תקלות קטנות שמקלקלות במקצת את החוויה. אווירה מאד רועשת אבל זה כנראה תלוי יותר בקהל מאשר במסעדה.
בכל מקרה, שווה מאד להגיע בעיקר החל מהשעה 15:00 כאשר המסעדה מתרוקנת מכל האורחים מהמפעלים בסביבה. אני בטוח שתהנו.