ביקרתי במסעדה ביחד עם חברתי והוריה שבאו במיוחד מהדרום, וזו להם פעם ראשונה במסעדה.היה ערב מאלף מהאוכל ועד למוזיקה (אף שלפעמים היא הייתה רועשת מידי...) השירות היה אדיב ומקצועי ע"י מלצרית... חייכנית. כאמור האוכל היה טעים מאוד, והמנות הפתיעו אותנו בשלל הניחוחות הטעם והגודל. מעל לכל עמד המנהל גלעד שפשוט הראה לנו מקצועיות מהי!!! איכפתי, אדיב ורוצה לעזור. פעם ראשונה בחיים שנאמר לנו לא, אי אפשר, ולמרות זאת יצאנו מרוצים ואף חיכינו במשך 5 דקות להודות לו אך הוא היה עסוק בשולחן אחר (אז אולי זה יגיע לו מכאן-המון תודה, עשית לנו את השבוע). פשוט לקחת דוגמא ממנו וללמד איך צריך להתנהג. לא הכרנו את המסעדה לפני כן אך מעכשיו זאת המסעדה המועדפת עלינו ונחזור לבקר בה למרות הריחוק שלנו מהמרכז.ברק ונורית.
בעיה שאנשים במדינה לא אוהבים לפרגן. אני לקוח קבוע שיושב שם לפחות פעם בשבוע. מקום שלא מצליח לא כל ערב עומדים בתור אז אני רוצה לפרגן באמת, מקום סבבה, אוכל סוף ותאמינו לי והכי יפה בכלל... הסביבה, אני חובב דגים ומאז שגיליתי את אלפרדו ויתרתי על הרבה מסעדות.
מקום מאוד יפה, שם ערכנו את מסיבת בת המצווה של ביתנו ענבל. המסעדה נענתה לכל צרכינו, השירות היה מפנק, האוכל מושלם כתמיד וההמלצות על המקום עברו כל גבול.החניה מאוד נוחה, התגובות שקיבלנו... מאנשים, על האירוע, האוכל והשירות בכללי היו מצוינות. האנשים נדהמו מיופי המקום ומהמיוחדות שלו, מקום רומנטי ביותר, חם ונוח ואוירה כמו בבית!מומלץ! מ-1 עד 10? 11!
הייתי עם בני, אכלנו עסקית דגים, היה טעים מאוד!!!השירות היה מפנק וקשוב.מומלץ מאוד.הקינוח היה נפלא מאוד.
בילינו ערב משפחתי מהנה ביותר במסעדה ששמענו עליה מחברים.אנו שמחים ששמענו בעצתם קיבלנו שירות מעולה ממלצרית ששמה שני שהייתה מקסימה. כמו כן קיבלנו יחס חם ואוהב מהמנהל אלעד שהראה מקצוענות.... בקיצור, ללקק את האצבעות ולחזור שוב.
עוד מסעדה איטלקית כשרה. כך ניתן להגדיר את אלפרדו. ישבנו אני וזוגתי במקום לפני כיומיים לארוחה שחשבנו שתהיה באוירה שקטה ונעימה - נוכחנו לגלות ששקט לא נקבל שם. המקום הומה אדם וכתוצאה מכך... רועש מאד. המנות העיקריות לא מפתיעות בטעמן אם כי גדולות ומשביעות. כמנת פתיחה - גלילוני חצילים ממולאים גבינת עיזים , מנה טעימה וגדולה , לצידה לחם פוקצ'ה הנאפה במקום. כעיקרית - לזנית 4 הגבינות שהייתה דלת טעם וכן טורטליני תרד שהיה בסדר, לא יותר מכך. בקינוחים טעמה של אלפרדו מפתיע מאד. מנת הבולרו - שכבות מוס שוקולד לבן, על מצע שוקולד מריר אפוי במילוי קרם ברולה , היתה מעדן לחיך וסגרה את הארוחה שהייתה משביעה עם כי ממוצעת. בקצרה - מסעדה איטלקית ממוצעת וטיפה רועשת, למי שרוצה ארוחת ערב משביעה עם פינוק בסופה.
אוכל חובבני ביותר.מנת פסטה מהגרועות ביותר שאכלתי בחיי.אין לי למה לחזור למסעדה כזאת שלוקחת יותר מדי כסף על איכות אוכל רדודה.
בס"ד סוף סוף מסעדה כשרה ומעולה!!! אוכל מדהים ושירות מעולה!!! נהנים כל פעם לאכול שם מחדש!! ליאור ומירב.
חגגתי יום נישואים ב 2.2 והרבה זמן לא נהניתי מחוויה קולינארית שכזאת.זה התחיל בקבלת הפנים החמה,בקבוק יין+נר על השולחן,והמשיך במלצרית חמה ולבבית ששרתה אותנו נאמנה במהךך הערב ופנקה... אותנו.המנות הראשונות היו עשירות אולם המנה העקרית דג דניס אלפרדו היה טעים בטרוף.להשלמת ההנאה עלי לציין את גלעד שגודלו הוא כאיין וכאפס לרוחב ליבו ולמענה המיידי לכל בעייה.בקיצור נהננו מומלץ בחום רב