נגישות
נגישות

לימוזין ביקורות וחוות דעת - עמוד 43

דירוג גולשים

3.5
אוכל
4.0
שירות
4.0
אווירה
3.5
מחיר
3.0

הייתם כאן? הוסיפו חוות דעת

452 ביקורות וחוות דעת על לימוזין

 - תמונה
מבקר מתחיל
1.7
22/06/07

להוסיף המלצה זו סוג של מליצה עבורי.הערב הגענו 18 סועדים למסעדה.אני חייב לציין כי התקבלנו בשמחה, בכל זאת 18 סועדים. תעשו חשבון כמה שילמנו.ההזמנה התנהלה בעצלתיים, המלצריות החביבות שחלקן... חברות של חלק מהסועדים לקחו את הזמן ואיפשרו לנו להתלבט.המנות הגיעו בעצלתיים, בעצלתיים למדיי, חלקנו סיים כשאחרים עדיין לא התחילו לאכול, המנות התעכבו, גם סוג שירות שכזה חווינו בעבר, קורה.כך גם לגבי המנות האחרונות והקפה וגם ההפתעה.הפתעה, כפי שכבר נאמר בעבר, כשמפתיעים אותך זה בגדול!עוד לא הגיעו המנות האחרונות וניתבקשנו לקום! ולעבור לשבת במקום אחר כי ההזמנה הבאה כבר הגיעה...ז"א הגיעו סועדים ואנחנו צריכים לצאת לסיים בחוץ.בחוץ!אם היה להם ספק שלא הבנו, חזרו המלצריות וביקשו שנקום ונסיים בחצר.נגיד, שאחרנו (מודה הגענו כולם באיחור של 10 דקות), מפה והלאה הדברים כבר לא היו בשליטתנו.חגגנו יומולדת, שיחמה משפחתית, כבר לא משנה איכות האוכל, הבשר שכל כך מתגאים בו, המנות האחרונות שלוו בהפתעה העבירו לכולנו את החוויה למקום אחר.מעולם לא התבקשנו לצאת בחוץ, כדברי הרב ההוא,צא בחוץ!אנחנו את שלנו סיימנו, אנחנו לא נחזור.

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
מבקר מתחיל
1.3
18/06/07

אכלנו 9 אנשים במסעדה וכל מי שאכל אנטריקוט (4 מאתנו) קיבל קלקול קיבה חמור. מי שאכל פילה, שרד. במסעדה מתנערים מאחריות, המקריות לא משאירה ספק. יחס גרוע ביותר.

עוד פרטים
הוספת תגובה
Yossi - תמונה
Yossi 2 ביקורות
4.3
17/06/07

הייתי ביום שישי האחרון. האוכל ברמה גבוהה מאד, השירות מיקצועי ואדיב ממומלץ מאד והכי חשוב לא לשכוח להזמין מקום מראש.

עוד פרטים
הוספת תגובה
מיכאל - תמונה
מיכאל מבקר מתחיל
4.0
02/06/07

אכלנו 4 גברים. הרביעי לקח מנה אסדו והתאכזב. לא כדאי הרבה שומן. הביע אכזבה וקיבלנו מנת קבבונים על חשבון הבית.כל הכבוד!סה"כ אוכל מצוין ומקום מקסים. ואין רעש!

עוד פרטים
הוספת תגובה
נ - תמונה
נ 2 ביקורות
4.7
27/05/07

כמשפחה של קרניבורים (עם אימא שאוכלת פרגיות), הופתענו לטובה בכל התחומים, החל מהאוירה דרך השירות הנעים ובעיקר התמוגגנו מהאוכל.לקחנו מבחר מנות ראשונות (פרליני, קבבונים, קוביות פילה,... שניצלונים, כבד וכרובית) וסטייקים במשקל כולל של 2.4 ק"ג (פילה עדיף על אנטריקוט וסינטה) ונהנינו מכל ביס.גם אימא נהנתה מאד מהפרגיות (והיא פולניה)

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
מבקר מתחיל
2.7
16/05/07

לא ברור לי מה קרה. איכות האוכל ירדה, המנות קטנו אך המחיר נשאר גבוה. עם הנתונים האלו אחפש באזור מסעדות אחרות.

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
מבקר מתחיל
3.0
14/05/07

כתושב האזור שאוהב בשר ואוכל בלימוזין המון אני חייב לציין שמשהו התקלקל שם... המנות מגיעות כל כך מהר, למרות שבדך קבע אנחנו מבקשים להאט את הקצב.בסופי שבוע יש ממש הרגשה של "תאכל ותלך", הרי... יש עוד שולחנות שאפשר לעשות עליהם כסף.המלצה לבעלי הבית: יש לכם פנינה... ממש... קצת פחות לחץ בשרות ולזכור שלא משנה מה, הלקוח תמיד צודק.

עוד פרטים
הוספת תגובה
יאיר - תמונה
יאיר מבקר מתחיל
4.3
28/04/07

פעם שניה בתוך שבועיים שבאנו לאכול - ולא במקרה! קודם כל, יופי של שירות - ההצעות שקיבלנו מהמלצרים היו טובות ובטון נעים ומזמין, כל מה שביקשנו הגיע מהר ועם חיוך. המוזיקה לא מפריעה, רמת הרעש... הכללית לא גדולה במיוחד, וכשבמקרה הייתה במסעדה משפחה עם ילדים שקצת הרעישו, ביקשנו להתרחק מהם ונענינו במהירות ובאדיבות. האוכל מצויין - בשר מעולה, עשוי בדיוק כמו שכל אחד מארבעתנו ביקש, ההגשה אסתטית ולא פלצנית, וגם התוספות היו טובות. המנות המקדימות טעימות, במיוחד החמוצים. הלחם יכול להיות טוב יותר, ובעיקר - לא להגיש לחם חם כי הוא מתבצק בקלות. הגריל פתוח למבטי הסועדים וכשביקשתי "להציץ" בעבודתו של הטבח נעניתי בחיוך, בהזמנה להתקרב ובתשובה אדיבה לכל שאלותי. יופי! עוד דבר אחד חשוב ששמתי לב אליו הוא שהכיסאות נוחים במיוחד - ברוחב הנכון, בגובה הנכון. בקיצור - מקום נעים, אוכל פשוט מעולה ושירות שעושה חשק לחזור. וכל זה עוד לפני שמדברים על המוצרים שאפשר לקנות ועל תצוגת הבשר באטליז.

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
4 ביקורות
4.3
18/04/07

טעים טעים טעים, פילה סוף הדרך וקבבונים בטחינה ממש מעדן, שלא נדבר על הכרובית בבירה שהיא משהו ממש מיוחד ושונה סוף סוף... ולקינוח בוואריה חושנית סקסית ומלטפת. קצת יקר אבל שווה כל שקל.

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
מבקר מתחיל
4.3
17/04/07

בתור אחד שאוכל שמה פעם בשבוע כבר במשך שנתיים!! אני יכול להגיד לכם בוודאות שיש להם את הסטייקים הכי טובים בארץ, אם לא בעולם. אני אכלתי כבר בשר בהרבה מקומות בעולם ובאמת ששמה זה יוצא דופן!!... לא הייתה פעם אחת שהתאכזבתי!! אני אוכל שמה את הפילה עגל ומתענג על כל ביס... באמת לא שווה ללכת למסעדות אחרות של בשר, לכו ללימוזין (לי זה גם יוצא נוח כי זה 3 דקות מהבית). הקינוחים ממש טעימים למרות שלפי דעתי הקינוחים שהם הביאו מבית קפה סמוך שמתמחה בקינוחים היו גם רמה עולמית... השירות תמיד מהיר, ככה שאפשר לסיים לאכול גם בחצי שעה. כל המנות טעימות והמלצריות נחמדות.שווה ללכת, אתם לא תתאכזבו!! הבטחה שלי!!! המסעדה הטובה ביותר שאכלתי בה אי פעם!!!

עוד פרטים
הוספת תגובה