נתחיל בדברים הטובים. העיצוב נחמד, חמים, ומזכיר מאוד את מסעדת הבוקרים ברמת הגולן. נמשיך בדברים הלא טובים. הזמנו 4 מנות, 2 מנות פתיחה ו-2 מנות עיקריות. מנת פתיחה ראשונה הייתה קוביות עגל... בחצילים שהייתה טובה, אבל לא מהממת. הוא הדין עם מנת העגל שהייתה טובה אבל לא מהממת. מנות ראשונות, לעניות דעתי צריכות להיות משהו אחר. מנה ראשונה לא טובה תביא את הסועד מלכתחילה לנקודת פתיחה גרועה לגבי העיקרית. העיקריות: הזמנו סטייק פילה 300 גרם, בדרגת מדיום, והסטייק הגיע מדמם כולו. ביקשתי שיצרבו אותו מבפנים ואז חרכו אותו יתר על המידה (ככה זה בשר שלא יוצא טוב בפעם הראשונה לא ניתן לשחזרו, ובדר"כ המנה נהרסת). השירות - המלצריות נראות לחוצות מידי, ומועסקות יתר על המידה. אחרי שמביאים לך את המנות לשולחן, אם אתה לא יוזם קריאה בעצמך ע"י הנפת יד במשך 3 דקות, אף אחד לא יגש אליך (אני לא מבקש שיחקרו אותי, אבל המינימום לבדוק שהאוכל בסדר, שלא צריכים עוד משהו - לא יודע אולי משהו בסיסי פגום בתפיסת השירות שלי, אבל כזה אני). בסוף כאשר פינו את הצלחות, המלצרית, נזכרה לשאול, איך היה האוכל. אחרי שהיא ראתה את הפרצופים שעשינו, והסברנו לה את גודל הנפילה, היא עוד נזפה בנו שלא דיברנו (למרות שהחזרנו את הסטייק פעמיים למטבח!). בקיצור חברים, אכלתי במספר רב של מסעדות בשרים בצפון, אבל "חוויה" כמו לימוזין אני מקווה שלא אחווה עוד פעם.
                        הבשר עשוי טוב מאוד,השירות מעולה.את הסטייק תן רק בעיתו,יותר מכך אנחנו לא צריכים.
                        אנחנו קוראים את לימוזין לסדר,איפה שירלי??? לאן היא נעלמה, המסעדה כבר לא אותו דבר בלעדיה.שירלי אם את שומעת, תחזרי!!!הזוג שתמיד ישמור לך אמונים.
                        במנות הראשונות הכבד עוף (כי אין עגל) פשוט סתמי, אין מילה אחרת לתאר אותו. הקוביות פילה ברוטב פלפלת טעימות מאוד. הבשר טעים אבל לא מתקרב למה שציפינו מהביקורות. אכלנו כבר במקומות טובים... יותר, ולכן האוכל מבחינתנו היה מאכזב (כגודל הציפיה...).לגבי השרות- לא נראה לי שחויתי זוועה כזאת בשום מסעדה שמכבדת את עצמה וברמת מחירים כזו. כרבע שעה אחרי קבלת התפריט הועילה בטובה המלצרית לגשת אלינו. אחרי שקיבלנו את המנות הראשונות (בזריקה אולימפית על השולחן) לא זכינו לשום יחס מאף אחד מצוות המסעדה, אפילו לא שאלו אם טעים וזה אחרי ששכחו מנה אחת. לאחר 40 דקות שאף אחד לא התיחס אלינו שאלנו מה בדבר המנות העיקריות והמנה שהוזמנה ונשכחה לה, אמרנו למלצרית שהיא שכחה אותנו והיא ענתה לנו שהיא לא מוכנה לשמוע יותר את התלונות ושהאוכל יגיע עוד מעט. האוכל שוב נזרק לעברנו ללא בתאבון וכמובן שאף אחד לא חזר לשאול עם הכל בסדר. פשוט בושה למסעדה עם שם כזה. לשם אנחנו בטוח לא נחזור!!!
                        אנו לקחות קבועים במסעדה זו וזוהי מסעדה מאוד יוקרתית ונוחה. מסעדה מאוד נוחה לשבת והשירות מעולה!
                        ברצוני להודות למסעדה על האירוח הנפלא, האוכל המעולה והמלצריות החינניות עם השרות המפנק.היה מדהים, המון תודה.
                        אכלנו בשישי צהריים שם לראשונה. מבחינתנו מסעדת בשרים נמדדת בפרמטר מרכזי אחד וזה איכות הבשרים - אני מודה במסעדות כאלה, אנחנו פחות מסתכלים על האווירה, השירות או מנות אחרות שאינן בשר.... בפרמטר החשוב הזה, לימוזין הצליחה בגדול. סטייק פילה 300 גרם, מדיום-רר סיפק את הסחורה והיה נהדר. זה כל מה שחשוב. מנה ראשונה של קציצות טלה ועגל - שוב הבשר היה מצוין. הערה קטנה לגבי המנה לעיל (קציצות) - אם שמים חצילים במנה כלשהי, מקובל לכתוב זאת בתפריט. שני אנשים שישבו בשולחן שלנו לא אוכלים חצילים, אחד מהם אפילו רגיש ברמה מסוכנת לכך וגם לא היה ממש קל להבחין בחצילים המרוסקים בתוך הטחינה במנה זו. לדעתי החצילים היו שם מיותרים לגמרי - הטחינה מספקת את העבודה והבשר עצמו הרבה יותר חשוב.
                        בצפון יש משהו אחר , משהו שלא קיים בשום מקום בארץ משהו שגורם לכל התל- אביבים להתניע את הרכבים בכל פעם שמזג האוויר מאפשר זאת- משהו ירוק! מעבר לכל האמור לעיל הרינו להודיעכם תל אביבים יקרים... שלי שכן, לא הרבה אך גם פה יש אוכל למביני עניין - הכירו בבקשה את לימוזין. הגיע שישי הגדול והחלטנו להזמין חברים שחגגו יום נישואים ראשון להגיע צפונה- הבטחנו שלא יתאכזבו והם לא. מה אכלנו? אז ככה לראשונות איך אפשר שבלי קוביות פילה עגל ברוטב פלפלת- המנה שגרמה לי להתחיל ולאהוב בשר אדום במיטבו- מעולה! לעיקריות- בעלי הזמין שיפוד פילה שהיה לגמרי טעים ואני הזמנתי פרגיות- הטובות ביותר שאתם אכלתם או תאכלו בחייכם, כן כן פרגיות! גם החברים שפינקו את עצמם בנתחי בשר אדום לא התאכזבו כלל והכתירו את המקום כהצלחה! לגבי המחיר- על איכות משלמים ומכאן יש לקחת זאת בחשבון המנות לא זולות אך לא תצאו עם טעם רע. האווירה נעימה פשוטה ואינה מתוחכמת- מתאימה לשישי צהריים עם משפחה או חברים. זיכרו להזמין מקום מוקדם מראש. לסיכום- נעים להיות לאכול ולהכיר. ציון שני 9 - בתאבון!
                        אוף...שוב פעם הזמנתי מקום ולא היה ליום שבת אני קוראת בזאת בשם הלקוחות להגדיל את המסעדה לאלתר!
                        מפתיע!! ולטובה,מומלץ מאוד מנת פתיחה של נתח קצבים.המקום לא מעוצב אבל בהחלט נעים לישיבה.שרות אדיב נעים ומאוד מקצועי.האוכל ברמה,תחנה נהדרת לארוחה דשנה בצפון,סחתיין לימוזין...נ.ב. אל תשכחו... להזמין מקום.