סושי סביר, לא יותר, מתומחר ברמה של סושי משובח. אני מצפה ליותר ממסעדן רציני שהיה ממקימי "טקאמרו" ומנביאי האוכל היפני בארץ.
באנו לאונאמי כדי לחגוג את יום הולדתי. חבל שבמסעדה היו חייבים להרוס את האווירה השמחה. מכל מקום, האוכל טעים אך בנאלי ולא מצדיק את המחיר שגבו. לא היה אבוקדו בסושי בטענה שזוהי לא העונה... (למרות שבהתחשב במחירים שלהם בהחלט ניתן לייבאו - כפי שעושות סושיות אחרות) והאחראים במסעדה סירבו להעניק (בצורה מאוד בלתי נעימה) איזושהו פיצוי מינמלי. מכל מקום, אני ממליצה לוותר על הביקור במקום ולחפש מסעדות יפניות עם תודעת שירות יותר גבוהה.
היינו במקום פעמיים והיה מעולה!אנחנו חיפאים ובהשוואה לחיפה המחירים יותר זולים והתמורה הרבה יותר טעימה :)אכלנו מעין נודלס, שהיה מאוד טעים וסושי.מומלץ בחום.
כמה חבל היה לי לשלם רק בשביל השם של המקום ולא יותר מזה!
אכלתי רק סושי. היה מאוד מאכזב. האורז בסושי התפרק ועשה עלי רושם של אורז פרסי רגיל ולא אורז של סושי. השרות היה בסדר גמור. המקום איבד מהקסם שלו (הייתי שם פעם ראשונה לפני שנה וחצי). אוירה... מתה. בקיצור - למצוא מקום אחר לאוכל יפני.
האכזבה היתה רק מהסושי. עשוי בחוסר מקצועיות משווע, ללא כל תשומת לב ל"כללי סושי" בסיסיים. רמת דגים בינונית. אורז סתמי שברור שלא נעשה כמו שאורז סושי צריך להיעשות. קומבינציות מפוהקות.אגדשי... טופו טעים! מרק מיסו טוב.חלל משותף למעשנים פוגם בהנאה (סושי וסיגריות ???).לסיכום: לא המקום לסושי.
פעם ראשונה שאכלתי אוכל יפני , והכול היה מצויין, המקום עם הוילונות כלפי הרחוב נותנים הרגשה של אינטימיות מקסימלית. המלצרים היו מצויניים במיוחד שנפלנו על מתלמד שהיה נחמד, ומקסים. ידע... להנחות וכול המלצה שקבלתי ממנו יצא בסופו של דבר ככדאית.! האוכל היה טעים ומיוחד, גם הסושי בפתיח והפטריות הממולאות. ומנות העיקריות היו נהדרות. בקיצור בטוח שנבוא שוב ונשתדל לשבת על הבר כי ככה אפשר לראות את העשייה של האוכל בבר המרכזי. שווה שווה