בעיון באתר המסעדה יש מנות מומלצות.המנות לא מופיעות במסעדה.המלצר אומר כי אנחנו לא הראשונים שמתלוננים על כך. ממסעדה כזו ציפינו שאתר האינטרנט שלהם יהיה מעודכן.
לאחר המלצות וביקורות טובות הגענו להתפנק ולאכול אוכל ברמה, הפוקאצ'ה לא היתה טעימה, רוטב השמנת של הרביולי היה תפל ולא מתובל. מכונת הקפה לא עבדה אז הלכנו לשתות קפה בסוף הערב. אוכל מאכזב... ביותר! לא נחזור יותר.
מסעדה מעולה, אוכל משובח ושירות אדיב ונעים. אווירת טוסקנה אמיתית! בקיצור - חוויה!
בחודש יולי ביקרתי במסעדה בשישי בערב. היתה חויה נוראית. הזמנו כבר ביום חמישי מקומות למסעדה תוך המלצה חמה מצוות המלון. תחילה הושיבו אותנו תחילה בשולחן ליד השירותים אחר כך הועברנו לשולחן... סמוך לדלת (ממש במעבר של המלצרים) היה רעש נורא מהמטבח (של הכנסת כלים למדיח) במקביל ערכו מחדש כמה שולחנות לידנו ברעש גדול (חלוקת צלחות הזזת שולחנות) תוך שהמלצרים משוחחים בניהם בקול רם. חויה לא נעימה
ביקרתי במסעדה מספר פעמים אולם הביקור האחרון היה המוצלח מכולם. אני ממליץ בחום על מנת ניוקי רמונה - טעימה, מפתיעה ומשאירה טעם של עוד... אני כבר לא יכול לחכות לפעם הבאה :-)
פשוט מדהים!! השירותים קצת מאכזבים,קטנים ולא נקיים במיוחד. אוכל מצויין.
היינו לראשונה במסעדת לה קוצ'ינה ונהננו מאוד. אוכל היה טעים מאוד, השרות היה מצוין עם אווירה מאוד נעימה. ממליצים בחום.
מסעדה מהממת. אוכל מצויין, כל מה שהזמנו היה מאוד טעים. יין היה מעולה. שירות יוצא מן הכלל. מנות לא גדולות ולא קטנות ומחירים סבירים. בטוח נחזור בביקור הבא באילת
האוכל טעים, השירות מצויין!
למרות שהזמנתי נרשמה ואושרה, לא נשמרו עבורנו מקומות !!!!!