שלום חנוך שר פעם: הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם. הזמנתי סלט קיסר וקיבלתי ראש חסה שלם, עם השורש, ממש כמו שקונים בסופר. מסביב היו 2 עגבניות שרי, רוטב ומעט גבינה... המנה הוחזרה אחר כבוד... למטבח. המלצרית אפילו לא שאלה אם ארצה מנה אחרת. 2 המבורגרים הגיעו לשולחן לאחר 45 דקות, כשהמסעדה אפילו לא היתה מלאה!מישהו מוכן להגיד לי על מה ההתלהבות? בצהריים אין עסקית, השירות מתנשא ומגעיל.
אנחנו - כמו הרבה מאוד אחרים - מצביעים דיקסי. פעם אחרי פעם אנחנו יוצאים, מחייכים ושמחים. אוכל טעים, מנות גדולות, כל הזמן מרעננים את התפריט. אל תשנו כלום. תמשיכו ככה!!!
אין על הדיקסי! לא היה ולא יהיה כמותו, אין שני לו.אוכל מדהים, על סף הממכר... אוירה נעימה, שירות מהיר והאיכות... מושלמת.
אחד המקומות הטובים בעולם.
הם לא עונים בטלפון, ניסינו שעתיים ואף אחד לא ענה.
מקום חביב ביותר עם אוכל מצוין, המנות די יקרות אבל התמורה מלאה! האווירה מצוינת והשירות נפלא. נהנתי מאוד!
במילה אחת א כ ז ב ה.המלצרים אנטיפטים וקרים ולפעמים אתה מרגיש שאתה צריך להתנצל על זה שבאת...אני לקוח שמגיע פעם בכמה חודשים ואני ממש מרגיש בכל פעם איך הרמה של המקום יורדת.זה לא הדיקסי... שהכרתי בעבר. אפילו הכנפיים המדוברות היו אכזבה!! כנפיים קטנות מאוד עם מעט מאוד בשר.בקיצור, כל מה שנשאר זה השם ללא כל הצדקה.
בתגובה לקייג'ן לנצח, אין לי מושג מה רמת ההבנה שלך בנושא של שירות או יחס אבל סביר להניח שההבנה בהחלט לא ברמה גבוהה. הדיקסי היא מותג בלבד וילדים קטנים שאוהבים למצוץ את האצבעות ולהגיד:... "אכלנו בדיקסי"!!! זה המקום שלהם! אני מכיר את המקום מקרוב... כל כך מקרוב שאין לי דבר טוב אחד להגיד על המקום, כן כן גם על מי שכתב על יואל בהחלט צדק!אז האוכל טוב... חסר מקומות טובים?
אנחנו מכירים את דיקסי כבר 7 שנים ומגיעים לשם לפחות פעם - פעמיים בחודש.בעבר כתבתי ביקורת אוהדת, אך לאחרונה (בשלושת הביקורים האחרונים) הרגשנו שיש ירידה באיכות האוכל והתחושה היא שמשהו חורק... במטבח.פעם האחרונה הזמנו כמנות עיקריות המבורגר מידיום וול ואת סלט הפפאיה החדש עם נתחי האנטריקוט.האוכל הגיע לאחר כ-40 דקות כאשר ההמבורגר היה וול דאן ונתחי האנטריקוט היו שרופים וקרים.גם התנהגות של יואל מנהל המשמרת - רחוקה מסטנדרטיים שהייתי מצפה מאיש שירות.חבל, המסעדה היתה לנו "מסעדת בית" במשך זמן רב, אך החלטנו לעשות הפסקה לאור האכזבות האחרונות.מקווה מכל הלב שהמטבח יחזור לתפקד כמוקדם.
נו מה כבר אני יכול לרשום?כנפיים+הומפרייז = ארוחה מושלמת.להתראות בשמחות...