אכלנו שם בערב קיץ יפה, ונהנינו מאד. אוכל טעים מאד בכמויות נדיבות, והתפריט מספיק יצירתי שלא תרגיש שהגעת לעוד מסעדה חלבית סטנדרטית. השירות היה קשוב במיוחד, והמיקום בגן סאקר מעניק למסעדה... אווירה מאד נוחה, בלי המהומה של העיר. (הם גם לא מצופפים את השולחנות זה ע"ג זה.) ניתן לחנות בחניון הלאום שזה 5 דקות הליכה. מחירים ממוצעים.
הזמנו ריזוטו שקשוקה ומנה ראשונה האוכל היה לא טעים אהבנו רק הלחם המחיר קצת יקר מנות גדולות אכלנו פה גם ארוחות בוקר- הארוחות בוקר טעימות
מאוד התאכזבנו משהותנו במקום. סלט שעולה 65 ש"ח, צריך להיות חתוך במקום, ולא מראש. הזמנו מיץ תפוזים, שבתפריט הודגש שהוא סחוט במקום. המיץ לא היה סחוט (והיה מיץ תעשייתי, עם טעם איום ונורא)... והדבר לא נאמר לנו מראש, אלא רק בדיעבד כששאלנו (נגמרו התפוזים. קורה, אבל תגידו). בנוסף, המוזיקה היתה מאוד רועשת, כך שעל מנת לדבר, בחרנו לשבת בחוץ, על אף הקור הירושלמי. התאכזבתי מאוד גם מכיוון שכתבתי את הדברים הללו דרך האתר של המסעדה, על מנת לא לכתוב זאת בפומבי ועל מנת לראות רצון לשיפור, כי זה מקום חדש ולא רציתי להרוס את השם של המקום, אך זכיתי להתעלמות מוחלטת.