zap rest עושה שימוש במספר וירטואלי לפי תנאי השימוש באתר. מספר הטלפון של העסק מופיע בהמשך העמוד.
zap rest עושה שימוש במספר וירטואלי לפי תנאי השימוש באתר. מספר הטלפון של העסק מופיע בהמשך העמוד.
מתחשק לכם בשר טוב? מסעדת אלברט היא גן עדן לכל מי שאוהב בשר איכותי ומשובח. בתפריט שפע של מנות נהדרות, וכולן מוכנות במקום לפי מתכונים מסורתיים שעוברים מהורים לילידיהם מזה שני דורות כבר: סטייקים, אסאדו, דגים, בשרים – יש הכול מהכול ובמחירים הוגנים. בואו... עם חברים ובני משפחה להתארח אצלנו וליהנות מחגיגה קולינרית אמיתית לכל החושים ומאווירה נעימה ומקסימה. חדש עושים משלוחים ,מינימום הזמנה 200 ש"ח עוד
איכות הבשר בסדר. צ'יפס טעים. אוכל עממי וחביב. מתאים לארוחות משפחתיות ולא לארוחות רומנטיות.
האוכל סביר בטעמו והמחיר לא זול ולא מאוד יקר. השירות בסדר. הסלט עם העגבניות טעים וגם הלחם המצורף. הבירה קרה . האוכל סביר ולא יותר.
הגענו 2 זוגות המחירים של השיפודים לא זולים, הגיע לשולחן 2 צ'יפס וסלט ירקות ביקשנו במקום הסלט עוד 2 צ'יפס הביאו 1 צ'יפס ותפוח אדמה אפוי, לא הבנו מה קרה, בקיצר גם יקר שם
ביקרנו לאחר הפסקה ארוכה בסגר. האוכל טעים כמו פעם, השירות נעים - הבעיה היתה שהמחירים שחוייבנו לא דומים למחירים שקיבלנו בתפריט ולמחירים המתפרסמים באתר. גם כשהערנו -לא נאמר על כך מילה-רק"... כן העלינו" וזהו - חבל!
לקוחות של 20 שנה.לבן שלי עשינו שם את מסיבת בר המצווה אחרי העלייה לתורה. תמיד מפנקים עם סלטים ופיתות מהטאבון הפרטי שלהם ..ציפס לא הייתי מזמינה שם כי הוא לא כזה מוצלח אבל אפשר לבקש פתוא... מבושל בנייר כסף עם רוטב שמנת (רק הקבועים מכירים ויודעים לבקש). הבשר שם תמיד טעים, גם המבורגר ממש מוצלח ואפילו שרימפסים טובים מאוד. קינוחים מוצלחים מאוד ותמיד המלצרים מאוד משתדלים ומחייכים.
בהזמנת בשר
(לא כולל חומוס וטחינה)
ללא הזמנת בשר
(לא כולל חומוס וטחינה)
קטן/ גדול
המבורגר בלחמניה / נקניקיות / שניצל / שניצלונים בשומשום / חזה עוף. + צ‘יפס + הפתעה + פחית שתיה / פריגת
אורז / תפוח אדמה / צ‘יפס / סלט
בשר הפילה הוא אחד הנתחים הטובים
ביותר בבשר הבקר. הבשר הרך, עדין וללא
שומן. מומלץ להזמין עשוי למחצה M
צלעות כבש שזורות שומן צלויות על
האש מאופיינות בטעם עשיר ועסיסי
מומלץ להזמין עשוי MW
(250 גר‘) בשר אנטריקוט טרי טחון במקום
האסאדו הוא בשר כתף לבן שעובר תהליך מיוחד של שבוע ימים. מאחסנים את הבשר הטרי במקרר מיוחד בתנאים מיוחדים למשך 24 שעות. לאחר מכן משרים את הבשר למשך 4-3 ימים בתוך תבלינים ומלחים, כדי שהבשר יקבל את הטעם הטוב. העישון עצמו נעשה עם עצי הדרים ולוקח 6-5 שעות בכדי להגיע לטעם הספציפי שלו ולנקודה המסוימת שבה הטעם המעושן הוא הטוב ביותר.
הסטייק המיוחד נלקח מהסינטה של
הלבן, פרוס בצורת פרפר טעמן עדין
ואין בו שומן. צלוי באופן מיוחד על האש
מומלץ להזמין עשוי למחצה MW
הסטייקים שזורים במעט שומן, שבזמן
צליית הסטייק, נמס השומן ומעניק לבשר
טעם עסיסי ומעודן. לבחירתך, צלע או
צואר מומלץ להזמין עשוי M
בשר הפילה הוא אחד הנתחים
הטובים שבבשר החזיר. טעמו רך
ועדין והוא ללא שומן. מומלץ להזמינו
בטבעות פילה ועשוי למחצה M
במסעדת אלברט באזור חוגגים אירועים באווירה חמימה ומשפחתית. תפריט האירועים במסעדת אלברט משלימים תפריט אלכוהול עשיר וקינוחים... שמשאירים חותם מתוק. המסעדה מכילה עד 100 אורחים. ניתן לבחור במסעדה מקום בחלל המרכזי או במרפסת המיועדת לאירוח 50 אורחים. עיצוב המסעדה מאיר פנים ועושה את ההבדל. עוד
מספר נוסף: 03-5508629
תעזרו לנו ולגולשי רסט לשפר את המאגר