היינו הערב לכבוד יום הולדת של חבר 9 אנשים, לקח זמן עד שהמלצרית ניגשה אלינו לקחת הזמנות למנות ראשונות ושתייה, לאחר מכן חיכינו עוד כרבע שעה עד שלקחו אותנו לבחור את הבשר. בקיצור השירות מעט... איטי. הבשר באיכות מעולה ועשוי בדיוק איך שמבקשים אותו. הבעיה מתחילה ומסתיימת במחיר, 450 שקל לזוג זה יקר, במיוחד כשלא הזמנו 600 גרם פילה בקר ולצערי לא ניתן למצוא את המחירים בשום מקום (גם לא בתפריט במסעדה- רק כשמגיעים לבחור את הבשר). הזמנו 250 גרם אנטריקוט, 150 גרם נתח קצבים ו150 גרם פיקניה בנוסף ל 2 מנות ראשונות ושתייה. תשאירו את המקום לאירועים מאוד מיוחדים.
הבשר ממש טעים והשיורת טוב. התוספות שמגיעות עם הבשר מצויינות - קיבלנו חתיכות תפו"א בתנור עם שום ועשבי תיבול, פירה ממש קטיפתי וטעים ומיני ירקות בגריל שכללו עגבניה בצל גמבה ותירס מצויין... (אפשר לדעתי לבקש ריפיל ללא תוספת תשלום אבל לא היה צורך). לראשונה לקחנו רק פוקצ'ה שהגיעה ממש גדולה ועם שני מטבלים ותומחרה ב-15 שקלים זה ממש שווה. לעקרית לקנו 2 סטייקים- פילה ואנטריקוט ארגינטינאי- כל אחד 300 גרם (מה שהסתבר שכהמון אוכל ששילמנו עליו המון כסף). הגימיק של לשקול את הבשר בלי להתחיל לחשב כמה יעלה מראש זה די בעייתי. רק הבשר עלה בערך 350 שקלים שזה המון. לפחות לא הוצאנו על כמעט כלום חוץ מזה בנוסף (שתינו מים וקיבלנו טעימות של יין הבית שהספיקו, התוספות על חשבון הבית). הבשר היה מעולה והיה עשוי בדיוק כמו שרצינו (להפתעתי האנטריקוט היה הרבה יותר מוצלח מהפילה - וקצת פחות יקר). נחזור שוב אבל חשוב להיות מחושבים כי בקלות אפשר גם לצאת משם עם 500 שקל לסועד בלי לשים לב.
חגגנו יום הולדת ביום שבת. טעמנו מהסינטה והאנטריקוט הישראלי, היו מעולים בדרגת עשייה מושלמת. צלעות טלה מעט קשות, קציצות בקר מצוינות. שירות טוב וזריז. בהחלט נחזור
אכלנו במסעדה בשישי בערב. המסעדה הייתה מלאה ורועשת מאוד, ממש לא נעים לשבת. התחלנו בקרפצ'יו שהיה טעים ובניוקי שקדי עגל. שקדי העגל היו קשים וכמעט לא אכילים. חבל. מהקצביה בחרנו אנטריקוט... ארגנטינאי, שני סוגי נקניקיות, צלעות טלה ופיקניה. הנקניקיות היו 99% שומן, וגם לא טעימות. צלעות הטלה היו טעימות, השאר היה עשוי לא רע, אבל רק לא רע. המסעדה היא יותר "פוזה" מאשר מקום להנאה מאוכל טוב. לא היו מזיקים רטבים לבשר, אבל זו כבר כנראה דרישה מוגזמת. נקודת האור היחידה הייתה יין הבית שהיה נחמד מאוד. הקינוח, הבננה של חורחה היה גרוע. טונות של קינמון על בננה אפויה. מה הקשר? מישהו טעם את זה בכלל? ואם כבר שמים גלידה עם הבננה, וניל היה עושה עבודה טובה יותר מגלידת השוקולד שהייתה מלאה פתיתי קרח. 660 ש"ח לארוחה זוגית!!! לא נחזור.
קבלת פנים נעימה מאוד, אוכל מדהים ושירות מקצועי, אין ספק שאחזור. *חייב לציין מלצרית בשם ליאור שהייתה מאוד נחמדה ומקצועית.
היינו בשעת בין ערביים בערב חג כך שהיינו במסעדה לבד וזה היה רק לטובתינו - הילדים יכלו להשתולל ולצעוק מבלי להפריע לאף אחד וגם קיבלנו שירות מעולה. החלטתנו לא להזמין ראשונות ולהתרכז בבשר -... החלטה נבונה כך יכולנו להנות ממבחר גדול של בשרים מבלי להתפוצץ....היה פשוט מעולה! נקניקיה פיקנטית, צלעות טלה, אנטריקות ארגנטינאי ופיקניה (נחמד). גם הקפה והקינוח היו מעולים. בהחלט נחזור שוב :)
שמענו על המסעדה ובתור אוהבי בשר באנו לבדוק האם שווה. היינו אומנם פעם אחת, אבל היה פשוט מעולה. איכות הבשר ומידת עשייה היו בול כמו שצריך. זה די נדיר במסעדות בשר, אפילו הטובות שבינהן.
אכלנו בצהריי יום חול - היה מעולה, מוסיקה טובה ולא רועשת מדיי כך שאפשר לדבר עם חברים. האוכל היה מעולה. המלצרים חביבים והשירות מהיר ויעיל
שירות מעולה מאוד אהבתי את הפרגון עם השוקלד והיין! סטייק פילה היה רך וטעים ושירות טוב. נחזור עם חברים בקרוב.
חגגנו יומולדת - 6 סועדים. המנות הראושנות היו מעולות, וגם העיקריות. האחרונות היו בסדר, היתה אכזבה מהבננה של חורחה שהומלצה מאוד והתגלתה כמאזכבת! השירות היה מצויין.