מסעדה מעולה !, אוירה טובה, יפהפיה, אוכל טעים. המקום מלא בהשראה, חמים. מסעדת הבית שלנו.
אווירה קסומה, אוכל טעים,מנהלת ארועים מיקצועית ממליצה ביותר.
היינו 7 אנשים שבאו לחגוג פרידה מאחד העובדים. האוכל היה מדהים, מפתיע וטעים להפליא. שמחנו גם לקבל 2 קינוחים מעולים על חשבון הבית ... אוירה נעימה , חמה ומפנקת והכי חשוב הבטן נהנית מאוד ולא... סובלת. המשיכו כך .... ומה שחשוב נחזור שוב !
ביקרתי היום ב"כרמים" עם בן זוגי, לצערי התאכזבתי . הזמנתי מנת פילה לברק, שנשמע מצויינת והמליץ עלייה המלצר. המנה שהוגשה עם בטטה הייתה חסרת טעם, הבטטה הייתה קשה חסרת צבע ועם טעם לוואי של... חמאה. מזל שנאשרה קצת חמאה מהממרחים של לחם הבית, היא הצילה את המנה בגדול. למרות זאת, הזמנתי מנה אחרונה "קן קדאיף" שהייתה הורסת!!! שערות קדאיף ובתוכן קרם שוקולד לבן עם טופינג של פירות יער היה להיט!
אכלנו היום , היה מצויין מאוד מומלץ !!!
התארחנו ביום שבת 4.12.2010 וחגגנו יום הולדת משולש האוכל היה טעים מאוד, השרות נפלא והאוירה נעימה. דבר אחד היה מאכז מעט - מנת הניוקי שקדי עגל שמופיעה כמנה עיקרית הינה קטנה מאוד, טעימה... מאוד אך את שקדי העגל בקושי מצאנו ומחירה אינו מוצדק. לדעתנו יש מקום להוסיף שקדי עגל כדי שיורגשו במנה, ואם אנחנו כאורחיכם נהנינו, הרווח כולו שלכם. בכל מקרה נהנינו, זו רק הצעתינו לשיפור. נמשיך לבוא. תודה על התיחסות
אילו הייתי קוראת הקפידה את ההמלצות שכבר כאן הייתי נמנעת מלהגיע למקום. לא קראתי. הגענו. מנות ראשונות סבירות - לא נפלנו פעורי פה. בעיקריות: כל מה שקשור בפירות ים - סביר. אבל, הניוקי... עיסתי ומעצבן טבול בשומן אפרורי (רוטב... ובשקדי עגל שלא הוסיפו כל משמעות לקיומם. וה"טורינו" פשוט גרוע. נשאלת השאלה: מי מבשל שם?! הלוווווו.. אמנם נעים לשבת, השירות בסדר...אבל הטעם של האכזבה נשאר. מהר לטפל בכשלים!!!
כרמים היא בדיוק הדוגמה למסעדה שאילולא היתה ממוקמת באזור בו יש "רעב" למסעדות מפאת החוסר בכאלה לא היתה שורדת . אווירה של חדר אוכל בקיבוץ ,עמוסה באנשים ... והאוכל אוי אוי אוי מ ז ע ז ע!!!... ואם זה נשמע גרוע אז יש המשך- גם לא זול! מנת ילדים + מנה עיקרית+ מנה ראשונה+3 שתייה קלה = 250 ש"ח. עממית מינוס המתיימרת להיות גורמה.
עם כל הכבוד לשף שכנראה לא נמצא בה בכלל, האוכל מאכזב ברמות קשות, עד כדי כך שרובו נשאר על הצלחת. הקינוחים "בסדר" לא נפלנו מהרגליים. המרק בצל בלחם היה גולת הכותרת אך היה ניתן לשפרו עם היה... מושקע בו קצת יותר רגש של טבח שאוהב את מה שהוא עושה. הפטה כבד - אכלתי כבר לוף צבאי יותר טוב. כדאי שהשף האמיתי יחזור ומהר מלימודין בצרפת - כי שם קשה לבנות אבל מאוד קל להרוס. מזל שהמלצרים היו טובים יותר מהמנות.
בקורי הראשון במסעדה להמלצתם של זוג חברים שאף סעדו עמי .הזמנו 2 מנות עסקיות שכללו שניצל וינאי שככל הנראה טוגן בשמן ישן או שהבשר עצמו היה פגום מנה נוספת כללה דג ולדברי המזמינה היתה טעימה... .הערתי למלצר על טיב השניצל אך תגובתו היתה מוזרה כאילו שאינו מבין במה דברים אמורים , ביקורי במסעדה זו היה הראשון והאחרון לאור אי שביעות רצוני מהאוכל ואי ההתיחסות שלהם לנושא .( לפחות לשמוע את התלונות ) 25.10.10