הגענו למסעדה באור יהודה אחרי הזמנה שנעשתה לפני שבועיים. הופננו לשולחן שהמושב הצמוד אליו הוא ספסל שכנראה מיועד לאנשים צעירים יותר ולא לקבוצה שבגיל הממוצע מעל 75 שנים. שולחן לידנו היה... ערוך ל9 אנשים כמספרינו. לאחר עברנו אליו נאמר לנו שאין אנו יכולים לשבת שם כי השולחן יועד להזמנה אחרת. . בקיצור. הצוות גרם לנו לעזוב את המסעדה בכעס רב . לדעתי המוטו שמסעדה צריכה לשרת את הקהל ולגרום לו הנאה ורצון לחזור אליה לא נראה שהנושא הטריד את הצוות. חבל שלקוח שבא להנות צריך לעזוב את המקום במפח נפש. להזכיר שהערב היה גשום במיוחד.והגענו מתל אביב
יחס ביזיוני היינו 4 זוגות, פינו אותנו אחרי שעה וחצי בלי אפשרות אפילו להזמין קינוח פעם אחרונה אני מבקר במקום הזה ולא ממליץ לאנשים שרוצים לשבת בכיף בלי לחץ
מפרת מלצרית אגדה!!!! כדאי מאוד לעלות לה את המשכורת עושה עבודה מעולה
הגענו למקום בעקבות המלצה! הזמנו חדר פרטי לאירוע משפחתי וסיכמנו על התפריט ופרטים נוספים, לכל שאלה ששאלנו נאמר לנו מפורשות שאל דאגה הכל יהייה על הצד הטוב ביותר ובשפע. ביום האירוע נוכחנו... לגלות שאין ערך למילים. עמד לרשותינו מלצר אחד אשר מידי פעם ירד לטפל באורחי המסעדה היות והיה לחץ. האירוח היה דל מאוד ולא מאפיין את השפע של המסעדה למרות שהובטח לנו שפע וכמובן גם שילמנו עליו. הוגשו לנו לשולחן בקבוקי שתיה ליטר וחצי חמים עם קרח בצד. לצימחונים הוגשו מנות בשריות ורק לאחר שהערנו הכינו להם מנות שהוגשו לקראת סוך האירוע. לא קיבלנו מגשי פירות כמוזמן ןהקינוחים היו דלים וכן הערות נוספות. כשהתלוננתי במקום לא קיבלתי מענה ואף ניסיתי ליצור קשר עם האדם איתו סגרנו וכל פעם שהתקשרנו , הוא לא היה במקום. לא רצינו לרשום תגובה, אלא רצינו לומר לו פנים מול פנים. אך היות ולא קיבלנו שום מענה והתייחסות, הבנו שכניראה זאת ההתנהלות וחבל מאווווד שכך. אין סיכוי שנגיע או נמליץ על מקום זה.
אכזבה! אווירה של שכונה, שירות גרוע ביותר. לצערי לא נגיע לכאן יותר. שירות גרוע! מזון גרוע! מחיר יקר! לא מומלץ!
שרות מהיר ואדיב מנות עשירות וטעימות אווירה נינוחה ונעימה אוכל טעים מומלץ מאוד מגוון ומיוחד אותנטי לא מוצאים מסעדה כזו בכל יום
הגענו לארוחה משפחתית 6 נפשות אחרי שסגרנו בצהרים עם הבעלים או נציגו באלפון על שעת הגעה מדוייקת מראש. כשהגענו נאלצנו לחכות רבע שעה עד שיתפנה מקום ורק בחוץ. הסלטים הגיעו באופן דל. שולחנות... לידינו קיבלו תפריט יותר מגוון. האושפלוב הגיע עם מעט בשר כבש. 3 חתיכות בלבד. כנ"ל בצלחת השניה. המנות ילדים היו מוצלחות. המנטו גם היה טעים. התשלום היה 350 ש"ח וכן - חייבו אותנו על 3 סטים של סלטים למרות שהדגשתי מראש כי אנו מזמינים רק מנה אחת. המלצר עוד העיז לבקש דמי שירות. (תשכח מזה). חייב להדגיש כי המסעדה בתל אביב יותר מפוארת והסלטים שם יותר מגוונים. בשורה תחתונה: מסעדה עממית אין שפע של בשר, מומלצת לילדים. שירות טוב אך בגדר לצאת ידי חובה.
יחסית לתמיד ירידה חדה ברמת הסלטים 10 שח לאדם.טיבול בחומץ ומיונז מבחר דל.בעבר הרבה יותר טוב מלא עישבי טיבול ןלימון.מנטו חתיכות קטנות בהרבה.5 ב35 שח.חבל.מקום טוב וסימפטי עד הפעם האחרונה
הגענו לארוחת ערב לסמרקנד. ישבנו בחוץ כי בפנים היה מאוד רועש, בחוץ היה נעים יותר. המנות הגיעו לאט. מה שהזמנו: השיפוד אנטריקוט היה מצויין הגושגישה היו מעולים הפלוב היה טעים אבל היו בו... בדיוק 2 חתיכות בשר והמנטו היו שונים מהרגיל, ולטעמי הרבה פחות טובים מהרגיל. סה"כ לא יצאנו מאוכזבים, אבל פחות מרוצים מהרגיל. השירות תמיד דיי חובבני (ילדים צעירים שעובדים שם), אבל הם משדלים. אין מוזיקת רקע בחוץ.
הלכנו לארוחת ערב ספונטאנית. אכלנו כיד המלך, 3 שיפודים, ו-2 סוגי מאפים. השירות לא מדהים, על ידי ילד צעיר. במקום הייתה טלוויזיה רוסית דלוקה, וגם מוזיקה ברוסית בנוסף לטלוויה. הכוסות לא... היו נקיות מספיק לטעמי. האוכל היה מעולה! הכל היה ממש טעים לנו ונהננו מאוד.