הגענו במוצאי שבת, 2 זוגות חברים, ושמחנו להיות מופתעים מכל המנות. פתחנו בסאטה ברוטב חמאת בוטנים ממכר, מבחר טאפסים מצוינים (חציל בטחינה, פלפלים קלוים ביין, ועוד). הסטייקים היו מ"בית טוב"... ועשויים כראוי, והקינוחים בטעם של עוד... השף המקסים מייצר טעמים ייחודיים ומעניינים, ואירח אותנו באהבה גדולה. ממליצים בחום!!
מקום רומנטי לאור נרות. הזמנו אסאדו ואנטריקוט-שהגיעו בדיוק לפי בקשתינו. המקום נעים ונקי. איתי ויאיר, מנור ואדווה- צוות נפלא!!
הגענו לארוחת ערב ובחרנו ללכת על "מנת הדגל" של המסעדה. האוכל פשוט מצוין! מהמנות פתיחה ועד העיקריות! הכול מוגש בצורה יפה והמטעמים מעניינים ומיוחדים!! הדבר היחיד שהיה מאכזב זה הקינוח שלא... היה לטעמנו והרגיש לא טרי, הטעם היה של בצק שיצא מההקפאה. בסה"כ מסעדה מעולה, מומלץ בחום!!
חוויה ללא ספק. אוירה מדהימה - מקום פסטורלי ושקט בבצת, בגליל המערבי - חובה לבקר באיזור ובטח שגם במסעדה. צוות השירות הוא נחמד ואדיב ביותר, חבר'ה צעירים. שיהיה בהצלחה!
ישבתי עם אשתי במסעדה לכבוד יום הולדתי וזאת הייתה חגיגה ראויה- אשתי הזמינה דג סלומון בקרם צנוברים והיה טעים ונימוח ואני הזמנתי טורנדו רוסיני והיה עשוי מעולה וטעים מאוד. גם המחיר היה... בהחלט שווה. ממליצים בחום רב!
זכיתי לסעוד במסעדה מופלאה יישר כח לצוות מנצח שירות מופלא אוכל מדהיםםםםם שווה כל גרםםם מומלץ בחום תודה רבה על טעמים מיוחדים שנשארים בפה ומשאירים טעם של עוד על אוירה קסומה נינוחה ורגועה... מחכה כבר לשוב ובטוח שבקרוב
בלב. מושב. בצת, יש מסעדה. קטנה. ואינטימית עם. צוות. צעיר. ודינמי, המנות. מעולות. וטעימות, השירות. אדיב, מהיר. ומקצועי. והכי. חשוב, לשף. הצעיר. במקום, יש ידיים. עם. טאצ. של. זהב, כל.... מנה. בונבון, טעים. מאוד. ובהחלט. אמליץ. לכל. חבריי, אשריי :-) :-)
יצא לנו לחגוג ברית של בנינו במסעדה. בחרנו לעשות זאת בחצר החיצונית ולא הצטערנו בכלל. היו לנו כ-40 מוזמנים וזה התאים בדיוק למקום. אווירה שאנטית מקסימה, צוות צעיר, אוכל טעים .
הגענו למסעדה לארוחת ערב, משפחה עם שתי בנות ( שמונה וארבע). השרות היה מצויין, מחוייך ונעים. והאוכל טעים מעניין. הבנות אכלו ארוחות ילדים ( המבורגר/ שניצל עם ציפס וירקות) מנות גדולות... ומשביעות. אנחנו אכלנו את מה שהם מכנים ארחת הדגל שלהם, שהחלה בלחם עם מטבלים, המשיכה בחמישה טאפסים מעניינים וטעימים במיוחד. לאחר מכן בחרנו מנה ראשונה ועיקרת אותן חלקנו. והבנות קינחו בסופלה שוקולד. לכולנו היה טעים, משביע ובעיקר מאוד נעים. מומלץ בחום.
התארחנו אתמול המסעדה כ-20 איש בסיום טיול מהנה הגענו רעבים בדיוק למקום הנכון האוירה האוכל השירות הטריות, הכל פשוט מושלם. מסעדה מומלצת אנחנו לקחנו פלטות בשרים שכללו סטייק, פרגיות, קבבים,... ונקניקיות. פשוט מעולה! התוספות מאוד מיוחדות הלחם טרי, והיין מצויין. תודה לכם מצוות שרונים.