א. כל המלצרים נתנו שירות טוב מאוד, אין מה להתלונן, פרט לאחד שנראה מנהל משמרת. למה הוא לא? כי הוא ראה שלא נגעתי כמעט בבשר, גם לא בסלטים. הסלטים עם יותר מדי תבלינים: אחד חמוץ מדי, שני...
אחרת וכך הלאה. לא היה סלט אחד שהייתי יכול להגיד: השקיעו בסלט הזה והוא טעים. מגיע בנאדם למסעדה, ממלאים אותו בסלטים, שלא יוכל בשר.
ב. מיזוג האוויר מועבר דרך משפך דק מאוד. האוויר ייבש אותי. במקום שהאוויר יפוזר לכל השטח, ושיהיה נעים וקריר. ברור כי אף אחד לא מבין שאם בצהריים חם בחוץ, צריך עוצמה מסוימת, ואילו בערב, כשמתקרר-צריך פחות עוצמה ופחות קירור.
ג. הזמנתי צלעות כבש. קיבלתי 4 צלעות, לא חמות במיוחד. כל אחד יודע, כי על מנת להנות מבשר, הוא חייב להיות חם מאוד. הצלעות לא משהו, בשר לא איכותי. אכלתי צלע אחת, מהשנייה לקחתי רק חתיכה או שתיים.
ד. בירה. אין מהחבית, רק בקבוקים. יפה. אבל בירה צריכה להיות קרה מאוד. זאת, בקושי קרירה.
ה. צ'יפס. מביאים צ'יפס מהמקפיא ומתגנים אותו. כזה יש לי בבית, אני לא צריך לבוא למסעדה כדי לאכול אוכל שאני יכול להכין בבית.
למה אנשים באים למסעדה? לפעמים כי רעבים, לפעמים כי רוצים לצאת, חברים או בני זוג, או כל המשפחה. תמיד חיפשתי אוכל שאני לא מכין בבית לעיתים קרובות, או בכלל לא.
כאן, הדבר היחידי שנהניתי לאכול, היה הלאפה. כן היא הייתה טעימה. חוץ מזה, אתחיל כנראה את קריירה השף הביתי.
מה היה טוב במסעדה זו? חניה מסודרת-לא, אוכל טעים-לא. יקר-כן