מה יש בשטמפפר שאין במקומות אחרים? האמת, המון דברים קטנים שעושים הבדל גדול ותכף נספר עליהם בהרחבה, אבל על דבר אחד שווה להתעכב וזו האווירה, מעיין הרגשה חמימה כזו של בית, גם עבור אלו שבאים לקפה מוקדם בבוקר או אלו שנזכרו שהם רעבים בשעות שרובנו כבר ישנים.... את האווירה הזו עטפנו בעיצוב מודרני והמון נגיעות של עץ (מושבה וזה...) ויצרנו תפריט עשיר במנות מפנקות החל מארוחות בוקר ובייגלים ועד אסיה מוקפצים בקרם קוקוס וקינוחים, אוי הקינוחים... הגיע הזמן לעצור כאן, נתראה בשטמפפר. עוד
הגענו ביום השני של ראש השנה. אי אפשר להזמין מקום, והמתנו בערך 15 דקות שיתפנה מקום. השירות אדיב, אבל קצת איטי, והיו פספוסים קלים - שכחו להביא לנו תוספת סלט, ומים. אכלנו שקשוקה ירוקה,... כרובית בטחינה ובראד פודינג. כל המנות היו טעימות ובגודל ראוי. השקשוקה הגיעה עם לחמניה חמה וטעימה. ארוחה לשניים, כולל איס-קפה, קולה ודמי שירות, יצא 222 ש"ח - תמרה טובה לכסף לארוחה טעימה ומשביעה לשניים.
תמיד טעים והשירות מאיר פנים. אין על לי האחמשית שניהלה את הערב בנועם ובמקצועיות. והמלצר גן-אל קורן ואדיב. תודה על עוד ערב מענג!
בת זוגתי ואנוכי מגיעים למסעדת שטמפפר באבן יהודה לפחות פעם בשבוע וזאת משום שאנו מאוד שבעי רצון מהשירות ומאיכות המזון המוגש. ברצוני לציין לשבח את העובדת לי ואת העובד לידור אשר תורמים רבות... לרצון שלנו לשוב שוב ושוב למסעדה וכמובן לכל הצוות המקסים. שאו ברכה וכל הכבוד.
אוכל טוב, טעים טרי ומוגש יפה המנות נדיבות האוירה מאוד נחמדה והמחירים בהחלט סבירים מומלץ מאוד
ישבתי ביום שישי בערב ,ברצוני לשבח את הצוות ואת מנהל המסעדה על שרות מדהים , יחס ולבסוף גם הביא לנו קינוח . מנות גדולות וטעימות. חובה להגיע
מספר נוסף: 09-7891445
תעזרו לנו ולגולשי רסט לשפר את המאגר

