חיפשנו מקום לאכול ליד תל גזר ומצאנו את בית הקפה שרי. נהננו מאוד!
המקום מארח אומנים להופעות קטנות. הם לא ערוכים לשרת את האורחים שבאים להופעה. כמות המנות מצומצמת והבעיה העיקרית שהמלצרים והמטבח לא עומדים בעומס. הפיצה בינונית עד רעה והמחיר מופקע. נראה... אתכם מקבלים את מה שביקשתם לשתות ובזמן סביר. בנוסף, במקום לקבל את החשבון עד סוף ההופעה, אחרי שהכל נגמר צריך לבלות בתור לקופה (20דקוצ) כדי לשלם. הזוי!
מוסיקה שולטת ברמה שקשה לשוחח.. יקר להחריד!! בגאט עם קציצת דג (טעים).. אמריקנו קטן וכדור שוקולד קטן.. ב 64 ש'ח כולל 12% שרות. מוגזם !!
הגענו בהקרה, ארוחת בוקר סטנדרטית. יחס חם ושרות אדיב, פינקו אותנו במאפה משובח בעבודת יד ע״ח הבית עם הקפה. נראה שהקטע של הקונדטוריה ממש טוב כאן. נשמח לחזור
היינו קבוצה של שמונה אנשים בשבת אחה"צ. רצינו לחגוג יום הולדת לאחת מאתנו. הגענו למסעדה זו כי לא היה מקום במסעדה שעל ידה. הושיבו אותנו במקום פתוח וקר עם רוח וללא שמש. לא היה חימום של ממש.... השרות היה אטי וגרוע. האוכל היה לא טעים, לא מבושל מספיק, או יותר מדי, או שמן מדי. חכינו כמעט שעה שלמה להגשת ההזמנה. הפסטה באה יבשה ושמנונית בלי כל רוטב. היה בלגן גדול. יצאנו מאד מתוסכלים.