נכנסו למסעדה של נסיבה לאחר שראינו כאן את הפרסום. המסעדה נמצאת בתוך ביתה. איך שמגיעים מתיישבים, אין באמת מלצרים, זה הילדים שלה. אף אחד לא מדבר איתך, אין תפריט. פתאום אתה מותקף במלא צלחות... של מאכלים שונים לשולחן. גם כשאתה כבר מתפוצץ, הצלחות ממשיכות להגיע. מה שהפריע לי, זה שכשהגיעה הצלחת הראשונה שאלתי את הבת של נסיבה שמלצרה אותנו אם יש תפריט, אמרה שלא, ואז שאלתי אותה מה המחיר, אמרה ״לא יודעת״. בסוף, אחרי שסיימנו לאכול, רצינו לשלם, שאלתי את נסיבה כמה צריך לשלם, נדהמתי - 110 ש״ח לאדם!!! האוכל היה טעים, דרוזי, אבל - באמת שהמחיר לא מוצדק עבור התמורה. לצערי זה הרס לנו את החוויה וחבל שכך. כדאי לבית העסק להיות גלוי עם לקוחותיו ולומר את המחיר בתחילת הארוכה או לכל הפחות להציג תפריט כדי שהסועד יוכל לכלכל את צעדיו בהתאם ליכולותיו. אנחנו במקרה הזה היינו סטודנטים ובתקופת קורונה - זה היה