היינו 4אנשים ממש היה טעים הרביולי ברמה גבוהה מנה נדירה קרפצ’ו דג איכותי מומלצים מאוד
חוויה לא נעימה בכלל. עוד לפני שהזמנתי התיישבתי במקום שאינו מסומן כשמור, הגיע המלצר ואמר שהמקום שמור. עוד בטרם הזמנתי משהו, יצא אלי מי שאני מניחה שהוא הבעלים ואמר שאסור לשבת עם לפטופ... בחוץ כי זה "הורס את האווירה" כלשונו. חוויה תמוהה ולא נעימה. לא ממליצה, אולי הם יחליטו שבימים מסויימים אסור לשבת בחוץ עם חולצות אדומות כי זה הורס את האווירה. או כחולות. או כל דבר אקראי אחר.
ישבנו רק לקפה ועוגה אבל מאוד נהננו. לפני כמה שנים היינו באים כל שישי לארוחת בוקר וגם אז נהננו. בית קפה קטן ושכונתי. אפשר לשבת בחוץ על המדרכה וגם בפנים. שירות מאוד אדיב. הקפה היה חם... ועוגת הגבינה טעימה מאוד. כמובן שנחזור בעתיד.
שירות מצויין כל המנות הגיעו בזמן וכל מה שחסר הושלם בזריזות..האוכל טעים כמו בכל בית קפה אבל מגיע בכמות מועטה ולא מצדיקה את המחיר! אווירה נחמדה מאוד מזכיר את אירופה.
נתחיל מהדברים הטובים: סגנון פריזאי די מוצלח, שירות טוב של מלצרים ומלצריות ממש נחמדים. החוויה הקולינרית: באנו ארבעה לבראנץ'. הזמנו "בוקר נינה", ארוחת בוקר שמתוארת בתפריט בחמש שורות... מלאות. בתכ'לס מדובר בשתי ביצי עין, קומץ ירקות ממש קטנטן ללא תיבול, חמישה מתבלים בינוניים למדי, לחם וקפה. סה"כ 58 ש"ח | "בוקר פריזאי" שמשמעותו קרואסון עם ביצה עלומה, סלמון ועלעלים בצד. אז ככה, את הסלמון היה קשה למצוא עקב גודלו הזעיר והקרואסון היה יבש וגם שרוף בקצוות. כך הלכו להם 47 ש"ח | "כריך ירקות קלוי" > בסדר | סלט "ירקות בולגרי", בתכ'לס סלט קצוץ גס וחתיכת גבינה בולגרית אחת בגודל 2 על 3 ס"מ. תסכימו איתי שעבור 44 ש"ח היינו מצפים לקצת יותר. בנוסף, מתוך 4 ספלי קפה, שניים היו פשוט קרים. מיקום: ישבנו בקרבת המטבח שזה יוצא ממש בלב המסעדה והרעש של הצלחות והסירים החרישו את אזנינו. סיכום: יצאנו בהרגשה של פספוס וטעם בינוני ומטה. טיפ למנהל/ת המקום: תתגבר את המלצרים, הם עבדו בארבע ידיים וגם קיבלו תלונות מהלקוחות שלא חסכו בביטויים של חוסר סיפוק. חבל.