לא אהבתי,מסעדה יחסי ציבור טובים וזהו, חגגנו יומולדת 42 חייגתי מס' פעמים והבטיחו לחזור ולא חזרו.הגענו בשמונה וטרחו להודיע להתפנות עד תשע וחצי....המנה הראשונה קטנה,טפלה ויקרה (56 שח)... העיקרית ,פרגית ששחה בים של רוטב טריאקי דוחה ,השירות היה חובבני ,מזניח ,קר ולא מזמין .השארתי 360 שח עבור עוגמת נפש ותחושת "פראיירים לא מתים רק מתחלפים" (יש המשך למעלה או למטה)
מקום שתמיד כיף לחזור אליו לחגוג ארועים חשובים ובכלל, האוכל תמיד מדהים והשירות מפתיע בכל פעם מחדש, אילתרו עבורנו פינת החתלה מבלי שיפריע לציבור הסועדים, דאגו לפנק את כלת יום ההולדת עם... קינוח שווה, וגם במנות הראשונות ידעו להמליץ ולקלוע לטעמנו. בוודאי שנשוב שוב ושוב :)
הזמנו מקום מס' ימים קודם וביקשנו לשבת בפנים. כהשגענו למסעדה לצערי הושיבו אותנו בחוץ במרפסת "המקורה" הניתוק מהמסעדה מהעיצוב המקסים ומהאווירה בה פשוט הרס את הערב ירד גשם על תיקרת המרפסת... הרעועה ולא יכולנו לשמוע אחד את השני . לסיכום, האוירה העיצוב ושגב הם שהופכים את הישיבה במסעדה לחוויה כשיושבים בחוץ מתנפצת האשליה פתאום מבינים שהאוכל לא משהו, די צפוי ולא מצדיק את המחיר.
זה מקום שממש רצינו לאכול בו ולא יצא עד עכשיו.חבל שלא נשאר כך.הלחם היה מצויין, כל השאר לא שווה את הכסף.ֿהשירות היה גס רוח,מעיק ומזניח, ברמה של לחכות 20 דקות עד שיפנו וברמה של לקבל מנות... עיקריות בלי שהמלצר טרח לערוך לנו סכום.לא נחזור לשם גם חינם.
אתמול התארחנו במסעדה, בפעם הראשונה 9 אנשים לחגיגת יום הולדת. המון זמן, לא נהנינו כך. הכל היה 10 מ 10. מהטובות ביותר שסעדנו בהן. המון המשך להצלחה, מגיע לכם.
כיף של מקום. עיסקיות שוות. מרק חצילים מדהים. כבד מצויין - ובעצם כל מה שאכלנו היה משובח. ובדר"כ קשה להרשים ולרגש אותנו עם אוכל - הפעם הצליחו
תענוג של מסעדה, אוכל מעולה ומוקפד,כיאה לשגב! מאוד נהנתי!
היינו בצהריים עיסקית. לא זול,אבל שווה כל שקל. העיצוב מהמם,תחושה שמגיעים לרחוב בפריז בזכות העצים והמזרקה. המלצרים מקצועים. לקחתי מרק ארטישוק. פשוט תענוג! למנה שניה הזמנתי סלומון עם... פטריות ופירה והיה טעים. מנה שלישית אגסים עם קרמבל וגלידת וניל. בקיצור הכל ממש ללקק את האצבעות. הדבר היחידי שקצת הפריע זה החום בתוך המסעדה. חייבים קצת מזגן או לפחות איוורור. נחזור לשגב אקספרס בשמחה.
כיף להגיע למקום ,והאוכל טעים מאוד השרות מעולה, ותמיד כייף לחזור למקום הזה.
מיוחדת, טעמים שונים מתערבבים יחד ויוצרים חוויה אמיתית, ססגונית ויצירתית.מומלץ לאירועים מיוחדים...אם כי קצת צפוף. שירות נהדר, אווירה ותחושה של "חיוכים" באוויר. מומלץ בחום!