a הנפלאה, היא מסעדה מבית היוצר של השף הוירטואוזי יובל בן נריה. במסעדה, תפריט רחב שמשלב מנות מהמטבח היפני המסורתי, לצד מנות חדשניות ויצירתיות והטעם - בלעדי ליובל בן נריה.
a הנפלאה, היא מסעדה מבית היוצר של השף הוירטואוזי יובל בן נריה. במסעדה, תפריט רחב שמשלב מנות מהמטבח היפני המסורתי, לצד מנות חדשניות ויצירתיות והטעם - בלעדי ליובל בן נריה.
מסעדת ל׳אפוק מבית קבוצת רובושון אשר מעוטרת כוכבי מישלן, פתחה סוף סוף סניף בתל אביב. רק בגלל זה, היא פשוט חייבת להיכלל ברשימת מסעדות היוקרה הטובות בישראל. המסעדה משלבת את המטבח הצרפתי, לצד מטבח ים תיכוני מבוסס על חומרי גלם מקומיים - בתפריט תמצאו גם מנות קלאסיות של רובושון, לצד קינוחים צרפתיים משובחים.
מסעדת ל׳אפוק מבית קבוצת רובושון אשר מעוטרת כוכבי מישלן, פתחה סוף סוף סניף בתל אביב. רק בגלל זה, היא פשוט חייבת להיכלל ברשימת מסעדות היוקרה הטובות בישראל. המסעדה משלבת את המטבח הצרפתי, לצד מטבח ים תיכוני מבוסס על חומרי גלם מקומיים - בתפריט תמצאו גם מנות קלאסיות של רובושון, לצד קינוחים צרפתיים משובחים.
ג'ורג וג'ון ממוקמת במלון דריסקו ששוכן במושבה האמריקאית. במסעדה המוערכת אשר קיבלה לא מזמן הכרה בינלאומית כמסעדה הטובה בישראל בניצוחו של השף תומר טל, מוגשות מנות עכשוויות ויצירתיות בעיצוב מרהיב ואווירה מוקפדת
ג'ורג וג'ון ממוקמת במלון דריסקו ששוכן במושבה האמריקאית. במסעדה המוערכת אשר קיבלה לא מזמן הכרה בינלאומית כמסעדה הטובה בישראל בניצוחו של השף תומר טל, מוגשות מנות עכשוויות ויצירתיות בעיצוב מרהיב ואווירה מוקפדת
מסעדת אנימאר מגישה מטבח ים תיכון עונתי ושמח מבית היוצר של השף המעולה הלל תווקולי שמשלב טכניקות בינלאומיות ובישול אותנטי. התפריט והמחירים מתעדכנים מעת לעת באתר, והמחיר במסעדה הוא הקובע: Med To Table – חומרי הגלם הטובים ביותר מהים התיכון (The Mediterranean) ישירות לשולחן שלכם.
מסעדת אנימאר מגישה מטבח ים תיכון עונתי ושמח מבית היוצר של השף המעולה הלל תווקולי שמשלב טכניקות בינלאומיות ובישול אותנטי. התפריט והמחירים מתעדכנים מעת לעת באתר, והמחיר במסעדה הוא הקובע: Med To Table – חומרי הגלם הטובים ביותר מהים התיכון (The Mediterranean) ישירות לשולחן שלכם.
פאסטל היא מסעדת מוזיאון, בניצוחו של השף זוכה כוכבי המישלן - גל בן משה. במסעדה המעוצבת באופן מרהיב ומרתק תוכלו למצוא תפריט בראסרי ישראלי - אירופאי עשיר ובגזרת הקינוחים - מנות מפתיעות בשילובים יצירתיים ועזי טעם.
פאסטל היא מסעדת מוזיאון, בניצוחו של השף זוכה כוכבי המישלן - גל בן משה. במסעדה המעוצבת באופן מרהיב ומרתק תוכלו למצוא תפריט בראסרי ישראלי - אירופאי עשיר ובגזרת הקינוחים - מנות מפתיעות בשילובים יצירתיים ועזי טעם.