נגישות
נגישות

דגים ליד הבורסה

כשנכנסים רואים יש שני דברים שמושכים את העין: הבר וויטרינת הדגים. בכניסה עומדת ויטרינה שבה מוצגים הדגים שיוגשו לכם אחר כך לשולחן, אחריה ניצב בר עשיר שבמרכזו מכונת דיספנסר יין.

מסעדה ביום המסעדות של rest
מיקי פרנקל
מיקי פרנקל
תאריך פרסום: 09/10/2005, 11:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

אם אתם בענין של דגים
קלואליס היא אופציה חדשה
לארוחת צהרים יוקרתית בסביבות
הבורסה ברמת גן.
בין שתים עשרה בצהרים לחמש בערב
אפשר לאכול ארוחה עסקית מלאה
(ראשונה עיקרית וקינוח) במאה ותשעה
שקלים. ביום שבת העסקית פועלת
כל היום.

כשנכנסים רואים יש שני דברים
שמושכים את העין: הבר וויטרינת
הדגים. בכניסה עומדת ויטרינה
שבה מוצגים הדגים שיוגשו לכם
אחר כך לשולחן, אחריה ניצב בר
עשיר שבמרכזו מכונת דיספנסר
יין. המכונה מוזגת יין לכוסות
ובו זמנית ממלאת את החלל שנותר
בבקבוק בחנקן, וכך היין נשאר
טרי גם אחרי שהבקבוק נפתח.
מסיבה זו ניתן למצוא בקלואליס
יינות איכותיים במיוחד בכוסות,
ולא רק בבקבוק שלם כמו במקומות
אחרים.

מיד לאחר שהתיישבנו הוגשו לנו
הפתיחים המוכרים של לחמניות בחמאה,
מלפפונים חמוצים וזיתים, אך למרות
פשטותם הם ראויים לציון. הלחמניות
היו פריכות מבחוץ ורכות מבפנים.
המלפפונים היו מתפצחים והזיתים היו
מרירים ומלאי טעם.

למנה ראשונה אכלנו שנינו דגים לא
מבושלים. האחד גרבדלקס, נתחי סלמון
ברוטב חרדל וסוכר דמררה עם הרבה שמיר,
והשני קרפצי'ו סלמון עם בזיליקום ופלפלת
ורודה. לשתי המנות יש להוסיף עוד
שמונה שקלים.

למנה עיקרית אכלנו רמשים.
זה אכל חצי לובסטר על מצע
פסטה ירוקה (בזכות הבזיליקום
שבה) ונדרש לתוספת של עשרים
ושנים שקלים, והשני אכל
שרימפס בחמאת שום ויין לבן
עם תוספת תפוח אדמה אפוי
והוסיף שלושה עשר שקלים.

קינחנו במוס לימון ובמוס
שוקולד ששניהם עדינים
במתיקותן וחזרנו לעבודה.

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של מיקי פרנקל

יקבי קיסריה
החגים מאחורינו
דייג אוהב דגים?
פלאי המקפיא
באיזה טמפרטורה מגישים יין?
White Russian + Home Run
בריאות זה לא בריא
זוועות חג שבועות
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר