נגישות
נגישות

ההברקה שלכם בארוחה: קרפ טבעוני עם מלא דברים טובים

מי אמר שאין דבר כזה קינוח טבעוני מטריף? השגנו עבורכם את המתכון של קבוצת בנדיקט לקרפ מתוק עם גנאש שוקולד מריר ואוכמניות. תשדלו לא לריב על הביס האחרון

מגזין REST חגים חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest

מערכת zap rest

תאריך פרסום: 15/05/2018, 10:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

קרפ טבעוני
באדיבות מסעדות בנדיקט

קרפ של בנדיקט (צילום: נמרוד סונדרס)הולך נהדר עם כל ריבה שתרצו. קרפ טבעוני של בנדיקט (צילום: נמרוד סונדרס)

מצרכים לקרפ
1.75  כוסות קמח
שקית אבקת אפייה (10 גרם)
כוס אבקת סוכר
400 מ"ל קרם קוקוס
400 מ"ל חלב סויה ממותק
כף וחצי שמן תירס
כפית תמצית וניל

מצרכים לגנאש
400  גרם שוקולד מריר פרווה
300  מ"ל חלב סויה ממותק (כוס ורבע)

מתחילים עם הקרפ

1. מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה ואבקת הסוכר בקערה.
2. מערבבים את שאר החומרים בכלי נפרד, ומוזגים את החומרים הנוזלים לאט לתוך היבשים תוך כדי ערבוב עם מטרפה עד לקבלת בלילה נוזלית וחלקה.
3. מניחים לבלילה להתקרר מעט במקרר ולנוח.
4. את הקרפים יש להכין על מחבת ייעודית ורצוי להצטייד בספריי שמן קנולה - 
מחממים מחבת עם מעט שמן על חום בינוני, מוזגים מעט בלילה במרכז ומטים את המחבת לצדדים לפיזור אחיד של הבלילה.
5. ברגע שהצד התחתון מזהיב הופכים את הקרפ למספר שניות נוספות.

בנדיקט (צילום: נמרוד סונדרס)כולם יבקשו מכם את המתכון. קרפ טבעוני של בנדיקט (צילום: נמרוד סונדרס)

הכנת הגנאש

1. מביאים את חלב הסויה לסף רתיחה ומורידים במהירות מהאש
2. מכניסים פנימה את  השוקולד, ממתינים כחצי דקה וטורפים במטרפה עד לקבלת גנאש חלק.
4. בתום הערבוב יש להניח לגנאש להתקרר מעט.

מרכיבים את המנה
מורחים גנאש על חצי קרפ, מקפלים את החצי הריק על החצי המרוח ומקפלים את חצי העיגול לחצי נוסף לקבלת "רבע". מומלץ להגיש עם מעט אבקת סוכר, ריבת אוכמניות וסלט פירות.

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

דירוג הכתבה

לא אהבתי מעולה
קוקטייל וודקה ועשבי תבלין (צילום: באדיבות מותג פינלנדיה)
בראנץ' במסעדת טאיזו (צילום: יפית שמחה)
אוזני המן של לולה וקובה (צילום: עלמה הראל)
פסטיבל יצרני ממתקים בשוק הנמל (צילום: אנטולי מיכאלו)
סופגניות אשל (צילום: באדיבות נעה עינת)
קולקציית הסופגניות של מתוקה לחנוכה 2018 (צילום: בני גם זו לטובה)
לביבות חצילים וטופו של המעדנייה משוק צפון (צילום: באדיבות המקום)
מרגריטה תות בזיליקום של מסעדת FRAME (צילום: דניאל לילה)

תגובות0

הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי