נפרדים ממראבו
לאחר 6 שנים של הפעלת מסעדת מאראבו, החליט שף יואב בר, בעלים ושף המסעדה, לצאת לדרך חדשה עם הקמת מיזם CHEF TO GO. בר מספר על התשוקה לגוון את העשייה ולביקוש ההולך וגובר לצריכת אוכל מוכן וטרי ברמה גבוהה, הנמכר במחירים "שווים לכל נפש" שהביאו אותו להקמת המיזם החדש. הסניף הראשון והממותג של CHEF TO GO, בו יוצעו מנות אוכל ברמה של מסעדה איכותית, אותן ניתן יהיה לאכול במקום או לקחת הביתה ולמשרד, ייפתח בקרוב באזור המרכז. את חגיגות סיום התקופה, יעשה השף בארוחה לציון השנה האזרחית החדשה ב-31.12.13.
מסיבת השקה לברביב
בר ברביב במדרחוב של זיכרון יעקב מקיים מסיבת פתיחה שמחה וצבעונית ביום חמישי ה-2.1.14. המשתתפים במסיבה ייהנו מקוקטיילים חדשים ומפתיעים ואלכוהול משובח על רקע המוסיקה והאווירה הנפלאה של די.ג'י אבי בכר.
פתיחת דלתות ב- 20:00, עלות כרטיס 80 ₪ כולל קוקטיל ראשון וטעימות מפנקות ומפתיעות במהלך המסיבה.
תפריט שוקולדי חם במקס ברנר
גם השנה משיקה רשת מקס ברנר תפריט חורף חדש על טהרת השוקולד המציע קינוחים מענגים ומשקאות מטרפי חושים. התפריט החדש מציג שלל משקאות חמים שיגרום לכם לרצות לשתות את השוקו מחוץ לפוך כשהרעמים רועמים בחוץ ולקנח עם קינוחים מבוססי תותים, האפרודיז'יאק של החורף. התפריט מחולק לקינוחי תותים ושוקולד ומשקאות חורף חמים
דלאל משיקה תפריט חורף
מסעדת דלאל משיקה רשמית את עונת החורף שסוף סוף הגיעה למחוזותינו עם תפריט חורף חדש שיצר השף גולן גורפינקל. תפריט החורף של דלאל השנה מציע מנות מהבילות עם נגיעות מרעננות, כגון תבשילים ארוכים המורכבים מנתחי בשר ומלווים בירקות חורף, בתערובות ירוקות של אפונה ונענע, ובתבשילים של שעועית לימה, ארטישוק ירושלמי, תלתלי שומר ועלי פטרוזיליה. מנות דגים ופירות ים טריים כגון סרטנים כחולים המוגשים עם ניוקי תוצרת בית ולבנה מוקצפת וקלמרי טרי על מוס אבוקדו עם חלמון ביצה ועלי כוסברה. מנות צמחוניות מפתות כגון ריזוטו פטריות עם קרם גבינת ברי וכן סלט ירוק, מוצרלה באפלו, בצל מקורמל, בוטנים וקוקוס מגורר.
תמונה בראש העמוד: יואב בר שף ובעלים של מראבו. צילום: שחר פליישמן
כתבות נוספות של מגזין rest
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת