נגישות
נגישות

פסטיבל Taste of Michelin במסעדת nomi של יורם ניצן

שף יורם ניצן, שפתח לאחרונה את מסעדת הגורמה הכשרה שלו nomi, יארח את השף זוכה המישלן סטפן פרואה דה וו מצרפת, לארבעה ערבים של ארוחות גורמה כשרות ומסקרנות

מגזין REST המלצות קולינריות המסעדות של rest
מערכת  zap rest

מערכת zap rest

תאריך פרסום: 17/02/2019, 0:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

מנה של השף סטפן (באדיבות שף סטפן מסעדת Le Fantin Latour) הזדמנות לטעום מישלן אירופאי. מנה של שף סטפן (צילום:מסעדת Le Fantin Latour)

במסגרת פסטיבל Taste of Michelin, שמתקיים בישראל זו השנה השלישית, מגיעים ארצה שורה של שפים מצליחים ממגוון מסעדות גורמה בעולם, ומתארחים במיטב המטבחים המתקדמים בישראל. בשיתוף פעולה עם השפים המקומיים - הם יוצרים יחדיו ארוחות מסקרנות במיוחד, ומנגישים לקהל הישראלי ארוחות ייחודיות עם ניחוח של מעבר לים.

שף יורם ניצן (צילום: אפיק גבאי) גרסה כשרה ליצירותיו של השף. יורם ניצן (צילום: אפיק גבאי)

גם מסעדת נומי של יורם ניצן, השוכנת במלון אינטרקונטיננטל דיויד תל אביב, תיקח חלק בפסטיבל המרתק ותארח את השף סטפן פרואה דה וו, ממסעדת Le Fantin Latour שבגרנובל, צרפת, המדורגת במדריך המישלן הצרפתי. השניים יבשלו יחדיו במשך ארבעה ימים (18-21 בפברואר) ויציגו לסועדים תפריט שהורכב בקפידה, בדגש על חומרי גלם עונתיים – המושפעים מהקולינריה האירופאית. הארוחה תכלול חמש מנות, בהן קונסמה ים עם עשבים ארומטיים, פיטריות אינוקי וטפיוקה; כבד אווז צלוי על הפלנצ'ה עם קרם גזר ותבלינים, קציפת תפוזים והל; בר ים עם רוטב כמהין שחורות, שומר בר ובייבי ירקות; צלעות טלה בעישון אורנים עם ירקות צלויים, על קליפת עץ מהאלפים; תותי שדה עם קרם יסמין וקראנץ שוקולד עם שטרויזל פירות יער. מחיר הארוחה 380 שקלים, או 420 שקלים כולל טעימות יין ממבחר של יינות מקומיים מיקב עמק יזרעאל.

שף סטפן באדיבות מסעדת le Fantin Latour היישר מצרפת. שף סטפן (צילום: באדיבות מסעדת le Fantin Latour)

לבסוף כדאי לציין שגם אם לא יזדמן לכם לבקר באירוע, תוכלו לבקר במסעדה בשבוע שלאחר הפסטיבל (24-28 לפברואר) וליהנות מתפריט מיוחד בהשפעת המנות שהכינו יחד שף יורם ניצן ושף סטפן.
יש להזמין מקומות מראש.

Taste of Michelin במסעדת nomi  - ימים שני-חמישי, 18-21 בפברואר 2019, יחזקאל קויפמן 12 תל אביב, 053-9443132

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

דירוג הכתבה

לא אהבתי מעולה

תגובות0

הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
פיתה OUT, סנדוויצ׳ים יפנים IN: הטרנדים של 2021
פרייד צ'יקן: רשת KFC בישראל
מסעדת בן בקר 5 בנתניה: עושה בית ספר לכשרות
מנת קארי של מסעדת טאיה (צילום: באדיבות המקום)
חלה, פיתה או לאפה? מנות שחייבות לחם
המקצוענים: טיפים לבשלנים חובבים משפים מובילים
מתחממים בסגר עם ארוחה שלמה בקערת מרק
עוד נתגעגע? כל מה שטוב בסגר