פסטיבל טעמים בעמקים חוגג 70 שנה למדינה ומתחבר ל-7 עשורים שעברו בהיסטוריה הקולינרית של המדינה. ההשפעות הקולינריות של כל עשור ועשור יבואו לידי ביטוי בתפריטי המסעדות בימי הפסטיבל.
לצד המנות המיוחדות יוצגו מנות הדגל של המסעדות וסיפורי האתרים ההיסטוריים בסביבת המסעדה שישתלבו בפסטיבל ובפולקלור המקומי שממנו ייהנו אורחי הפסטיבל.
כולם מוזמנים להיות אורחי הפסטיבל בפעם ה-14, וליהנות מחוויה שמשלבת טבע ירוק ופורח, מכירת תוצרת חקלאית טרייה, ארוחות במסעדות כפריות, תערוכות אומנים ושפע אירועים. 

המסעדות המשתתפות
אוקטגון, בלה, גוסטינו, דורון בר און, חוות התבלינים בגלבוע, טנדוקה (כשר), לימוזין, ללה, מרינדו, רינו מילאנו (כשר), שלו ביער
מחיר הארוחות בפסטיבל: 79-109 שקלים כולל כוס יין /קינוח. הארוחות במסעדות יתקיימו בימים א'-ה', שישי עד 16:00, שבת מ-18:00 (לימוזין א-ה). 

האירועים שלנו:
21.1 - ערב פתיחת הפסטיבל במוזיאון העמק בקיבוץ יפעת. ערב של 12 מנות מ-12 המסעדות הכי טובות בעמק, 5 טעימות יין מיקבי האזור ומוזיקה LIVE על הבמה. 25.1 - מועדון יין במסעדת אוקטגון. טעימות יין לצד מנות מיוחדות. 27.1 - פעילות ט"ו בשבט לכל המשפחה בסטופמרקט יגור. 

29.1 - סדנת בשר בלימוזין. 30.1 - השף עידן ליפשיץ ממסעדת בלה יארח את השף רז סלע ממסעדת טורקיז לארוחת מנות מיוחדות. 30.1 - בקבוקים בערב שף. 31.1 +1.2 - השף דורון בר און פותח סדרת מפגשי שיחות במטבח "טבח, חקלאי והאדם השלישי" - דמויות מקומיות, אוכל טוב, יין וחקלאות. 31.1 - מסעדת גוסטינו מוזיקה live ומטעמים מתנור המסעדה. 1.2 - אירוע חורפי לכל המשפחה בקיבוץ שער העמקים (סיור בעקבות בתים טמפלרים, מטעמים מקומיים, סדנאות בשר ושוקולד, שעת סיפור ויצירה ומוזיקה בפאב האסם). 2.2 - סל לשבת בכפר חסידים. סיור בטרקטור ועגלה בין משקים חקלאים שמארחים מוזיקה, אוכל ואומנים מקומיים. 

1-3.2 - חגיגת בירה ותבלינים בחוות דרך התבלינים. 1.2 הרצאה על הבר עם אבי ציטרשפילר. 2-3.2 -פעילות לכל המשפחה בשדות התבלינים (גם ב 8-10.2). 5.2   מסעדת לימוזין- סדנת בשר.  6.2 - ערב דרום אמריקאי במסעדת טנדוקה (כשר). 6.2 - בקבוקים בערב שף ויין מקומי. 7.2 - שלו ביער ערב בשר ויין. 7.2 - חוות התבלינים בגלבוע בערב עם הרכב נגנים, מוזיקה ישראלית, עולם וג'אז. 8.2 - יקנעם מארחים אירוע של תחרות עוגת יום הולדת שבעים למדינה. 8-10.2 - חגיגת בירה ותבלינים בחוות דרך התבלינים. 1.2 - הרצאה על הבר עם אבי ציטרשפילר. 11.2 - מסעדת מרינדו מארחים את השף בן שחם מקימל בגלבוע.

את הפסטיבל מובילות עמותת התיירות בעמקים ברשות המנכ"לית אורית מסר הראל ורקפת עברי מ"הפקה עברית".

לפסטיבל שותפות המועצות: עמק יזרעאל, זרזיר, יקנעם, מגידו, זבולון ורמת ישי בשיתוף עם קק"ל. הפקה ויחסי ציבור רקפת עברי "הפקה עברית" ו"אגמדיה". כל הפרטים באתר הפסטיבל
>> כרטיסים לערב הפתיחה