נגישות
נגישות

חדשות אוכל: סשימי עם אננס ובראנץ' לחופש הגדול

מתחילים בבראנץ' של אומלט עם חמאת קשיו בפרש קיטשן, ממשיכים לקרייזי המבורגר במסעדת כביש 90, מנשנשים סביצ'ה טונה עם אבטיח במאריס ומסיימים בערב משובח עם תפריט הקיץ של פאסטל – כל החדשות, כל מה שטעים

מגזין REST חדשות אוכל
מערכת  zap rest

מערכת zap rest

08/07/2018
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

החופש הגדול כבר כאן, המזגנים על פול-פאוור, השמש נותנת עבודה עד מאוחר והתיאבון? רק הולך וגובר. כדי שתדעו איך לנצל את השבוע החדש שבפתח – הנה כמה הצעות טעימות שיוציאו אתכם מהבית ויוסיפו קצת טעם לחיים: השף הלל תווקולי מציג תפריט חדש מותאם לעונה, כביש 90 עם ספיישלים שמחים ומשחתים לאוהדים הרעבים, פרש קיטשן בשיתוף פעולה עם משק צוריאל ומסעדת מאריס בשוק צפון עם תפריט פירותי וצבעוני במיוחד – חדשות אוכל של חום-יולי אוגוסט יוצאות לדרך.

מתחממים בפאסטל

מסעדת פאסטל של השף הלל תווקולי ריעננה לאחרונה את התפריט הרגיל שלה ואת תפריט עסקיות הצהריים. תווקלי, שנותן פרשנות יצירתית ואינטליגנטית במיוחד לאוכל ים תיכוני, רקח תפריט מבטיח שמחמיא לעונה ומותאם לחום הכבד ששורר אצלנו. תמצאו בו מנות ראשונות כמו קישוא בלאדי ויוגורט כבשים, עם סירופ רימונים אוזבקי, גבינת המאירי ופאף אורז סומק ונענע יבשה (62 שקלים); וסשימי טונה עם ויניגרט קארי, קשיו מסוכר, מלפפון ותפוח גראן-סמית' (64 שקלים). בעיקריות תפגשו ניוקי עגבניות צרוב, עם עגבניות שרי, אספרגוס, צ'ילי, וענן מוצרלה (89 שקלים); ולינגוויני דיו שחור עם קלמרי, שרימפס קצוץ, במיה שומשום, יין לבן וגרמולטה (126 שקלים). אם אתם מחפשים תירוץ נוסף לפקוד את המקום – תדעו שלאחרונה זכתה מסעדת פאסטל להיכלל ברשימת 1000 המסעדות הטובות בעולם מטעם משרד החוץ הצרפתי. שימו על עצמכם משהו יפה ולכו להתפנק.
פאסטל, רחוב טברסקי 9, תל אביב. 053-7103046


מעלים הילוך (והמבורגר על הגריל) בכביש 90

מסעדת כביש 90, שידועה בזכות המבורגרים מצוינים ואווירה כיפית במיוחד, מעלה הילוך לקראת המשחקים המכריעים של המונדיאל ויוצאת במבצע טעים במיוחד: החל משלבי שמינית הגמר, מקיימים במקום בזמן המחצית תחרות הקפצת כדורגל בקרב צופי המשחק. הסועד או הסועדת שיקפיצו הכי הרבה פעמים – יחזרו עם הכדור הביתה. חוץ מרוח השטות השמחה, תמצאו במקום מדי ערב ספיישל משתנה של קרייזי בורגר - כשכל ערב תורכב מנה שונה בהשראת הנבחרות או השחקנים עצמם (50-60 שקלים). בנוסף, החל משלב חצי הגמר, כל לקוח שיזמין ארוחה - יקבל כרטיס גירוד ויוכל לזכות בפרסים שווים במיוחד. המקום פתוח מדי יום, החל מ-12:00. אנחנו כבר בדרך.
כביש 90, צומת מחניים. 053-4274800

המבורגר וצ'יפס של כביש 90 (צילום: עדי פרץ)כל ערב המבורגר בהשראת נבחרת אחרת. המבורגר וצ'יפס של כביש 90 (צילום: עדי פרץ)

פרש בראנץ'

תודו שאין כמו בראנץ' טעים כדי לשדרג את היום ולרומם את הנפש - רשת פרש קיטשן, מנצלת את חודשי הקיץ והחופש הגדול ומוסיפה לתפריט הקיים שלה נבחרת של בראנצ'ים חדשים שנרקחה בשיתוף פעולה עם משק צוריאל. בתפריט ה"בוקר פלוס", תמצאו מגוון מנות טריות שכיף לקבל בכל שלב ביום, כמו אומלט במילוי פירה, חמאה ופרמז'ן; שקשוקה עם קוביות חלומי וקרעי פוקצ'ה חמה; המבורגר מגבינת חלומי עם פיסטוק קלוי ובצל מטוגן; ופוקאצ'ה במילוי אומלט עם חמאת קשיו, ריבת צ'ילי ועלי בייבי. התפריט החדש מוצע לצד התפריט הקבוע, והחדשות הטובות באמת: ניתן ליהנות ממנו לאורך כל שעות היום.
פרש קיטשן – לכל הפרטים

בוקר פלוס ברשת פרש קיטשן (צילום: אנטולי מיכאלו)שיתוף פעולה מרענן. בוקר פלוס ברשת פרש קיטשן (צילום: אנטולי מיכאלו)

דג ואבטיח בשוק צפון

עוד מקום שיודע מה הגוף שלנו צריך בחודשים הלוהטים היא מסעדת הדגים מאריס משוק צפון ברמת החייל. במאריס יצרו תפריט שלם שכולו בהשראת העונה החמה, ובו מגוון שילובים מפתיעים בין פירות הים לפירות העונה. במנות: סביצ'ה טונה, סלמון ואינטיאס, על אבטיח ונגיעות של יוגורט יוזו (58 שקלים); סשימי סלמון בקולי אננס שרוף, פלפל צ'ילי וטרגון (38 שקלים); פילה מוסר בקראסט של בזיליקום טרי, קרם שום ירוק וחצילים שרופים (69 שקלים); ואיקרה לבנה עם טוסטונים, עגבניות שרי תמר, בצל אדום ושמן זית ישראלי (38 שקלים). מאריס מתפקדת גם כחנות לדגה טרייה ואיכותית, על כן ביקור במקום יוכל להחזיר אתכם הביתה חמושים בחומר גלם מעולה לארוחה הבאה.
מאריס SEA BAR, שוק צפון רחוב ראול ולנברג 20, תל אביב. 053-5495098

סשימי סלמון של מאריס-שוק צפון (צילום: נתי נייזוב)שילובים מפתיעים בין פירות קיץ לדגים. סשימי סלמון של מאריס בשוק צפון (צילום: נתי נייזוב)

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
פרש קיטשן בתל אביב
053-9385841

מנה רומנטית של כרמים (צילום: נועם פריסמן)
קפה ומאפה בבית הקפה תמול שלשום (צילום: באדיבות המקום)
גלידה מהקולקצייה המוזהבת של אניטה (צילום: אפיק גבאי)
ברמנית מכינה קוקטייל. פסטיבל Coctails (צילום: תום גנץ)
גלידות של בוזה (צילום: חיים יוסף)
אמנות עם דרינק ביד: בר-מסעדה חדש נפתח בבית קנדינוף