גולשי רסט דירגו במשך כל השנה את המסעדות הטובות ביותר בעיר נתניה. לפניכם המסעדות שדורגו ב-10 המקומות הראשונים, כאשר את המקום הראשון נחשוף בפניכם ממש בקרוב.

רוצים גם להצביע ולהשפיע ולא יודעים איך ואיפה? פשוט מחפשים ברסט מסעדה שאכלתם בה, לוחצים על "כתוב חוות דעת", וכותבים מה שרוצים.     

שלושת הקצבים
מסעדת בשרים שהוקמה על ידי משפחת קצבים (אטליז בוארון הותיק) ומציעה תפריט בשרי עשיר, לאפות טריות, סלטים ותוספות מגוונות, שאפשר לאכול במקום או להזמין כקייטרינג.   

הצצה לתפריט: כנפי עוף מוקפצות ברוטב מתוק חריף (37 שקלים); קציצות מרוקאיות מוגשות עם טחינה לבנה וסלט עגבניות, כוסברה וחריף (54 שקלים); קרפצ‘יו פילה בקר - פרוסות דקות של פילה נא בכבישה קלה של לימון שמן זית ובלסמי, מלח ים אטלנטי וצלפים מוגש עם לאפה חמה (58 שקלים); מעורב שלושת הקצבים - פילה, אנטריקוט, פרגית, אשכי הודו וכבד אווז מוקפצים ומוגשים בקערת לאפה קריספי (129 שקלים ל-330 גר'). 
שלושת הקצבים, ברקת ראובן 16, נתניה, 053-9377038
שלושת הקצבים

אלבמה 
מסעדת בשרים מעושנים שמנותיה מתבססות על המטבח האלבמי המקומי, שהושפע מהתרבות האפריקאית, הספרדית, הצרפתית והאפריקאית ויצר מטבח חדש ומרתק. בשרים משובחים נצלים בתנורי פחם שפותחו במספנות בימי המלחמה. לראשונה שולבו שיטות צלייה ובישול מגוונות בתנור אחד, תוך מתן מגוון רחב של טמפרטורה ועשן. החל מ-280 מעלות (צלייה), 160 מעלות לאסאדו, דרך העישון החם בטמפרטורה של כ-120 מעלות, תבשילי קדרה בטמפרטורה הנמוכה ממאה מעלות ועד העישון  ה"קר" בטמפרטורה של כ-45 מעלות.

הצצה לתפריט: המנות במסעדה נמכרות במנות אישיות (90-170 שקלים), או כארוחת טעימות (140-195 שקלים) וכוללות בעיקר בשרים כמו צוואר לבן, אסאדו, סינטה ונתח קצבים. 
אלבמה, פנקס דוד 47, א.ת צפוני, נתניה, 053-4362880

מוג'ו
מסעדה אסיאתית ותיקה שלא מפסיקה לחדש. אחת לתקופה מתכנס צוות היועצים המקצועי ומעדכן את המנות ואת טכניקות הבישול בהתאם לחדשנות הקולינארית במטבח האסיאתי בארץ ובעולם. כל המנות מבוססות על מוצרים טריים ומיוצרות במטבח מדי בוקר. 

הצצה לתפריט: קלאמרי נאם פריק - טבעות וראשי קלאמרי בטמפורה עם רוטב איולי קארי-ג׳ינג׳ר (52 שקלים); גאנג קי וואן-  תבשיל קארי ירוק וחלב קוקוס, עוף/שרימפס, ברוקולי, פטריות, פאק צ'וי, קישוא, כרובית, תפוח אדמה, כפיר ליים, בזיל ואורז לב (68 שקלים); תאי קשיו - פרגית בטמפורה, ברוקולי, כרובית, פטריות שמפיניון, פלפלים, בצל, אגוזי קשיו ואורז לבן בצד (62 שקלים).
מוג'ו, גיבורי ישראל 17, נתניה, 053-9442991
מוג'ו

רובינשטיין 
מסעדת בשרים שהוקמה על ידי משפחת רובינשטיין, שבבעלותה מעדניית בשרים למעלה מ-40 שנה וממוקמת באזור התעשייה פולג. הבשרים מגיעים לצלחת היישר מהגריל לאחר תהליך צלייה מדויק, ולצדם גם בשרים קרים ומגוון מנות קדירה. עיצוב המקום בסגנון כפרי ובמרכזו פינות ישיבה מעץ טיק, בר מפואר וקיר לבני בריקס עתיקות שהובאו במיוחד מטירה בלגית בת 250 שנה.

הצצה לתפריט: פלטת קצבים - 1.5 ק"ג בשר לבחירה מתוך 5 סוגים (357 שקלים); סינטה עגל - 300 גרם מוגש בתוספת קונפי שום בליווי רוטב שמנת פלפלת (109 שקלים); נתח קצבים של 300 גרם, בשר מיושן בליווי רוטב צ'ימיצ'ורי (89 שקלים); המבורגר מקסיקני - 220/440 גרם של בשר בקר בתיבול פיקנטי, מוגש על לחמנייה קלויה, עלי חסה, עגבנייה, מלפפון חמוץ וטבעות בצל סגול (62/82 שקלים). 
רובינשטיין, גיבורי ישראל 17, נתניה, 053-9419245
רובינשטיין

פיאנו פיאנו
מסעדה איטלקית בניצוחם של המסעדן אסף לב (בליני) והשף רועי חנין, שיצרו תפריט איטלקי עשיר עם מנות ביניים מיוחדות, פסטות, פיצות קריספיות ודקות שמיוצרות בתנור עצי הדר, היחיד מסוגו בארץ, שיובא במיוחד מאיטליה ומנות קרניבוריות איטלקיות הגונות. המסעדה מעוצבת בסגנון בית חם ומודרני בטוסקנה, עם מקומות ישיבה מרווחים ובר אכילה נוח.

הצצה לתפריט: פנה ארביאטה - פנה ברוטב פומודורו, עגבניות טריות, בצל, פטריות, זיתי קלמטה, שום ופלפל צ’ילי (44 שקלים); אליו אי אוליו- לינגוויני עם שמן זית, שום, פטרוזיליה, צילי, עגבניות מיובשות וציר בקר, בתוספת פטריות/ עוף/ בקר (39/48/54 שקלים); פטוצ'יני דיאבלו- פטוצ'יני עם שמן זית, שום, עגבניות טריות, פטרוזיליה, מחית צ'ילי ופרמז'ן (44 שקלים). 
פיאנו פיאנו, המחקר 2, נתניה, 053-9379389
 

רד בורגר בר 
מסעדה בשרית כשרה בסגנון סטייק האוס אמריקאי, בניצוחו של השף אילן ניב. המסעדה ממוקמת באזור התעשייה החדש של נתניה, ממש ליד הצוק הנתנייתי הידוע, ומתפרשת על פני 300 מ״ר. העיצוב על ידי הארכיטקט שקד יוסי אבן. התפריט עשיר ומכיל מגוון עצום של בירות מהחבית ובשרים שעוברים יישון בשיטות קלאסיות למשך 1-3 שבועות.

הצצה לתפריט: כבד אווז - מוגש עם צנימים וריבה (69/130 שקלים); סלט ערבי - עגבנייה , מלפפון ובצל קצוצים דק, שמן זית, לימון טרי, מוגש עם טחינה (39 שקלים); צ'יזבורגר - בורגר הבית בתוספת צהובה פרווה מעושנת (62-95 שקלים); דאבל אנטריקוט - בורגר אנטריקוט עם 150 גר' סטיק אנטריקוט פרימיום, בצל מטוגן וביצת עין (95-125 שקלים); סטייק אנטריקוט פרימיום - מוגש עם צ'ימיצ'ורי (119-170 שקלים). 
רד בורגר בר, גד מכנס 2, נתניה, 053-9418462

רד בורגר בר

ביף בר  
מסעדת שף בסגנון סטייק האוס אמריקאי אותנטי. התפריט כולל המבורגרים בשלל טעמים, כולל המבורגרים במשקל של 1 ק"ג או 2 ק"ג, שלל בשרים שעוברים יישון במקום, מנות ראשונות, דגים, מנות טבעוניות וצמחוניות. 

הצצה לתפריט: סיגרים ממולאים בחלקי פנים: בשר ראש, לחי פרה, שקדים, כבד אווז ועוף, על מצע ירוקים, איולי אריסה וקטשופ פלפלים (59 שקלים); כבד אווז 100 גר' צלוי על הגריל, מוגש עם רוטב יין אדום (79 שקלים); PRIME RIB - סטייק על העצם מבשר רמת הגולן (58 שקלים ל-100 גר'); פילה ציידים מוקפץ בבצל סגול ופטריות ברוטב ברביקיו. מוגש עם פירה ובצל מטוגן (169 שקלים); קר חם בורגר - המבורגר 160 גר' עטוף בשמיכת קרפצ'יו בקר (112 שקלים). 
ביף בר, בני גאון 8, נתניה, 053-9367552
ביף בר

גחלים 
מסעדת בשרים ודגים על האש כשרה למהדרין, הממוקמת באזור התעשייה פולג, בסמוך לכביש החוף. הבשרים עוברים יישון במקום ובנוסף להם מוצעים מבחר סלטי פתיחה ולאפות חמות מהטבון.

הצצה לתפריט: מרגז (49 שקלים); פלטת כנפיים בצ'ילי (50 שקלים לחצי קילו); פילה מושט מטוגן (59 שקלים); דניס/לברק בגריל (109 שקלים); מעורב ירושלמי- חזה עוף/כבד/לבבות/טחול/בצל (59 שקלים); טחול בקר ממולא (59 שקלים).
גחלים, גיבורי ישראל 17, נתניה, 053-9379316

קינג ג'ורג' 
הסניף המקומי של רשת המסעדות הותיקה. בתפריט מגוון רחב של סגנונות קולינאריים לכל המשפחה במחירים נוחים, החל ממטבח איטלקי, דרך המטבח אמריקאי ועד תבשילים ומנות ביתיות.
הצצה לתפריט: סלט קינואה ירקות - קינואה, מלפפון, עגבנייה, בצל סגול, פטרוזיליה בתיבול של שמן זית ומיץ לימון (15 שקלים); כדורי ארנצ'יני - אורז עגול, בצל, חמאה, פרמז'ן מוצרלה מוגש על רוטב פומדורו (25 שקלים); נודלס ירקות אסיאתי - אטריות נודלס מוקפצות ברוטב אסיאתי ביתי,בצל ירוק, פטריות שמפיניון, גזר, כרוב לבן, שעועית ירוקה, פלפל אדום, ג'ינגר, שום, בזיליקום ונבטים (35 שקלים); פוטנסקה - שמן זית, שום, פלפל חריף,  פילה אנשובי, חצילים, עגבניות שרי, פטרוזיליה ובזיליקום (35 שקלים).
קינג ג'ורג', גיבורי ישראל 5, נתניה, 053-9372453
קינג ג'ורג'

מקס ברנר
סניף מוצלח במיוחד של מסעדת השוקולד האגדית. בתפריט מגוון רחב של קינוחים על בסיס טהרת השוקולד, לצד מנות מיוחדות מהמאפיה של מקס, סלטים, ארוחות בוקר (גם בערב), עיקריות והפתעות נוספות. 
הצצה לתפריט: מחבת טופו/ צ'יקן & רייס - נתחי עוף/טופו מוקפצים עם אורז וירקות (54 שקלים); ספגטי של האדון האיטלקי קרלטי - עם מזרק מלא ברוטב עגבנייתי, הרבה גבינתי וגם קצת ירקותי (36 שקלים); שרינג תותים ושוקולד לבן - מנת טעימות זוגית הכוללת: ופל תותי פרוטי עם קצפת ושברי שוקולד לבן, מגדל שכבות שוקולד בראוניז עם גנאש שוקולד לבן ותותים, מיני שאנטי תותים, גלידת וניל ומבחנה של שוקולד לבן חם (94 שקלים).
מקס ברנר, גיבורי ישראל 17, מתחם "יכין סנטר", אזור התעשייה פולג נתניה, 09-8858500
מקס ברנר

>> לכל סיכומי TOP10 לשנת 2016