נגישות
נגישות

TOP10 חיפה – מסעדות טובות בחיפה לשנת 2016

מתלבטים איפה לאכול בחיפה? גולשי רסט הצביעו ודירגו מסעדות טובות בחיפה, ובחרו את עשר המסעדות הטובות ביותר בעיר, הן מבחינת הטעם הן מבחינת האווירה והשירות. אלו הן המסעדות שהגיעו לעשרת המקומות הראשונים, ואת המקום הראשון נחשוף בקרוב

מגזין REST מסעדות TOP 10
יערית טרבלסי

יערית טרבלסי

17/01/2017
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

גולשי רסט הצביעו במשך השנה, כתבו חוות דעת ודירגו מסעדות טובות בחיפה, עד שגיבשו את רשימת עשר המסעדות המובילות בעיר. הרי הן לפניכם.

במקום הראשון: רפאלו
מסעדה איטלקית, מסורתית ועכשווית בניצוחו של השף שחר ברנע. העיצוב בהשראת נופיה הקסומים של איטליה, האווירה מיוחדת ונעימה והתפריט מבוסס על פסטות שמיוצרות במקום, פיצות, מנות בשריות בסגנון איטלקי ומנות של דגים טריים ופירות ים.

הצצה לתפריט: פסטה רדיאטורי בולונז - תערובת של בשר ראגו, ירקות שורש, עגבניות, יין אדום ועשבי תיבול (59 שקלים); אניולוטי ריקוטה ותרד - בחמאת זעפרן, כרישה, אספרגוס, עגבניות שמש, פרמז'ן, שום ושקדים קלויים (69 שקלים); ריזוטו פירות ים - שרימפס, קלמארי, בשר מולים, פטריות יער ואפונה, בחמאת זעפרן ויין לבן (89 שקלים); פיצה שלוש גבינות ופסטו - רוטב פסטו, גבינת מוצרלה, גבינת עיזים, גבינת פטה ועלי רוקט (56 שקלים)
רפאלו, פלימן משה 8, חיפה, 053-8093571

רפאלו

Meat   
מסעדת בשרים הממוקמת בבית עתיק במרכז הכרמל, כשהכניסה אליה עוברת דרך מקרר יישון הבשר שבו שלל נתחים מובחרים מעדרי רמת הגולן ובהם אנטרקוט, פילה, סינטה, T-BONE, פורטרהאוס, פריים ריב ונתחים עסיסיים נוספים.  למסעדה גם ארון עישון מיוחד, שבו מעשנים את הבשרים על פי מתכונים אירופאים ייחודיים. גם חובבי דגים ופירות מוצאים מענה מושלם וזוכים לטעום את מיטב "אוצרות הים", כשהם מעושנים, אפויים או צלויים. המבנה עצמו נבנה במאה הקודמת, ובמרכזו עץ האקליפטוס המרשים בן למעלה מ- 150 שנה.

הצצה לתפריט: פטריות ממולאות - פטריות ממולאות בגבינת שמנת ושקדים מוקרמות ברוטב שמנת (29/49 שקלים); ברוסקטה כבדי עוף - כבדי עוף מוקפצים עם פטריות שמפניון ביין מרסלה, מוגש על לחם קלוי מתובל (47 שקלים); פילה סלמון - פילה סלמון נורווגי מעושן, במרינדת סילאן, שום, יין לבן וחרדל דז’ון מוגש בליווי פירה, ורוטב שמנת חרדל (89 שקלים); קלמארי בציפוי פריך - טבעות קלמארי טרי, מטוגן וקריספי מוגש עם מיונז ביתי, רוטב חריף-מתוק ולימון (69 שקלים); שרימפס וקלמארי בנוסח אסיאתי - שרימפס וקלמארי מוקפצים קלות בחלב קוקוס, ג'ינג'ר טרי, רוטב צ'ילי מתוק בתוספת בזיליקום ופטרוזיליה קצוצים. מוגש על מצע פירה (83 שקלים). 
Meat, שדרות הנשיא 129, חיפה, 053-9443942
MEAT

מינה טומיי
מינה טומיי ("הכל שקוף" ביפנית) היא מסעדה אסיאתית ייחודית, תחת ניצוחו של השף משה בדישי.  התפריט מחולק לחמישה מטבחים, ששואבים את השראתם מחמישה שווקים במזרח הרחוק - הויאטנמי, היפני, התאילנדי, הקוריאני וההודי. חמישה שווקים המהווים את תמצית התרבות המקומית, משלבים בהרמוניה טעמים, ריחות, צבעים, שפות, מנהגים, צלילים, צפיפות וסקרנות ומתגבשים לחוויה קולינארית ייחודית ומפתיעה. האווירה היא של מסע ססגוני חוצה יבשות ותרבויות, שבו אפשר להריח את התוצרת, להתמכר לצבעונית ולהתמסר למטעמי המטבח הרחוק.

הצצה לתפריט: צ’יקן טיקה מסאלה - קוביות פרגית במרינדת יוגורט ועגבניות, רוטב מסאלה חמצמץ נאן שום ואורז לבן (69 שקלים); טנדורי פיש - פילה מוסר טנדורי, פאניר, קרם כרובית קוקוס, סאמבל בוטנים, יוגורט ועשבים טריים (84 שקלים); מקונג פיש סלט - סלט דג חמים, למון גראס, נוק צ‘אם, ליים, פומלה בעונה, עשבי תיבול, שאלוט מטוגן וצ‘ילי (42 שקלים); הו צ‘י מין פפר - פירות ים/נתחוני סינטה, רוטב פלפלת ויאטנמי, במיה, עשבי תיבול וסטיקי רייס (86 שקלים); ביבימבאפ - בקר טחון בתיבול פיקנטי על אורז, ירקות העונה, ביצת עין וקימצ’י בקדרת חרס לוהטת (68 שקלים).
מינה טומיי, פלימן משה 8,חיפה, 1-700-504506
 מינה טומיי
    
סטקיית הבוקרים 
מסעדה המתמחה ביישון נתחי בשר לצלייה ומגישה בנוסף גם אנטריקוט ונתחי קצבים מובחרים של עגלים מרמת הגולן. הבוקרים היא העתק מושלם של המסעדה בת מאה השנים, שנבנתה מאדני רכבת בעת שנסללה המסילה ממזרח ארה"ב למערבה בתקופת "הבהלה לזהב", והאווירה בה מזכירה את האווירה המיוחדת של פונדקי הדרכים במדבר אריזונה.

הצצה לתפריט: קובבות לבנוניות שמנמנות - במילוי בשר בקר, על מצע טחינה (32 שקלים); נקניקיות צ'וריסו דרום אמריקאיות בנוסח המסורתי מבשר בקר (36 שקלים); סלט הבוקרים - חסות, עגבניות, מלפפונים, בצל, פטריות שמפיניון מוקפצות, ביצה קשה, גבינת פטה, זיתים שחורים, גרעיני חמנייה ורוטב ויניגרט חרדל קלאסי (46 שקלים); סלט נתחי פילה עגל מוקפץ בווק - רצועות סינטה עגל, ברוקולי, כרובית, כרוב, זוקיני, פלפל אדום, גזר, פטריות, בצל ברוטב אסיאתי (65 שקלים)
סטקיית הבוקרים, קדושי יאסי 1, חיפה, 053-4294059
סטקיית הבוקרים

יאן יאן 
מסעדה סינית אותנטית, השייכת למשפחת וונג שהגיעה לישראל מסין בשנות ה-70 ומנוהלת על ידי הבת סי. המטבח של יאן יאן מגיש אוכל סיני, דגים, דים סאם, סושי ופירות ים, בטעמים וניחוחות עשירים ומעוררי תיאבון. האווירה במקום נעימה וביתית. האוכל מוגש בכלים סיניים מסורתיים והשירות אישי ולבבי

הצצה לתפריט: מרק ברווז עם פטריות סיניות; מרק טופו הוי סין; פאן קוא - ירקות עם בוטנים; עוף/בקר/לבן בנוסח ויאטנמי; ספיריבס מאודה ברוטב שעועית שחורה; ברווז ברוטב תפוזים; אטריות ביצים במרק עם קוקטייל פירות ים.
יאן יאן, דרך יפו 26, חיפה, 053-9441208
יאן יאן

רק בשר  
הסניף החיפאי של הרשת שמתמחה, כמו שאפשר להבין משמה, בבשרים. כולם טריים, מיושנים ומטופלים במקום. התפריט כולל מגוון בשרים עצום (100 גר/ 300 גר'), שמוגשים בליווי תפוחי אדמה אפויים ורוטב צ'ימיצ'ורי. קצב מקצועי יסייע לכם בבחירת סוג הבשר, משקל הנתח ורמת העשייה שלו. כבר בכניסה תוגש לכם כוס יין אדום על חשבון הבית ולאורך הארוחה תוכלו ליהנות מיין הבית ללא הגבלה, ב-25 שקלים בלבד.

הצצה לתפריט: אנטריקוט ברילוצ׳ה (48/144 שקלים); כבד אווז (68/204 שקלים); סינטה (39/117 שקלים); פילה ארגנטינאי (45/ 135 שקלים); סלט ירקות גינה, שבי תיבול וגבינת פטה כבשים בויניגרט שמן זית ומיץ לימון (34 שקלים); קרפצ'יו בקר בתפרחת עלים ופרמז'ן רג'אנו (36 שקלים); סלט "רק בשר" - סינטה צרובה על הגריל, על מצע פלפלים קלויים ועלי בייבי (42 שקלים). 
רק בשר, שד' בן גוריון 15, חיפה, 053-9424666

רק בשר

איזבלה בר 
חוויה קולינרית בלב מרכז הכרמל ההומה, במבנה המוכר בפי זקני העיר כ'וילה דרזנר'. המטבח מגוון והמנות מוגשות לצד מבחר גדול של יינות, ממיטב היקבים בארץ. המבנה מרהיב ביופיו, הגן קסום והאוכל מושקע.

הצצה לתפריט: מחבת שרימפס פיקנטי - שום ועשבי תיבול (58 שקלים); פיצה חזה אווז - רוטב עגבניות, מוצרלה, ביצת עין, זיתים שחורים ועשבי תיבול (58 שקלים); פסטה קוואטרו פורמאג' - רוטב רוזה, 4 סוגי גבינות ועשבי תיבול (48 שקלים); ריזוטו עגל וירקות קלויים בציר ירקות בקר (68 שקלים); סקלופיני עוף עם רוטב לבחירה.
איזבלה בר, מחניים 8 חיפה,  053-9443415 
איזבלה בר        
הנמל 24 
מסעדת שף עם השפעות איטלקיות וצרפתיות. נמצאת ברחוב הנמל בחיפה, ומשלבת בין אוכל גורמה משובח, נוף מדהים ועיצוב יפהפה (האדריכל נתן פייביש). מושלמת לאירועים מיוחדים ורומנטית במיוחד. 
הצצה לתפריט: קוקי סאן ז'אק על חלוקי נחל, ברולה ירושלמי, סלט עלים וטוויל פרמז'ן (59 שקלים); טורטליני ראגו טלה עם קרם ערמונים, בצלים במילוי פריקי וראס אל חנות (132 שקלים); קובה סרטנים ובס על ריזוטו שחור, שרימפס ובמיה בביסק סרטנים (98 שקלים); מילפיי קרם ערמונים עם מוס אגסים וקרמל מלוח (42 שקלים). 
הנמל 24, הנמל 24, חיפה. 053-9442262

זוזה מאמא (zozamama) 
מסעדה תאילנדית המביאה את מיטב הטעמים והניחוחות של תאילנד אל הצלחת. הקסם האסיאתי בא לידי ביטוי גם באוכל וגם בעיצוב החלל כולו, שמשלב מגוון אלמנטים תאילנדיים מובהקים.

הצצה לתפריט: סום טאם - סלט פפאיה ירוקה פריך ורענן עם בוטנים, כוסברה, נענע, בזיליקום, רוטב דגים, מיץ ליים ופלפל צ׳ילי טרי (37 שקלים); סלט במבה - חזה עוף צלוי, בצל ירוק, בצל מטוגן, כרוב לבן, חסה, עלי בייבי, פלפלים אדומים, עגבניות שרי תמר ומלפפון ברוטב חמאת בוטנים תאילנדית (46 שקלים); מרק בקר תאילנדי - אטריות אורז, כרוב, נבטים, גזר, בצל ירוק, כוסברה, למון גראס, סויה, סלרי, רצועות פילה בקר טרי ונגיעות צ'ילי חריף (58 שקלים); תאילנדי חריף אש - אטריות ביצים עם עוף, צ'ילי חריף, שעועית ירוקה, בצל ירוק, בצל לבן, נענע, בזיליקום, נבטים, בוטנים, קארי ירוק וחלב קוקוס (58 שקלים)
זוזה מאמא, החרושת 10, חיפה, 04-9999851
 זוזה מאמא

דוזאן
מסעדה המשלבת בין המטבח האיטלקי, הלבנוני והצרפתי. על המטבח אמונה אמו של בעל המסעדה, נג'אר פאדי והיא שמעניקה לאוכל את הטעם הביתי שלו. המסעדה שוכנת בבניין טמפלרי יפהפה שנבנה בשנת 1870, וכל שולחן בה שונה מהאחרים, כחלק מהתפישה שכל אדם הוא בעל ייחוד משלו.

הצצה לתפריט: סלט טורקיז - עלי בייבי , בייבי תרד, נבטים, פירות העונה, גבינת טורקיז, ברוטב פיסטוק לימון ובזיליקום (52 שקלים); סלט מוקפץ מליזיה - רצועות עוף, נבטים עבים ועלי תרד צעירים על מצע ירקות שורש מוקפצים עם אטריות ספגטי ברוטב טריאקי מקושטים בשומשום קלוי (52 שקלים); עלי גפן ממולאים באורז, בשר עגל טחון, מוגש עם יוגורט וירקות (45 שקלים); רוליטיני - גליל חציל מטוגן במילוי מבחר גבינות על רוטב עגבניות וריחן (48 שקלים);  אסקלופיני חזה עוף - רצועות עוף ברוטב צ'ילי פיקנטי /שום לימון/ טריאקי / פטריות שמנת (70 שקלים); שרימפס עם רביולי - ברוטב מקסיקני פיקנטי (98 שקלים).
דוזאן, שד' בן גוריון 35, חיפה, 053-9443301

>> לכל סיכומי TOP10 לשנת 2016

"החברה מבקשת להבהיר כי כל המסעדות הזוכות נבחרו על ידי הגולשים במנותק משיקולים מסחריים; בחירה זו נעשתה על פי פרמטרים שנקבעו מראש ע"י החברה באמצעות אלגוריתם אוטומטי ובפיקוחו של עו"ד על תהליך הבחירה".
דוזאן

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

דירוג הכתבה

לא אהבתי מעולה
רפאלו בחיפה
053-8093571
מינה טומיי בחיפה
053-9427657
רק בשר בחיפה
053-9424666
איזבלה בחיפה
הזמנת שולחן
053-9443415
הנמל 24 בחיפה
הזמנת שולחן
053-9442262
זוזה מאמא בחיפה
04-9999851
דוזאן בחיפה
הזמנת שולחן
053-9443301

סושי לנשים בהריון של ניני האצ'י (צילום: באדיבות המקום)
סושי של TYO (צילום: באדיבות המקום)
מנה רומנטית של מסעדת כרמים (צילום: נועם פריסמן)
מרגריטה תות בזיליקום של מסעדת FRAME (צילום: דניאל לילה)
ערביקה (צילום: באדיבות המקום)
שלושת הקצבים (צילום: באדיבות המקום)
שורי בורי (צילום: באדיבות המקום)
בוצ'רי דה ברילוצ'ה (צילום: באדיבות המקום)

תגובות0

הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי