נגישות
נגישות

10 מסעדות מומלצות ברמת החייל

ראמן מנחם במיאזקי של יובל בן נריה, בשר עסיסי במסעדת הדסון או פסטה ביתית בפומו האיטלקית? בין אם מדובר בארוחת צהריים או עסקית או ערב משפחתית - אזור רמת החייל מציע מגוון של מסעדות מומלצות לכל הרכב ולכל אירוע

מגזין REST עסקיות
עודד פשטצקי

עודד פשטצקי

01/07/2018
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

אזור התעשייה וההייטק הסמוך לשכונת רמת החייל הוביל לפריחה יוצאת דופן של מסעדות באזור, וביניהן יש כאלה שבמשך שנים רבות נשארות על המפה - ובגדול. בכתבה שלפניכם ריכזנו את המובילות שבמסעדות ברמת החייל. בין אם אתם מחפשים מסעדה לארוחת צהריים, לחגיגת יום הולדת בערב, או כזו שניתן לארח בה אורחים חשובים מחו"ל – כדאי לכם להציץ כאן ולראות מה האזור מציע.

מתעוררים: מאפי בוקר מנצחים בתל אביב
ארוחות הבוקר הטובות בתל אביב

חמישה בראנצ'ים עם טוויסט 
ארוחות עסקיות מומלצות בתל אביב

מיאזאקי
כשהשף יובל בן נריה (טאיזו) החליט לפנות לזירה הקז'ואלית יותר - היה ברור שיצא מזה משהו טוב. מיאזקי בשוק צפון מספקת אוכל יפני קליל ונגיש, מבלי לוותר על הקפדה ונגיעות מקוריות של השף. רוב התפריט בנוי סביב גריל מיוחד הנקרא רובטה – גריל יפני מסורתי בן שלוש קומות המכיל גחלי בינצ'וטן מעץ אלון יפני. הגריל הלוהט חורך את חומרי הגלם ומעניק להם ארומה עדינה של עישון שמאפיינת את המטבח כייחודי ומקצועי במיוחד.

דגימות מהתפריט: שויו ראמן - מרק עוף צח וסויה, אטריות חיטה דקות, בצל ירוק, אבוקדו, פטריות שחורות, ביצה כבושה באפר ושיפודי נתחי פרגית (62 שקלים); הסאזר האחרון - חסות פריכות עם שעועית, שומשום, קרוטונים ואצות היג'יקי (24 שקלים); וטבאסאקי - אטריות חיטה דקות במרק עוף עשיר, בוניטו, ביצה כבושה באפר, מחית שומשום קלוי ושיפוד נתחי פרגית  (66 שקלים). 
מיאזקי - ראול וולנברג 20, תל אביב, 053-9385019
מיאזאקי. תמונה באדיבות המסעדה

פומו 
אם מתחשקת לכם ארוחה איטלקית נעימה - פומו ברחוב הברזל תספק לכם את החוויה הנכונה. החלל הרחב והעיצוב המטופל מקנים למסעדה תחושה מושקעת, שמחמיאה לתפריט המגוון ולאווירה הרגועה. ארוחה משפחתית, עסקית צהריים קלילה או ערב רומנטי בשניים – פומו תדע להתאים עצמה למאורע.

דגימות מהתפריט: שלל ראשונות, סלטים, פסטות מגוונות ופיצות לוהטות -  תוכלו להתחיל עם פולנטה שרימפס, עגבניות, צלפים, ציר ים וזעפרן (59 שקלים); וסלט קיסר מלבבות חסה, קרוטונים, פרמז'ן, אנשובי וביצה רכה (46 שקלים). באגף הפסטות תפגשו ריגאטוני עם בשר עגל בבישול ארוך, יין לבן, ירקות שורש, פרמז'ן וחמאה (74 שקלים) ומבחר רחב במיוחד של פיצות – שאת כולן ניתן לבקש עם גבינה טבעונית.
פומו - הברזל 11, רמת החייל, תל אביב 053-9377113

פומו (צילום: אפיק גבאי)תפריט מגוון ואווירה שפונה לכולם. פסטה בפומו (צילום: אפיק גבאי)

פריים
במסעדת פריים תמצאו כנראה את כל התשובות למנות שאתם מדמיינים בשעת רעב. התפריט הרחב של המקום מזהה את פריים עם ז'אנר המסעדות המשפחתיות שמתאימות לכל שעות היום. לצד אגף ראשונות עצום, עיקריות בשריות, וספיישלים משתנים - תמצאו בפריים גם סקשן מגוון של מנות סושי בשלל קטגוריות.
דגימות מהתפריט: לחמניות באן עם המון מילויים, בהם אסאדו בקר עם אטריות שעועית קריספיות (68 שקלים); רול חם של דניס בטמפורה עם בצל ירוק ופונזו (58 שקלים); ואטריות פאד מוקפצות עם תוספות משתנות (58-74 שקלים).
פריים – ראול ולנברג 2, תל אביב 053-9368746

פריים (צילום: טל פישר) תפריט אסיאתי רחב. פריים (צילום: טל פישר)
רק בשר
רשת המסעדות שהחליטה לשים את הבשר במרכז ועשתה את זה ביג טיים. הרשת כוללת כיום ארבעה סניפים והייחודיות שלה באה לידי ביטוי בכך שהלקוח מוזמן לבחור את הנתחים הרצויים היישר מהקצבייה העשירה, ולשם הפרוטוקול - הבשר עובר טיפול אוהב במקום ומיושן בחדר מיוחד הנועד לכך. חוץ מהבשרים הטובים, תוכלו למצוא בכל סניפי הרשת את יין הבית שנמכר ב- 29 שקלים לכוס ללא תחתית.

דגימות מהתפריט: סלט עשבי תיבול וסלסת עגבניות (בליווי פקאן מסוכר וחמוציות – 36 שקלים), אנטריקוט ישראלי (52 שקלים ל- 100 גרם), שייטל ( 38 שקלים ל- 100 גרם), אוכף טלה (37 שקלים ל- 100 גרם), קרפצ'יו פילה בקר (בתפרחת עלים ופרמז'ן רג'אנו – 42 שקלים). 
רק בשר -  וולנברג 14, תל אביב, 053-9424614
 רק בשר. תמונה באדיבות המקום
בוצ'רי דה ברילוצ'ה
מסעדת בוצ'רי דה ברילוצ'ה מתבססת על המטבח הארגנטינאי האותנטי של העיירה ברילוצ'ה. החוויה במקום מתחילה עם כוסות יין אדום שמתמלאות ללא הפסקה לאורך הארוחה, וממשיכה לאחר מכן בקצבייה - שם בוחרים הלקוחות את הנתחים מהם תורכב עבורם הארוחה.

דגימות מהתפריט: כבד אווז בשוקולד (כבד אווז על עלי קדאיף, ברוטב של ציר בקר, שוקולד ולימונצ'לו – 62 שקלים), קנלוני מעושנים (בשרים מעושנים, בצל מקורמל וגבינת גאודה עם רוטב ברביקיו - 48 שקלים), ניוקי עם שקדי עגל (ניוקי טריים בחמאה, ציר בקר, שמנת וטימין, מוגשים עם מח עצם אפוי – 56 שקלים).
בוצ'רי דה ברילוצ'ה  הברזל 4, תל אביב,  053-9443212
הזמנת שולחן בבוצ'רי דה ברילוצ'ה
 בוצ'רי דה ברילוצ'ה. תמונה באדיבות המסעדה
טקסס ברביקיו
מסעדת טקסס ברביקיו מביאה לרמת החייל מטבח ברביקיו טקסני אותנטי ומקורי ללא שום פשרות או קיצורי דרך, הישר מדרום ארצות הברית. התפריט מבוסס על בשרים מעושנים המיוצרים במקום במעשנת העצומה שמהווה את לב המטבח. צוות המקום עבר הכשרה מקצועית במסעדת Bludso's BBQ הטקסנית שבה למדו הטבחים כיצד להכין את כל המתכונים הסודיים, לרבות המתכונים של הרטבים המיוחדים המסורתיים.

דגימות מהתפריט: בריסקט (24 שקלים ל- 100 גרם), צלעות שורטריבס (56 שקלים ליחידה), נקניקיית בקר (24 שקלים ליחידה), סלט עוף (חסה סלנובה, בייבי סלק, צנונית, תירס מעושן, עגבניות שרי, גזר ובצל אדום ברוטב חרדל – ברביקיו – 52 שקלים).
טקסס ברביקיו, הברזל 7, תל אביב,  053-9369071
הזמנת שולחן בטקסס ברביקיו
 טקסס ברביקיו. תמונה באדיבות המסעדה
הדסון
מסעדת בשרים מצוינת בהשראת המטבח האמריקאי. התפריט של הדסון כולל מגוון רחב של נתחים, המבורגרים, כריכים ייחודיים ומבחר מנות קלאסיות עם טוויסט יצירתי. אם אתם מחפשים מקום מושקע לציין אירוע חגיגי - זוהי בדיוק הכתובת.

דגימות מהתפריט: פטריות במחבת (עלי תרד, טריאקי ופרמז'ן – 59 שקלים), פילה בקר (220 גרם – 166 שקלים), סלמון בגריל (זיגוג חרדל חריף מתוק – 94 שקלים), פסטה "רומנה" (גבינת עזים – 66 שקלים).
הדסוןהברזל 27, תל אביב, 03-6444733
 הדסון. תמונה באדיבות המסעדה
ג'ויה
סניף רמת החייל של רשת ג'ויה הוא פנינה קולינרית איטלקית אותנטית. המסעדה חרתה על דגלה להביא לסועדים הישראלים חוויה איטלקית אקסקלוסיבית ולהוות מקום שבו הטעמים האיטלקיים פוגשים את החיים הטובים וכל זה בסטנדרטים הגבוהים ביותר.

דגימות מהתפריט: לזניה ראגו (שכבות דפי פסטה, ראגו בקר, בשמל, רוטב עגבניות, שום מוצרלה ופרמז'אנו - 68 שקלים), שניצל (חזה עוף, בציפוי פריך של פירורי לחם, מוגש עם פירה – 64 שקלים), ארטישוק אה לה רומנה (סלסה ורדה, קרם פרש, בצלים, עגבניות שרי וארוגלה – 48 שקלים).
ג'ויה, שפרינצק 2, תל אביב, 053-9429695
 ג'ויה. תמונה באדיבות המסעדה
טייגר לילי
טייגר לילי היא מסעדה תאילנדית המשלבת טעמים מסורתיים עם גישה מודרנית. השף יניר גרין, העומד מאחורי התפריט של הטייגר לילי, מקפיד לעשות שימוש בחומרי גלם טריים ואיכותיים מתאילנד, המעניקים לכל מנה ומנה המוגשת במקום את הטאץ' הייחודי שלה.

דגימות מהתפריט: גאנג מסמאן נאה (תבשיל חלב קוקוס בקארי מסמאן תאילנדי עם נתחי בקר/עוף/שרימפס/טופו, תפו"א, כפיר ליים, קשיו קלוי וקריספי שאלוט – 74 שקלים), גאי יאנג (ירך עוף ללא עצמות בסגנון תאילנדי מושרית בסויה, שום וגרגרי כוסברה עשויה על הגריל ברוטב תמרינדי, רוטב דגים, אורז קלוי טחון, כוסברה וצ'ילי. מוגשת על ירקות מאודים בתוספת אורז מאודה – 66 שקלים).
טייגר לילי, הברזל 32, תל אביב, 053-8096525
הזמנת שולחן בטייגר ליליטייגר לילי. תמונה באדיבות המסעדה
 
שוק צפון
שוק צפון הוא מיזם קולינרי יוצא דופן בנוף המקומי, פרי יוזמתם של האושיה הקולינרית מיכל אנסקי והאדריכל רועי חמד. השוק למעשה מנגיש לקהל הרחב חומרי גלם מקומיים ותוצרת טרייה עם תו תקן של איכות.

דגימות מהתפריט: בשוק פועלים מגוון דוכני אוכל מסקרנים כמו מיאזקי, דלישס, חומוס כספי, ועוד רבים.
שוק צפון - ראול ולנברג 20, תל אביב,  053-4273322
שוק צפון

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
פומו בתל אביב
053-9377113
פריים סושי בר בתל אביב
053-9368746
רק בשר בתל אביב
053-9424614
בוצ'רי דה ברילוצ'ה בתל אביב
הזמנת שולחן
053-9443212
טקסס ברביקיו   בתל אביב
הזמנת שולחן
053-9369071
הדסון בתל אביב
053-4294171
טייגר לילי  בתל אביב
הזמנת שולחן
053-8096525

מנת פד קפאו של צ'אנג' בה (צילום: באדיבות המקום)
מנת דג של מסעדת אלמרסא (צילום: באדיבות המקום)
כיסונים במסעדת טאיזו (צילום: איליה מלינקוב)
מנה של מסעדת אנה בירושלים  (צילום: באדיבות המקום)
מנה של משייה (צילום: באדיבות המקום)
מנת באמי של מסעדת קאב קם (צילום: בן יוסטר)
עסקית ערב של בראון (צילום: אנטולי מיכאלו)
מנת פסטה של מסעדה אמורה מיו (צילום: באדיבות המקום)