נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

שם השף: אסף דוקטור

מסעדות: האחים, קרפצ'יו בר

הכי אוהב לבשל: "פסטה טרייה"

לא אבשל לעולם: "סייטן" (מאכל העשוי מחלבון הגלוטן המצוי בחיטה. הסייטן נפוץ בעיקר כתחליף בשר)

שילוב מרכיבים מנצח: "גבינה בשלה וריבה"

אם לא הייתי שף: "הייתי מעצב"

הכי אוהב בעבודה: 
"שאנשים לוקחים את הביס הראשון ומהנהנים עם הראש לאישור"

הכי מעצבן בעבודה: "שאנשים מחזירים מנה של פלפל חריף כי הוא חריף להם".

לא יכול בלי: "לאבנה"
מסעדת האחים. צילום: בועז לביא

השראה: "שוק הכרמל"

חרטות: "אין, לומדים להוציא את המקסימום גם מטעויות"

ספק מוערך: "עלה עלה"

מסעדה מועדפת: "פרונטו"

אוכל בבית: "המסעדה זה הבית"

ארוחה בלתי נשכחת: "ארוחת שבע מנות ושבע כוסות יין ביקב 'וילה אנטינורי' בטוסקנה"

חולם לבשל ל...: "ארנסט המינגווי ז"ל"..

חולם לפתוח מסעדה ב...: "כל המטרופולינים המובילים בעולם"
אסף דוקטור. צילום: סטודיו שרית מור

הפנטזיה האולטימטיבית: "להקים מסעדה משפחתית בגליל, עם משק פעיל של חקלאות וצאן"

רקע מקצועי: שף מסעדות 'קרפצ׳יו בר' ו'האחים' כבר שבע שנים

צילומים: סטודיו שרית מור

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מסעדת השף M37 - המסעדה שלא תרצו לפספס
פורטו – מטבח ים תיכוני: אווירה נעימה ואוכל משובח
סוהו: אסיאתית אמיתית ראשון לציון
חדש ומלוח: אנין  המסעדה החמה של ים המלח נפתחה
מה נשים אוהבות לאכול? המסעדות המושלמות לערב נשים
קינוחי שוקולד מומלצים בעוטף ובצפון
מונא - ביסטרו ירושלמי אלגנטי
דוניס דגים ויין  - אוכל משובח ואירוח נפלא
מה כדאי לכם לאכול באזור  הכנרת?
מהפכת הקפה
בירה מליגה אחרת
אכלו אותה?