נגישות
נגישות

מסעדות בשר כשרות בתל אביב

היום כשרות היא כבר לא מילה גסה. הבשר לא מיובש, הקינוחים לא תפלים, והגיוון בתפריטים רק הולך ועולה, ואפילו יש טרנד חדש של מסעדות שף שפותחות סניף כשר. קבלו 10 המלצות על מסעדות בשר כשרות בתל אביב

מסעדות בתל אביב חדשות מהצלחת
שרון שגב
תאריך פרסום: 02/10/2014, 10:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

מיתוס
על המקום: שלושה מפלסים, מרפסת ומקום לישיבת "פאסט פוד" מרכיבים יחדיו את מסעדת מיתוס. המטבח מוציא מנות בשרים ללא הפסקה, ובערב המקום פועל כבר-מסעדה עם תפריט אלכוהול גדול ומוסיקה עד השעות הקטנות של הלילה.
דגימה מהתפריט: סינטה אנגוס 300 גרם על מצע של פירה ובצלי שאלוט; קרפצ'יו לוקוס בתיבול שמן זית, ליים וצ'ילי אדום.
מיתוס, ויצמן 2, בית אמות השקעות, תל אביב. 03-6932002

אוברג'ין
על המקום: מקשטת את מלון דייויד אינטרקונטיננטל, ונחשבת למסעדת גורמה מהשורה הראשונה. ביסטרו ים תיכוני שמגיש מבחר גדול של יינות בוטיק ישראלים, ומתגאה בארסנל מרשים של קינוחי פרווה שווים. מתאים במיוחד לארוחה רומנטית.
דגימה מהתפריט: קרפצ'יו כבד אווז בסגנון ברולה (85 ₪); צלעות טלה עם פולנטה מטוגנת (120 ₪).
אוברג'ין, קאופמן 12, מלון דייויד אינטרקונטיננטל, תל אביב. 053-9443132
אוברג'ין. צילום: סטודיו דרור כץחזקה גם בקינוחים כשרים. אוברג'ין
לחם בשר
על המקום: הקונספט הוא חיבור בין עולם הבשר לעולם הלחמים. במרכז המסעדה טאבון גדול שמוציא לחמים מיוחדים, המשתלבים במנות מיוחדות כמו: סינייה בלחם, המבורגרים ומנות עוף המוגשות. האווירה אורבנית, אך מתחברת עם הים והנמל. במסעדה תוכלו לבחור איך לשבת: על ספסלים, על שולחנות רגילים או שולחנות בר. יש גם מקומות שקטים לבילוי זוגי.
דגימה מהתפריט: לחמעג'ון כבש (42 ₪); פרגית בגריל (89 ₪).
לחם בשר, יורדי הסירה 1, האנגר 14, נמל תל אביב. 053-9427409
לחם בשר. צילום: סטודיו דרור כץ
הטאבון והמנגל
על המקום: מסעדת גריל שמגישה מנות בשרים על האש, פלוס סלטים טריים ולאפות שנאפות בטאבון. מקום שמתאים במיוחד לזלילה משפחתית, ולמי שאוהב את הקונספט של צלחת סלטים בתחילת הארוחה, ובשרים טובים בהמשך. יש גם אוכל מוכן לקחת הביתה בימי שישי, וגם שירות משלוחים. 
דגימה מהתפריט: מיקס גריל (110 ₪); שיפוד כבד אווז (59 ₪).
הטאבון והמנגל, יהודה המכבי 65, תל אביב. 053-7106928

West Side
על המקום: גיא מלכה, השף של מסעדת ווסט סייד, יצר תפריט ים תיכוני באחת המסעדות עם הנוף הכי יפה בתל אביב. המסעדה שוכנת במלון רויאל ביץ', ויש לה נוף מטריף אל הים. למסעדה יש מרפסת ענקית ובר מרשים.
דגימה מהתפריט: שקדי עגל צלויים על הפלאנצ'ה עם ריזוטו אפונה וסלסת ירקות (65 ₪); פילה מוסר בקרם יין לבן ועגבניות (110 ₪).
West Side, רחוב הירקון 19, מלון רויאל ביץ', תל אביב. 053-7104537
מסעדת ווסט סייד. צילום: סטודיו דרור כץ
 

 
פאשה
על המקום: לא תמצאו עוד מסעדה טורקית אסלית כמו פאשה, וזה קורה ממש בלב תל אביב. המאכלים בהשראת הקהילה היהודית שהתגוררה בטורקיה לרגלי הרי האורפה בגבול דרום – מזרח, עם השפעות מהמטבח הסורי-חאלבי.
דגימה מהתפריט: קציצות אורז ותרד במילוי בשר (28 ₪); תבשיל במיה ובשר (78 ₪); פאשה בטינג'אן (38 ₪).
פאשה, הארבעה 8, תל אביב. 057-9428685
מסעדת פאשה. צילום: סטודיו דרור כץ
2C
על המקום: את הנוף שנשקף ממסעדת 2C לא תראו משום מסעדה בארץ. בצד הטוב של מגדלי עזריאלי שפונה אל הים נמצאת לה המסעדה, בקומה ה-49, וצופה אל כל תל אביב, וכמובן אל הים התיכון. רומנטיקה במיטבה, עם או בלי קינוח. תפריט הגורמה של השף ארתור בילדר מצליח לעשות פלאים במטבח כשר.
דגימה מהתפריט: סלט אנדיב, בייבי תרד וסלק צלוי בויניגרט מייפל (48 ₪); שוק אווז קונפי על מצע ניוקי בטטה מוקפץ עם אווז מעושן ,פטריות ותרד (125 ₪).
2C דרך מנחם בגין 132, קומה 49 במגדל עזריאלי העגול, תל אביב
2C. צילום: סטודיו דרור כץ
פאפאגאיו
על המקום: כל מי שאכל בפאפאגאיו שמע על "השולחן הברזילאי" – ארוחה שמוגשת למרכז השולחן וכוללת מנות ראשות, מבחר של בשרים שמגיעים בכמה סבבים ותוספות. יש גם ארוחת "ג'ונטוס" – ארוחה שבה אפשר לחלוק את הבשר, שמגיע על פלטה לוהטת. יש גם ארוחות ילדים ועסקיות.
דגימה מהתפריט: ארוחת "שולחן ברזילאי" (184 ₪ לסועד); ארוחת "ג'ונטוס" (244 ₪ לזוג).
פאפאגאיו, קניון עזריאלי, קומה 2, תל אביב. 053-9442972
פאפאגיו. צילום: סטודיו דרור כץ
גֹשן
על המקום: סימן ההיכר הכי מובהק של המסעדה הוא מקרר היישון שניצב בפתחה. בשרים טריים מתיישנים במקום ומוגשים רק כשהם מרגישים מוכנים לכך. תפריט כשר, שמצליח להתחרות עם מנות בשר לא כשרות.
דגימה מהתפריט: קבב טלה על פיתה מדורה (38 ₪); סינטה עם גרידת כבד אווז על פירה ירקות (135 ₪).
גשן, נחלת בנימין 30, תל אביב. 03-5600766

לאנטריקוט
על המקום: מסעדה צרפתית שמתמחה בבשר. ממוקמת במבנה מקסים שהוקם בשנת 1926, ובו שכן פעם אולם קונצרטים. אין ספק שמדובר במסעדה עם אווירה מיוחדת ושיק פריזאי.
דגימה מהתפריט: כבד אווז חם עם פלחי תפוח וקלבדוס ורוטב תותים (60 ₪); פילה בקר ברוטב יין אדום ונתחוני חזה אווז מעושן (132 ₪).
לאנטריקוט, אחד העם 28, פינת נחלת בנימין, תל אביב. 052-9788823
לאנטריקוט. צילום: סטודיו דרור כץ
>> כל המסעדות בתל אביב
>> למסעדות בשריות כשרות בת"א
>> מסעדות כשרות ברחבי הארץ

תמונה בראש העמוד: מסעדת מיתוס. צילום: סטודיו דרור כץ
תמונה בעמוד הבית: מסעדת אוברג'ין. צילום: סטודיו דרור כץ

 

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עכשיו אילת. איפה הארוחות הכי משתלמות?
שיראטויה: יפנית אמיתית בתל אביב
מסעדות חדשות בתל אביב
פסטיבל סרי לנקה באוליב ליף ועוד חדשות קולינריות
פסטיבל פרו באוליב ליף ועוד חדשות קולינריות
ארבעה בראנצ'ים שווים באזור המרכז
לא חייבים בבית: אוכלים בחוץ בחוה"מ פסח
ארוחת החלומות בסנטה רוזה
דרבי בר דגים: מסעדת הבית של חובבי הז'אנר
בוצ'רי דה ברילוצ'ה - עיירה ארגנטינאית בלב תל אביב
בית ויס התחדש: ברוכה הבאה פוזיטינו
ברונו מארס בפארק הירקון – איפה אוכלים?