הייתי בין מבקרי קפה גרג בקניון חיפה לאורך שנים ותמיד יצאתי מרוצה ושמח, יעידו על כך הביקורות לאורך השנים. אך הביקור האחרון ב-10.4.2926 היה בהחלט האחרון. אני מתקשה לעכל את החוויה המבישה... והפוגעת, הן של צוות המלצרים והן של עובדי המטבח. הגעתי למקום עם רעייתי בשעה שתיים, יום וחצי לאחר סיום חג הפסח. הזמנו סטייק פרגית ושניצל. אחרי המתנה מרגיזה של כ-20 דקות, הופיע המלצר ובידו חזה עוף מלא רוטב ושרוף. לשאלתנו הוא אמר כי הפרגית נגמרה. לשאלה הנוספת היכן השניצל , התשובה הייתה "בדרך". חלפו עוד 20 דקות (סך הכל 40 דקות מעת ההזמנה) והמלצר הנבוך בא ואמר כי במטבח חסרים פירורי לחם ולכן לא ניתן להכין את השניצל. אפשר אולי להבין כי אחרי פסח לא הגיעו פירורי הלחם, אך את זה היה אפשר לדעת כבר בעת ההזמנה ולא לגרום לאורח עוגמת נפש. נאלצתי להסתפק בכריך סלמון. לסיכום אומר, כי אחרי שנות דור של ביקורים בקפה גרג, החלטתי לשים קץ לביקורים אלה ולבחור בית קפה ביתי נוסף ויש כאלה רבים. לצומת לב הקוראים, מכתביי לאתר גרג ולשירות הלקוחות של בית קפה לא נענו כלל ולא הובא צער והתנצלות. החותם, חובב מסעדות טובות.
עוד פרטים
עזר לי
הוספת תגובה
דיווח על תוכן פוגעני
bttailand
מבקר מתחיל
מנה לא דומה לתפריט יחס מעליב
2.3
15/08/25
קניון חיפה הזמנתי סלט קינואה עדשים. הסלט מצולם יפה וכתוב שיש בו טחינה ירוקה ובטטות קוביות. הסלט הגיע בלי טחינה (טענו שלמטה. אבל לא היתה!) בלי עשבי תיבול. רק הרבה מלפפונים ומעט... פטרוזיליה. אפילו המלצרית חשבה שאכלתי מהסלט כי המנה נראתה קטנה מאוד. ולכן התווכחה איתי. מנהלת המשמרת פתרה הבעיה עם תוספת גבינה וטחינה. אבל החוויה לא היתה נעימה.
עוד פרטים
עזר לי
הוספת תגובה
דיווח על תוכן פוגעני
חובב מסעדות
53 ביקורות
לגרג נכנסת- שבע יצאת
5.0
23/04/24
שלום רב,
לפני כשבוע וחצי פקדתי את הסניף האהוב עלינו יחד עם רעייתי וזוג חברים. הבהרתי לזוג כי אין עוד סניף של גרג המתקרב לחוויה אותה אנחנו חווים לעיתים קרובות בסניף הנ"ל. עצם היותו של... הסניף מרווח נותן הרגשה טובה ונינוחה. הצוות הוא תמיד אדיב, לבבי, זריז ומקצועי. בהקשר זה , אנו מבקשים לציין במיוחד את המלצרית המקסימה, היפה והחביבה העונה לשם ניקול. יש לנו מזל לפגוש אותה בכל ביקור ואנחנו מקבלים ממנה יחס מאוד מיוחד. אין בדברים אלה כדי להמעיט מהשירות הניתן על ידי מלצרים אחרים. ניקול היא הכי טובה, בין הטובים! גם האיכות של המזון היא משובחת וטרייה תמיד. לסיכום נאמר שבין כל סניפי הגרג זה הוא הסניף הראוי לתואר "סניף מצטיין". בברכה, חובב המסעדות.
עוד פרטים
עזר לי
הוספת תגובה
דיווח על תוכן פוגעני
חובב מסעדות
53 ביקורות
ההמתנה למקום פנוי שווה
5.0
22/10/21
ביום שישי ה22.10.21 ביקרתי במקום עם ידידה, ידעתי מלכתחילה כי אולי אצטרך להמתין למקום פנוי- כך גם היה! אחרי כרבע שעה התפנה מקום וכבר שכחתי את ההמתנה. השירות היה מהיר, אדיב, איכותי, סבלני... ומסור. ידידתי התפנקה במנת פתיחה של מקלות מוצרלה ומנה עיקרי של ניוקי פטריות ובאשר אליי הסתפקתי באספרסו עם בראוניז ( כולל קצפת וגלידה ) ומיץ תפוחים סחוט טבעי. ההנאה של שנינו היתה צרופה וליקקנו את האצבעות. אם כבר נגזר עלינו לבקר בגרג ביום שישי, כי אז היתה החוויה היתה מושלמת למרות ההמתנה. בתור הערה רצוי היה להעמיד מספר כיסאות בפתח לאנשים מבוגרים ונכים! אשוב גם אשוב למקום כאשר אהיה בסביבה
בכבוד רב, חובב המסעדות
עוד פרטים
עזר לי(2)
הוספת תגובה
דיווח על תוכן פוגעני
דוד
660 ביקורות
שירות חביב ואוכל חביב
4.0
17/03/21
הגעתי עם זוגתי ובהטבת נישואין הזמנו סלט סביח מחוזק. הגיע מנה גדולה ביום מלאה פרודוקטים כולל פלאפל וחומוס וביצה ועוד...עם טחינה דלילה שהיית זקוקה רוטב. הפוקצה טעימה מאוד וסהכ היה בסדר... כולל המילצור. מומלץ