אספרסו בר - גן העיר ראשל

בר מסעדה, הממוקם בלב גן העיר בראשון לציון, במקום שכולו ראשוניות, בקרבת באר מים ובית העם הראשון בארץ.
המסעדה בעיצוב עדכני ועכשווי, מציעה שתי אופציות של בילוי: ישיבה במסעדה, סביב שולחנות ועל הבר והן ישיבה במרפסת מדהימה על הפארק.
בלב הפארק, באווירה של חו"ל, מגישים באספרסו בר את ארוחות הבוקר המדהימות ביותר שטעמתם אי פעם. בצהריים, מתחלף התפריט לתפריט צהריים מגוון ויצירתי.

גיל חובב כתב: "מדובר במקום בראשון לציון, הנשקף אל אחת הגינות הציבוריות היפות בארץ. מסעדה עם נוף מדהים, שירות לבבי ועיצוב תל אביבי. אבל העיקר, כאמור, הוא האוכל - בפחות מ- 70 ש"ח אפשר לקבל מנות עיקריות כמו צלע לבן מעולה, סטייק אנטרקוט ברוטב יין..ושימו לב לתוספות, כי מה שאספרסו בר בראשון עושה עם תפוחי אדמה מטוגנים ורוטב צ'ילי מתוק הוא יצירת מופת".

 
אספרסו בר - גן העיר ראשל"צ
אירועים, בר-מסעדה
גן העיר, זד"ל 5, ראשון לציון
טלפון: 9568313–03
פקס: 03-9561985
שעות הפעילות:
א - ו לקוח אחרון - 08:00
ש לקוח אחרון - 09:00
מחיר לסועד:
60-120 ש"ח
עסקיות:
א - ה 18:00 - 12:00
אמצעי תשלום:
אשראי ומזומן
   משלוחים
   כשר
   כשר למהדרין
   גישה לנכים
   ידידותי לילדים
   אירועים
   חדר פרטי
   הופעות
   רומנטי
   24 שעות
   לינה ואוכל
   ישיבה בחוץ
   חניה
   איזור עישון
   נקי מעישון
   קייטרינג
   אינטרנט אלחוטי
לעמוד הבית  אתר המסעדות של ישראל