הזמן שולחן בהמלך שלמה

מסעדת המלך שלמה במלון הילטון תל אביב

 

את סעודת ליל הסדר הזו, לא תשכחו לעולם!

הפתיעו את אורחיכם בערב החג, עם  תפריט ליל סדר שיכין עבורכם במיוחד,

שף המטבח של "הילטון" תל אביב.

המנות מוכנות במיוחד במטבח המלון ונארזות בו ביום לחימום לפני ההגשה.

פשוט, יעיל, איכותי ובלתי נשכח!

לצפייה בפרטים נוספים לחצו כאן>>>




המסעדה "המלך שלמה" במלון הילטון תל-אביב נחשבת מאז 1965 לאחת ממסעדות היוקרה הכשרות המובילות בישראל.

רבים וטובים, פוליטיקאים ומלכים, כוכבי קולנוע ובעלי ממון סעדו על שולחנה בעשרות השנים מאז הקמתה. בהם - ג'ורג' בוש האב, ג'ימי קרטר ופרנסואה מיטראן: שמות אחדים בלבד מרשימה ארוכה ומכובדת.  

ב – 1998 עבר הילטון תל-אביב חידוש מאסיבי ששינה את פניו של המלון בהשקעה חסרת תקדים של 70 מיליון דולר. בשנה זו סגרה המסעדה המקורית את שעריה וכעבור מספר חודשים נפתחה מחדש באגף אחר כשהיא אינטימית יותר, עם 50 מקומות בלבד. המסעדה במראה חדש ומודרני של מעצבי הפנים ריטה הובן ודון סמביאדה,  נועדה לשרת את צרכי האלף החדש.

תפריט חדש ומודרני החליף את התפריט הקודם. בשלוש השנים הראשונות הוצגו במסעדה תפריטי רשת מסעדות היוקרה "מיריאד" מניו –יורק. בעלי הרשת, דרו ניפורנט ושותפיו מתעשיית הקולנוע רוברט דה-נרו, רובין וויליאמס ופראנסיס פורד קופולה, שלחו ל"המלך שלמה" את מיטב אשפי המטבח שלהם. אלה הציגו את יצירותיהם הגסטרונומיות בפני הקהל התל-אביבי אנין הטעם.

בשנים האחרונות ניצחו על תפריט המסעדה מגוון רחב של שפים צעירים מישראל ומעבר לים. בשנת 2010 חוזר אשף המטבח הותיק אביגדור ברו לנצח על המסעדה ובקרוב יארח בה מיגוון רחב של אשפי מטבח שעבדו עימו לאורך השנים.

שף ברו נולד בתל אביב ב-1944. כבר בגיל 21 השתלב במטבחי מלונות הילטון הבינלאומיים. תחילה בתפקידים זוטרים ברוטרדם, לונדון ווינה וגם בתל-אביב וירושלים. באמצע שנות השמונים מונה לתפקיד השף הראשי של מלון הילטון ירושלים שפעל אז בסמוך לכניסה לעיר. שף אביגדור הנמרץ נודע אז בעיקר בשל שיתופי הפעולה הרבים שערך עם שפים צרפתיים נודעים להם מסעדות עם כוכבי מישלן. בהם – טרוגארו,אורסי, ננדרו, לה-דיבאלק ואחרים. בשנות התשעים עבר להילטון תל-אביב ומאז הוא משמש כשף הראשי במטבח ובו 80 שפים זוטרים וטבחים מדרגות שונות. הוא ערך פסטיבלי גסטרונומיה ישראליים ביפן, מכסיקו, גרמניה, טורקיה, קפריסין ומדינות נוספות. במקביל ארח שפים ממקומות אקזוטיים כמו מאוריציוס, איי סיישל, נורבגיה, יפן ועוד.

התפריט אותו הוא מציג במסעדה "המלך שלמה" משלב מאכלים המוגשים החל מברסרי איכותית ולמסעדה לאניני הטעם. לדבריו , סוד ההצלחה הוא בשימוש במוצרים טריים ואיכותיים, בעיקר ירקות ופיירות והרבה שמן זית משובח.

 

קראו סיפורים מאחורי הקלעים על המסעדה בבלוג שלי

המסעדה  פתוחה בימים א-ה בין השעות 7 עד 10 וחצי בערב. הזמנות בטלפון: 035202023


 
המלך שלמה
אמריקאי, בינלאומי, בשרים, גורמה, מסעדת שף, על הים, פסח, צרפתי
מלון הילטון ת"א, פארק העצמאות, תל אביב
דואר אלקטרוני : Yossi.biton@hilton.com
טלפון: 057-9444012
פקס: אין
שלח כתובת ל- GPS הסלולרי שלי
שעות הפעילות:
א - ה 22:30 - 19:00
מחיר לסועד:
200 ש"ח ומעלה
עסקיות:
לא נמצא מידע
אמצעי תשלום:
אשראי ומזומן
   משלוחים
   כשר
   כשר למהדרין
   גישה לנכים
   ידידותי לילדים
   אירועים
   חדר פרטי
   הופעות
   רומנטי
   24 שעות
   לינה ואוכל
   ישיבה בחוץ
   חניה
   איזור עישון
   נקי מעישון
   קייטרינג
   אינטרנט אלחוטי
   eMenu-תפריט דיגיטלי
מספר נוסף: 035202023
לעמוד הבית   אתר המסעדות והמשלוחים של ישראל
אירועים במסעדות     לכל המסעדות בתל אביב