מסעדת תכלת בבית גבריאל

 

מסעדת "תכלת" שנפתחה בשיאו של קיץ 2011 על שפת אגם הכנרת בבית גבריאל תפסה את המקל בשני קצותיו. מיקום נדיר מצד אחד ומחירים שאינם מכאיבים לכיס מן העבר השני. פלג בכור, בעלי המסעדה מוכיח ולא בפעם הראשונה שאפשר לתמחר מנות בצורה שפויה ולהצליח. השפית נירה ברהון צאושו, שהיתה סו שפית קונדיטורית של מסעדת "שגב הרצליה" (השף משה שגב),סטאג' במסעדת "ארזק" בספרד בעלת 3 כוכבי מישלן "אורנה ואלה" "מוסקט מצפה הימים" ועוד.....  אחראית על התפריט ואילו פלג בכור, שהיה מבעלי המסעדה "בקצה הנחל" בגינוסר, הוא הראש העסקי  שמאחורי המיזם.

לאחרונה נוספו מנות המאפשרות להגיע לקהל רב יותר ומגוון ולצד מנות השף המיוחדות מוגש המבורגר איכותי, פיצות ומרק קובה סלק אמיתי.

כמו כן, ארוחות בוקר עשירות ומגוונות (יחיד 60 ₪ זוגית 90 ₪)


לצפייה באתר של בית גבריאל
לחץ כאן

 
תכלת
Take Away, בית קפה, בשרים, דגים, מסעדת שף, תבשילים
בית גבריאל (צמח), בית גבריאל
דואר אלקטרוני : cdec@bezeqint.net
טלפון: 057-9345545
פקס: 04-6709300
שלח כתובת ל- GPS הסלולרי שלי
שעות הפעילות:
ב - ש 22:00 - 11:00
מחיר לסועד:
בהתאם לאירוע
עסקיות:
ב - ה 22:00 - 11:00
ו 17:00 - 11:00
אמצעי תשלום:
אשראי ומזומן
   משלוחים
   כשר
   כשר למהדרין
   גישה לנכים
   ידידותי לילדים
   אירועים
   חדר פרטי
   הופעות
   רומנטי
   24 שעות
   לינה ואוכל
   ישיבה בחוץ
   חניה
   איזור עישון
   נקי מעישון
   קייטרינג
   אינטרנט אלחוטי
   eMenu-תפריט דיגיטלי
מספר נוסף: 046709200
לעמוד הבית   אתר המסעדות והמשלוחים של ישראל
אירועים במסעדות