כשר

מוחמר

המתכון של שף ג'ול שלופה ממסעדת תשרין

מצרכים
חומרים ללחם:
50 גר' קמח מלא
50 גר' קמח אחיד
כוס מים מינרלים קטנה
כפית שמרים
קורט מלח
חומרים להכנת העוף והבצל:
2 ירכי עוף
מים מינרלים
מלח
פלפל אנגלי
פלפל שחור
פלפל אדום
בצל
הל
שמן זית
צנוברים
סומק
עלי דפנה
אופן ההכנה
  1. מבשלים את ירכי העוף במים עם מלח, פלפל אנגלי, פלפל שחור, עלי דפנה, הל עד לרתיחה. מסננים את העוף ומוציאים את העצמות. את הבצל חותכים לרצועות, מטגנים עם ¼ כוס שמן זית, מוסיפים מלח ופלפל שחור, פלפל אנגלי טחון ופלפל אדום. את הבצק מכניסים לתנור עד שהלחם כמעט מוכן, מוסיפים את הבצל והעוף ומחזירים לתנור ל-10 דקות. אופן ההגשה: כשמנה מוכנה יש להניח על צלחת ולפזר מעל קצת צנוברים וסומק.
פרטי המתכון
מספר מנות
2
דרגת קושי
צריך להשקיע
זמן הכנה
עד חצי שעה
shadow
corner
corner