נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
תפוחי אדמה הם ירק מכשיל. מצד אחד מלאים בנוזלים, כאילו הם על בסיס מים, ומצד שני הם מלאים סידן ופחמימות. אבל איך שלא נסתכל על זה, זה טעים.

מכיוון שהקיץ הגיע ואני עושה גיחה למשפוחה בשוויץ נזכרתי ברושטי, מין לביבת תפו"א גדולה טיפוסית ומשם בא הרעיון.

כאשר מגרדים תפוחי אדמה להפכם ללביבות, אפשר לגרד על גבי מגבת מטבח (נקייה כמובן) ואז לאסוף את קצוות המגבת ובתנועות סיבוביות לסחוט את גרידת התפודים. גרידה יבשה מטגנת טוב יותר. נסו, מה יש לכם להפסיד.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
ברזיל בגמר
ברזיל בגמר
אירוע היסטורי
אירוע היסטורי
סמטת מזארין, פינת משכית
לא על הנוף לבדו
עשה עלייה
שתזכה לחיי מדף ארוכים
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר