נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אורן גירון שעת ערב ,לב הסיטי של תל אביב כמעט ריק ממכוניות (מה שמותיר איזור ריק מתנועה ומותיר המון חניה (מצרך מאוד מבוקש באותו איזור בדיוק בשעות היום).כבר יש יתרון. פנינו מועדות לדלידג, מסעדת דגים ומעדנים כשרה. מיד לכשנכנסנו קדמו את פנינו צוות מלצרים אדיב ומאופק, חלל נעים ורחב ידיים ואווירה שקטה, כמעט חרישית. לא חיכינו הרבה, ומיד נפרשו על שולחנינו מבחר מעדנים וסלטים מתוצרת המקום: סלמון מעושן (ארבעים ש"ח), שהיה עדין ורך מאוד, כבד קצוץ ( עשרים ושניים ש"ח), שתובל בהרבה בצל מטוגן, מה ששיווה לו טעם מתקתק, סלט חצילים בטחינה (חמישה עשר ש"ח), שנבחר מתוך היצע של חמישה סוגים של חצילים בכל מיני צורות הכנה, סלט ירקות קצוץ דק דק (עשרים ש"ח), מלפפונים כבושים מתוצרת ביתית, שקשה שלא להבחין באיכותם, זיתים וסלסלת לחמים ופיתות חמות. אחלה של פתיחה. לעיקריות החלטנו ללכת על מנת בשר לה ומנת דג לי, כך שנוכל לדגום גם מהים וגם מהיבשה. סטייק פילה בקר, שנצרב קלות על הגריל (תשעים וחמישה ש"ח) והוגש בדרגת מידיום היה רך ועסיסי מאוד. לצדו הוגשו טבעות בצל פריכות וטובות. פילה לוקוס (מאה ועשרה ש"ח) הוכן גם הוא על גריל פחמים, והוגש בליווי של רוטב לימון ושום שהשתדך לו טוב מאוד. פלחי תפוחי אדמה ברוזמרין היוו תוספת לשתי המנות. עם שרדונה קר, שליווה את הארוחה, הרגשנו שמחים וטובי לב, וחיכינו למתוקים. טארט טאטן (עשרים ושמונה ש"ח), על בסיס בצק עלים, הוגש חם בליווי גלידת וניל וקצפת (פרווה), סורבה קוקוס, על בסיס חלב קוקוס (עשרים וארבעה ש"ח), הוגש על מצע של אננס והיה טעים מאוד וקרם מוקה-שוקולד (עשרים ושישה ש"ח) היה בסדר. אספרסו ותה עם נענע סתמו את הגולל על הקיבה המלאה והמרוצה. שירות אדיב, מסור ומקצועי, שלא רואים בהרבה מקומות בארץ, ראוי לציון לשבח. פריטים חיוניים: דלידג תוצרת הארץ 13 תל אביב טלפון : 6956216-03 עסקיות (שבעים ושבעה ש"ח), א-ה 12:00 עד 17:00.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר