נגישות
נגישות

ערב בברסרי 107: ארוחת מלכים מול נוף מרשים

מנות ראשונות קלילות ומדויקות, סטייקים איכותיים עם תוספות שוות וקינוח שיסגור את הארוחה עם הרגשה של אושר. בברסרי 107 החיפאית לא רק הנוף מושלם

מסעדות בצפון המסעדות של rest
גילי פוקס
תאריך פרסום: 01/07/2018, 16:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

ברסרי 107 ממוקם במקום היפה ביותר בחיפה או בארץ בכלל, ברחוב יפה נוף שהיה קרוי פנורמה בשל הנוף הפנורמי המרהיב שנשקף ממנו, ובברסרי שנמצאת בלב מבנה אבן עתיק, לא חסכו על הנוף, כל המסעדה צופה אל עבר הנמל, וביום טוב אפשר לראות מפה את ראש הנקרה כמו שאומרים.

ברסרי 107 - לכל הפרטים
לעוד מסעדות מומלצות בחיפה
13 מסעדות שוות באזור הצפון

אז מה אוכלים עם נוף שכזה?

בלילות הקיץ החמימים הטמפרטורה דורשת בירה, בן זוגי שיחיה הזמין חצי פאולנר 34 שקלים מהחבית ואני שליש גולדסטאר לא מסוננת 27 שקלים, הבירה הקרירה הייתה נהדרת ופתחה את התיאבון. למנות הפתיחה הזמנו חציל בלבנה שהיה מעולה ועוטר בשמן זית פלפל שחור וחציל קלוי (18 שקלים). יש לציין שהמנה הזו היתה גדולה ויפה. לצידה הגיעה לחם מעולה ושיפוד פטריות שמפניון (24 שקלים) שהוגש על כרוב כבוש ובצל ירוק. שתי המנות היו טעימות וקלילות ושמרו מקום לאוכל העיקרי.

אישית אני מעדיפה בשר על האש בלי הרבה שומן, אבל רוב העולם מעדיף את הבשר שלו עם שומן, ולכן הזמנו אנטריקוט רמת הגולן שהוא מנת הדגל במסעדה ופילה בקר כי בסוף היום זה החלק שאני מעדיפה. האנטריקוט (112 שקלים) היה מדהים, הנתח היה לא קטן בכלל (לא שקלתי אותו אך הוא נראה מעל ל-300 גרם), וביקשנו שיוגש עם רוטב שמנת פלפלת שהיה פשוט מעולה. לצידו הופיעה הפתעה שלא הייתה כתובה בתפריט - המון טבעות בצל (לחובבי הז'אנר). לצד המנה הנהדרת הזו הגיע סלט רענן עם צנוניות שרי חסות גזר ומה לא. פשוט חגיגה.

אנרטיקוט - ברסרי 107 (צילום: באדיבות המקום)סטייק פשוט מצויין. אנרטיקוט של ברסרי 107 (צילום: באדיבות המקום)

הפילה (120 שקלים) שלי היה גם הוא גדול ומלא נוכחות, בצירוף רוטב שמנת פלפלת. ישנן אפשרויות אחרות לרטבים, אך זה המועדף עלי. לצידו הזמנתי פירה תרד, וגם אני קיבלתי ערימת טבעות בצל עם המנה. אין ספק ששתי המנות היו מעולות, הבשר שמגיע לפה הוא בשר מקומי (ישראלי) בלבד ומרגישים בטעמים שלו שהוא טרי ולא עבר בוואקום מסעות ארוכים מארץ רחוקה. התפריט החדש של המסעדה מתמקד כולו בבשר ובפירות ים שונים. לצערנו לא הספקנו לטעום משלל פירות הים הנהדרים של המקום אך לגמרי נזמין אותם בפעם הבאה.

פילה - ברסרי 107 (צילום: באדיבות המקום)בשר ישראלי ואיכותי. פילה של ברסרי 107 (צילום: באדיבות המקום)

מה הלאה?

יש טענה שאומרת שבמקום בו הבשר טוב גם הקינוח מבטיח, אז הלכנו על פאי פקאן (30 שקלים), שללא ספק הפתיע! קודם כל צורת ההגשה שלו הייתה בין המקוריות שחווייתי בחיי כולל ימי ההולדת שלי בהן סבתי הייתה מכינה לי עוגות בצורת פילים וזברות. הוא הוגש חם ומקסים על צלחת עם מעין נשיקות קצפת ורודה – שלא הייתה ורודה בשל איזה צבע מאכל, אלא כי היו בה תותים! מעל הקצפת , וכאן מגיעים לשוס, נחו להן חתיכות קטנות של מקרונים צבעוניים ששברו מעל כדי שיהיה את הקריספ בכל ביס, מומלץ ביותר!

עסקיות?

כרגע יש תפריט חדש ובעתיד יהיו גם עסקיות צהריים, אבל אם תרצו ליהנות מארוחת צהרים מעולה וזולה אפילו יש לומר בגסות, תוכלו לקנות בגרופון שובר משתלם בהחלט.

ברסרי 107 (צילום: באדיבות המקום)ביום טוב אפשר לראות את ראש פינה. ברסרי 107 (צילום: באדיבות המקום)

חשבון בבקשה:
חצילים בלבנה - 18 שקלים
שיפוד פטריות - 24 שקלים
אנטריקוט - 112 שקלים
פילה בקר  - 120 שקלים
פאי פקאן - 30 שקלים
אספרסו קצר - 9 שקלים
חצי פאולנר - 34 שקלים
שליש גולדסטאר - 27 שקלים
סך הכל: 374 שקלים

ברסרי 107, יפה נוף 107, חיפה. 053-6130895
להזמנת שולחן בברסרי 107

*הכתבת הייתה אורחת של המסעדה

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה

תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
נתח בשר בראנץ' האוס (צילום: באדיבות המקום)
אסאדו בר באלונים (צילום: באדיבות המקום)
מנה של מסעדת סבידה (צילום: באדיבות המקום)
בירות של מסעדת ליבירה בחיפה (צילום: באדיבות המקום)
אותנטיות יוצאת דופן במסעדת גאורגיה
בשר משובח ב-BACK TO BLACK
חדשה בשכונה: מרינדו יקנעם
מפגש בנות מוצלח בקפה קפה סינמול
כוכב הצפון - מסעדת NICE TO MEAT היא קרנבל קולינרי
מוסד ליד הים - מועדון ארוחת בוקר
ברונו מארס בפארק הירקון – איפה אוכלים?
מסעדת הפופ אפ שולחן גלילי: ממטעמי המטבח הערבי