נגישות
נגישות

מסעדות בשר משובחות בצפון

צפון הארץ הוא מקום מושלם לגדל בו בקר איכותי, וזו גם הסיבה שיש באזור כל כך הרבה מסעדות בשרים שמגישות תוצרת מקומית משובחת. קבלו רשימה של מסעדות מקומיות שאסור לכם לפספס בשום אופן

מסעדות בצפון חדשות מהצלחת
אלדד שחר
תאריך פרסום: 29/11/2016, 15:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

הגזרה הצפונית של ישראל שופעת מסעדות בשרים משובחות, ולפיכך הבחירה במקום המושלם לארוחה בשרית כהלכתה לא קלה כלל וכלל. לאחר שיטוט ארוך בגזרת המסעדות הצפונית, אספנו עבורכם רשימה יפה של מסעדות בשרים ששוות נסיעה מיוחדת לצפון

הטחנה – מטולה 
על המקום: מסעדת הטחנה היא לא פחות ממוסד קולינרי, המהווה מוקד עלייה לרגל לקרניבורים כבר יותר מ-13 שנים. למעשה, חלק ניכר מהסועדים הנאמנים מגיעים במיוחד למטולה בכדי לאכול את הבשרים המשובחים המוגשים במקום. המסעדה מעוצבת בסגנון המערב הפרוע ומקושטת בפסלי עץ אימתניים, חבלים עבים המשתלשלים מהתקרה, ריהוט המורכב מעץ ועור, מתקני צליית בשר עצומים ועוד. 
דגימות מהתפריט: שרימפס בחמאה, שמנת ואריסה (72 שקלים), נקניקיות הטחנה בייצור עצמי (65 שקלים), סינטה בדבש (300 גרם - 133 שקלים), מרק לימונים ודלעת (34 שקלים), שיפוד קצבים (200 גרם - 118 שקלים).
הטחנה, הראשונים 1, מטולה. 053-9440904
 הטחנה
אנגוס 
על המקום: בתחילת שנות ה-60 הקים סאלח דבאח עסק קטן לשיווק מזון בדיר אל אסד. תוך שני עשורים התרחב העסק והפך לחברת ענק, כשנכון להיום יותר מ-60% משוק הבשר הטרי בישראל נמצאים בשליטתה של משפחת דבאח. מהמפעל הגדול ביותר באזור הצפון, שנמצא בבעלות המשפחה, מגיע הבשר המשובח למסעדות של רשת אנגוס. נכון להיום, על התפריט של רשת המסעדות חתום השף נבות שלח, שבעברו ניהל מטבחים של מסעדות מובילות בתחומן כמו מוזס, קפה איטליה, זוזוברה ועוד. 
דגימות מהתפריט: צ'וריסו עגל בחרדל ודבש עם בצל בפפריקה מעושנת (27 שקלים), פפר-סטייק (250 גרם -129 שקלים), ספייסי בורגר (54 שקלים), סינטה מושחרת על הפלנצ'ה בסגנון אנגוס (300 גרם - 96 שקלים).
אנגוס, עין המפרץ. 053-9380947 / דיר אל-אסד. 053-9378716 / מגדל. 053-9367164 / הארבעה 20, תל אביב. 053-5495022 / שדרות המגינים 27, חיפה. 053-9378719
>> לכל הסניפים של אנגוס
 אנגוס. צילום: אנטולי מיכאלו
ברוהאוס הגולן – קצרין
על המקום: ברוהאוס הגולן היא מסעדת בשרים הממוקמת בתוך מבשלת בירה. אי לכך, חלק ניכר מהמנות בתפריט העשיר שלה, כוללות שילוב קלאסי של בירה ובשר. ברוהאוס הגולן היא מסעדה המתאימה למטיילים, משפחות, קבוצות חברים, או בקיצור - לכל מי שאוהב בשר טוב ובירה בצד. 
דגימות מהתפריט: פרייצל קורנביף (44/23 שקלים), מחבת מיני צ'וריסו (38 שקלים), צלעות טלה (139 שקלים), סלט חזה עוף (66 שקלים), קדירת המבשלת (86 שקלים).
ברוהאוס, מתחם קסם הגולן, אזור תעשייה קצרין. 053-9443875
 
מושבוצ – רמות 
על המקום: מושבוצ הוא בר-מסעדה לא כשר המשלב בין אווירה כפרית ולא מעונבת, בשר איכותי פלוס פלוס, נוף עוצר נשימה ומנות שף מוקפדות. המנות המוגשות במושבוצ שואבות השראה מהטרנדים החמים ביותר בקולינריה העולמית, אך מבוססות על חומרי גלם מקומיים וטריים בלבד. 
דגימות מהתפריט: פטה כבדים עשיר (44 שקלים), ספריבס לבן (98 שקלים), רביולי בטטה (68 שקלים), קדירת כל הלילה (98 שקלים), פילה פורל צלוי בגריל (98 שקלים).
מושבוצ, רמות. 04-6795095
 
מיטשוס – קצרין ושדה אליעזר
על המקום: בשנת 2006, אחרי שנים של עשייה קולינרית עשירה בתחום הבשר והתמחות באירועי גריל בשטח, הקימו חגי ושיפי את מסעדת מיטשוס בקצרין. המסעדה מבוססת על בשר מקומי בלבד, כשהצוות המקצועי במקום מפקח על כל תהליכי הייצור של הבשר - החל מבחירת העגלים, דרך גידולם ועד ליישון הנתחים במסעדה. בעשר שנותיה הספיקה המסעדה לצבור קהל מעריצים נלהב ובשנה החולפת נפתחה למסעדה שבקצרין, אחות קטנה, בשדה אליעזר. כן ירבו.  
דגימות מהתפריט: מיני טיבון טלה (62 שקלים), המבורגר פילה ואנטריקוט (84 שקלים), שקדי עגל על מצע חומוס מרוקאי (62 שקלים), צלעות טלה (350 גרם - 183 שקלים).
מיטשוס, אזור התעשייה קצרין, רמת הגולן. 04-6963334 / צומת שדה אליעזר. 04-6997005.
לימוזין ברמת ישי

לימוזין – רמת ישי
על המקום: בתחילת שנות ה-90 החליטו אמיר טלמור ורמי גינת להקים חווה לגידול בקר איכותי על הגבעות המוריקות המשקיפות על עמק יזרעאל. לקראת סוף העשור, ב-1998, פתחו את אטליז לימוזין ברמת ישי וארבע שנים מאוחר יותר הרחיבו את הפעילות המבורכת ופתחו את מסעדת לימוזין. מאז הפכה המסעדה לאבן שואבת לקרניבורים מושבעים מכל רחבי הארץ, שכן מלבד הבשר המשובח המוגש בה, מתאפיינת לימוזין גם בשירות מקצועי, לבבי וקשוב, ובתשומת לב לכל הפרטים - הקטנים והגדולים כאחד. 
דגימות מהתפריט: אסאדו ברוטב ברביקיו (200 גרם - 49 שקלים), כדורי ריזוטו בחמאת צ'ילי (32 שקלים), סטייק פילה (300 גרם - 165 שקלים), המבורגר (73 שקלים), פילה דניס בגריל עם תוספת לבחירה (87 שקלים)
לימוזין, חורש האלונים 1, רמת ישי. 053-9442366

טיבי'ס – חוות ורד הגליל
על המקום: טיבי'ס היא מסעדת בשרים שנפתחה על ידי השף המוערך חיים טיבי, לאחר שסיים כהונה של עשור במסעדת מוסקט (מלון מצפה הימים). שף טיבי דוגל בשימוש בחומרי גלם טריים ומקומיים, ובשימוש בבשר האיכותי ביותר שישנו. במסעדה תמצאו חדר פרטי המתאים לאירוח של 20 סועדים, בר מרשים וקמין עצים שמחמם את הגוף ואת הלב בחורף הצפוני. 
דגימות מהתפריט: נקניקיות כפריות תוצרת בית (45 שקלים), ריזוטו ארטישוק בניחוח מרווה (59 שקלים), רביולי זנב שור עבודת יד ברוטב ציר בשר עשיר (75/45 שקלים),טורטליני במילוי גבינות עבודת יד (72 שקלים), פריים ריב (450 גרם - 145 שקלים).
טיבי'ס, ורד הגליל. 053-9368039

איסקנדר – אתר רפטינג נהר הירדן
על המקום: מסעדת איסקנדר מתמחה בתבשילי קדירה, נזידי ציידים ובשרים משובחים ומעוררי תיאבון. במקום ניתן לערוך את כל סוגי האירועים במרפסת רחבת הידיים המחופה בפרגולה מקש טבעי: כנסים מקצועיים, השקות מוצר, ארוחות משפחתיות לציון יום הולדת, בר או בת מצווה, ערבי גיבוש לעובדים ועוד. הטאבון הגדול שפועל במרץ ממלא את חלל המסעדה בניחוחות מארץ אחרת, שמקורם בלחמא עג'ון, פידה איסקנדר, לוואש ומאפים ייחודיים נוספים לא תמצאו בשום מקום אחר. 
דגימות מהתפריט: מיני מרגז פיקנטי (24 שקלים), סלט פטריות חם טבעוני (52 שקלים), פורל בלאדי ממולא בשיני שום, עלי דפנה ושמן זית במעטפת עלי גפן (82 שקלים), צלעות טלה (350 גרם - 132 שקלים).
איסקנדר, אתר רפטינג נהר הירדן. 053-9442890
 איסקנדר
מרינדו – עין גב
על המקום: גריל הפלאים של מסעדת מרינדו, הממוקמת מול הכניסה לקיבוץ עין גב, הוא התחנה האחרונה (לפני הצלחת) בשורה ארוכה של תחנות שעוברים הנתחים המושלמים המככבים בתפריט. הבשר המוגש במסעדה הוא בשר טרי מגידולי הבקר של בעלי המקום, ולמעשה כל תהליכי הגידול והיישון מתבצעים תחת קורת גג אחת.   
דגימות מהתפריט: פטה כבד עוף (38 קלים), פולנטה חמה (42 שקלים), טליה וטלה (כ-300 גרם - 122 שקלים), טלה 3 שעות (99 שקלים), פריים ריב (500 גרם - 175 שקלים), המבורגר אנטריקוט (70 שקלים).
מרינדו, עין גב. 053-9443542 / ה' באייר 2, תל אביב. 053-9442715 / אחד העם 58, תל אביב. 053-9368729 / ויצמן 6, רמת השרון. 053-9442716 / אלוף קלמן מגן 3, תל אביב. 053-9387566
>> לכל הסניפים של מרינדו
 מרינדו. צילום: סטודיו דרור כץ
ארנולד'ס
על המקום: מסעדת ארנולד'ס הוקמה ב-1997, על ידי השף אורי ארנון, שיצר תפריט כשר למהדרין וקרניבורי לחלוטין. ארנולד'ס עושה הרבה כבוד לתוצרת המקומית, ועדות לכך ניתן לראות לא רק בחומרי הגלם במנות, אלא גם בתפריט היינות הכולל מגוון עשיר של יינות ישראליים. לאור ההצלחה והביקוש האדיר למסעדת בשרים כשרה ברמה גבוהה, נפתחה בשנת 2013 אחות צעירה לארנולד'ס ברמת ישי. המסעדה הצעירה מיישרת קו עם מסעדת האם ומושכת אליה חובבי בשר מכל רחבי האזור. 
דגימות מהתפריט: קרפצ'יו עגל צרוב (48 שקלים), קדירת בקר ביין אדום וירקות שורש (118 שקלם), חזה אווז בקלבדוס (118 שקלים), כבד אווז על מצע טוסט נימוח ברוטב פירות יער (88 שקלים), המבורגר ביתי מעולה (300 גרם - 76 שקלים). 
ארנולד'ס נתיב השיירה. 053-9443399 / אקליפטוס 3 רמת ישי. 053-9418302

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
דלידה בפלורנטין: טעמים, אווירה ו'מועבט'
הקובה של מומו
מסעדות מומלצות בעיר התחתית בחיפה
תבשילי הקדירה הכי טובים במסעדות בתל אביב
ארוחה במסעדת צ'יינה ביי
יאניביצ'י עושים קולינריה משובחת
מסעדות מומלצות בקיסריה
מסעדות מומלצות בפתח תקווה
כוכב הצפון - מסעדת NICE TO MEAT היא קרנבל קולינרי
מוסד ליד הים - מועדון ארוחת בוקר
ברונו מארס בפארק הירקון – איפה אוכלים?
מסעדת הפופ אפ שולחן גלילי: ממטעמי המטבח הערבי