נגישות
נגישות

מאיר אדוני סוגר את כתית ועוד חדשות קולינריות

פנקייק במבצע לקראת יום הבחירות בארצות הברית, מאיר אדוני גורם לרעידת אדמה בעולם הקולינרי, רשת סושי חדשה, מסעדת סוהו מארחת את עידן עמדי להופעה, ועוד חדשות חמות מעולם המסעדות

המלצות קולינריות חדשות מהצלחת
שרון שגב
תאריך פרסום: 07/11/2016, 12:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

בחירות ברטרו פנקייק
לכבוד יום הבחירות בארה"ב שייערך ביום שלישי ה-8 בנובמבר, רשת רטרו פנקייק יוצאת במבצע - פנקייק אמריקאי ב50% הנחה לאורך כל יום הבחירות. 
רטרו פנקייק כפר סבא, רטרו פנקייק ראשון לציון

פנקייק רטרו. צילום: יחסי ציבור

עסקית צהריים חדשה באיטליאנו דה לה קוסטה
האיטלקיה החדשה של השף חמודי עוקלה בחיפה מציעה עסקית צהריים חדשה: 15% הנחה על כל תפריט המסעדה בימים א'-ה' בין השעות 12:00-17:00. 
איטליאנו דה לה קוסטה, העלייה השנייה 96, חיפה. 053-4247175
 
>> מאיר אדוני סוגר את כתית ואת מזללה
איטליאנו דה לה קוסטה

BP פותחת סניף חדש
בורגר פלוס (BP) – מסעדת הבשרים המיתולוגית מחיפה חוגגת 12 שנים, ובקרוב עתידה לפתוח סניף נוסף בתחנת הדלק פז בנתניה. המקום כשר. 
BP, שדרות ההסתדרות 157, חיפה. 053-9442310
BP חיפה

עידן עמדי בסוהו
מסעדת הסוהו בראשון לציון מארחת את הזמר עידן עמדי למופע חגיגי ב-17 בנובמבר, יום ה'. 
סוהו, בקר 15, ראשון לציון. 03-9658395

עידן עמדי בסוהו. צילום: פטריק סבג

רשת AMAMA יוצאת לדרך
בעקבות ההצלחה של מסעדת TYO החליטו בעלי המקום להקים רשת מסעדות שתתבסס על הקונספט של אוכל רחוב יפני, ובמחירים סבירים ונגישים. הסניף הראשון ייפתח ברמת החייל. בין המנות המתוכננות בתפריט: מהראשונות - באו באן לחמנייה מאודה, בשר קצוץ, במבוק שוט ושיטאקה - 22 שקלים; פיריקארה טופו משי, פילה של חציל, פולי סויה, עגבניות שרי, פלפל אדום ובצל ירוק - 24 שקלים. דומברי (קערות אורז)- גיודון רצועות בקר, טופו, בצל, ג'ינג'ר כתוש, צ'ילי יבש סאקה וסויה - 64 שקלים; קטצו דון עוף על העצם בפנקו, בצל ירוק וביצה עלומה - 56 שקלים. אטריות - גיו ניקו- אטריות יקיסובה (ביצים) נתחי בקר, כרוב לבן, גזר,צ'ילי, דאשי, אויסטר וסאקה - 52 שקלים. עיקריות - אטרי צ'יקן, עוף על העצם, אבוקדו בגריל, עגבניות שרי וקלח של תירס - 58 שקלים; סיירו דניס, דניס על העצם, אורז לבן עם עלי חרדל, טופו, לוטוס, פטריות קינוקו, גזר, בייבי תרד ואצת קומבו - 88 שקלים.
AMAMA, הברזל 34, תל אביב. 053-9385696

AMAMA. צילום: טל ציפורין

מנות חורף ב-Olivo
אוליבו, ביסטרו שף מקומי בהשראה איטלקית, נפתח לאחרונה בכפר הדרוזי ירכא, ומרחיב את התפריט למנות חורף, שמשלבות בין המטבח הערבי לזה האיטלקי ונרקחות בטאבון עצים. הבעלים והשף שאדי בשארה יצר 3 מנות מיוחדות המתאימות לימי החורף הקרים. ראשונה: ריזוטו פריקי ופטריות יער – 32 שקלים. עיקריות: ספיחה כבש מבשר כבש מפורר, על פוקצ'ה חמה אפויה בטאבון עצים, מתובל בעגבניות, בצל, שום, עשבי תיבול ורוטב טחינה. מחיר: 45 שקלים. סמבוסק כבש בבישוט איטי בטאבון עצים בליווי טחינה פיקנטית 51 שקלים. קינוח ערבי קלאסי ("זנוד סת", בערבית "אצבעות אישה") עשוי מבצק פילו במילוי אגוזי מלך וקינמון מעוטר במי סוכר, אפוי בטאבון עצים, מוגש על קרם מלבי. 32 שקלים. 
Olivo, ירכא. 053-4275303
ספיחה כבש באוליבו. צילום: יפית בשבקין

בראנץ' חדש בלוקה 
מסעדת לוקה, המתמחה במטבח האיטלקי וממוקמת בלב המרינה בהרצליה, מרעננת את תפריט הבראנץ' המוגש במסעדה בעזרת השפית מאיה קליין. קליין, זוכת העונה הראשונה של התכנית 'משחקי השף', העניקה לבראנץ' של לוקה טוויסט חדש באמצעות שדרוג מנות קיימות ויצירת מנות חדשות בסגנון כפרי גלילי. כעת הבראנץ' מתהדר במנות בניחוח איטלקי לצד מנות ישראליות העשויות ממיטב חומרי הגלם שיש לנו בישראל. הבראנץ' מוגש בימים שישי ושבת ומציע מנות כגון: גבינות בשילוב של ירק זעתר טרי ובזיליקום, סלטים טריים ולא שגרתיים, פריטטות, מאפים טריים מלוחים ומתוקים הנאפים במקום, בר לחם עשיר, ממרחים שונים, דגים מעושנים, לאבנה ביתית, מוזלי, ריבה ביתית, טירמיסו ועוד. שישי בין השעות 09:00-12:30, שבת בין השעות 10:00-12:30. 67 שקלים לאדם (כולל שתיה קרה וחמה), ילדים (4-12) – 34 שקלים. מומלץ להזמין מקום מראש. 
לוקה, בן גוריון 56, הרצליה. 053-9442981
 בראנץ' חדש בלוקה. צילום: רוני בלחסן
קפה גן סיפור מגיע לראשון לציון 
ראשון-לציון מתחדשת במקום ייחודי לכל המשפחה - קפה גן סיפור, שנפתח בימים אלו בלב גן האותיות. הקפה מצטרף לגן סיפור הרצליה ולגן סיפור חולון, הפועל משנת 2012. התפריט כולל ארוחות בוקר מיוחדות, פסטות טריות, מאפים טריים, הנאפים במקום בתנור אבן, ועוד. המקום אף מציע תפריט נוסף, המתאים לילדים עד גיל 8 בתוספת הפתעה. קפה גן סיפור ראשון לציון ייפתח לקהל החל מה-1 לנובמבר מהשעה 8:00 בבוקר ועד השעה 16:00, החל מדצמבר יעבוד המקום במתכונת מלאה, כל ימות השבוע מ-8:00 ועד חצות.

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עכשיו אילת. איפה הארוחות הכי משתלמות?
שיראטויה: יפנית אמיתית בתל אביב
מסעדות חדשות בתל אביב
פסטיבל סרי לנקה באוליב ליף ועוד חדשות קולינריות
פסטיבל פרו באוליב ליף ועוד חדשות קולינריות
ארבעה בראנצ'ים שווים באזור המרכז
לא חייבים בבית: אוכלים בחוץ בחוה"מ פסח
ארוחת החלומות בסנטה רוזה
פורטו – מטבח ים תיכוני: אווירה נעימה ואוכל משובח
סוהו: אסיאתית אמיתית ראשון לציון
חדש ומלוח: אנין  המסעדה החמה של ים המלח נפתחה
מונא - ביסטרו ירושלמי אלגנטי