נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

אמצע השבוע, ואנחנו בדרך למסעדת וילה וי שביישוב חד נס ברמת הגולן. השקט העמוק של שעות הערב מופרע רק על ידי ציוץ הציפורים, דהירת חזירי הבר ומחבתו הלוחשת של השף גיא בן שמחון. חלומו של בן שמחון התגשם כאשר הקים מתחם משולב של נופש יוקרתי ואוכל ברמה גבוהה, באחד היישובים היפים בארץ.

מסעדת וילה וי היא חלק בלתי נפרד ממתחם הנופש, אך שעריה פתוחים לכלל ציבור אניני הטעם שמחפשים פינוק רומנטי ומנות מוקפדות. תפסנו שולחן עם נוף מושלם לכנרת, והצטערנו על השעה המאוחרת, כי ביום בהיר אפשר לראות משם עד קצה העולם.

לחיים!
את החוויה התחלנו בהרמת כוסית יין לבן איטלקי מתפריט היינות העשיר, ומיד אחריו הגיע לשולחן גם לחם הבית הפריך ולצידו ממרח זיתים שחורים ולימון כבוש. כמה נחמד לפגוש מסעדות שלא גובות תשלום על לחם, הבסיס לכל פתיחה של ארוחה טובה.

ראשונות
לשולחננו הביאה המלצרית בזו אחר זו הראשונות לפי הסדר: טרין חצילים - חציל קלוי בעשייה מושלמת ללא טיפת מרירות, שהוגש על מצע של עגבניות שרי ארוכות ומתוקות ומעליו טחינה גולמית וסילאן - שילוב מושלם ועם הלחם זה תענוג בכל ביס. רביולי פורצ'יני - שלושה סהרוני רביולי במלית טעימה של פטריות פורצ'יני ובליווי פלחי ארטישוק נפלאים ואספרגוס טרי ופריך.

כבד האווז הגיע גם הוא במידת עשייה מושלמת, נמס בפה ומלווה ברוטב פירות יער חמוץ-מתוק. סשימי מוסר ים - מגדל של פיסות דג טרי עם צלפים מוחמצים מזן איכותי שעדיין לא פגשנו, משובצות בנבטי צנון יפני ותחתן מניפה מקסימה וסגולה של קרפצ'יו סלק טרי חתוך דק דק. בכלל, עיצוב המנות מוקפד ומעורר השתאות, כמו יצירות פיסול קטנות על הצלחת. האמת היא שניסיון לצלם את המנות לא צלח, אחרי הכל האווירה רומנטית והתאורה בהתאם.

>> להזמנת שולחן במסעדת וילה וי

מה הלאה?
האיכות המוקפדת של המנות הראשונות גרמה לנו לציפיות לקראת העיקריות, ואכן לא התאכזבנו: הלכנו על תבשיל בורגיניון - חתיכות בשר רך בתיבול נעים של יין אדום וברוטב אדמדם, מוגש על מחית ירקות שורש ומגיע במחבת יפהפייה הישר מהמטבח. כל כך טעים שבא לבכות. איפה זה ואיפה הגולש של אמא. בחרנו גם סינטה טלה - נתחי בשר איכותיים ועשויים היטב, גם הם על קרם השורשים המעולה שאהבנו.

לקינוח
ביקשנו את "צנצנת ההפתעה" וההפתעה לא איחרה להגיע: צנצנת ובתוכה מקפא של קוביות קרם ברולה מעורבבות בגלידת אמרנה ועוגיות לוטוס – תענוג צרוף.

כדאי לדעת
בשעות הצהריים מתקיימות במקום סדנאות בישול, והחל משש בערב ובכל ערבי השבוע (למעט מוצ"ש) נפתחת המסעדה ולעתים אף מתארחים בה שפים מהידועים בארץ לערבי ספיישל. המטבח פתוח והבישול נעשה מול עיני הסועדים. בימי שישי קיים תפריט מובנה זוגי ומשתלם, מומלץ בחום. רק לא לשכוח להזמין מקום מראש, כיאה למקומות אינטימיים ואיכותיים. בשאר השבוע אין מינימום הזמנה אבל מקסימום של שירות ואיכות מובטחים. וילה וי - ברוכה הבאה, נקווה שזו רק מנת הפתיחה.

חשבון בבקשה
2 כוסות יין לבן פינו ג'ריג'יו אלגריני (איטליה) - 60 ₪
לחם וממרחי הבית OTH
טרין חצילים - 42 ₪
רביולי פורצ'יני - 55 ₪
כבד אווז - 55 ₪
סשימי מוסר ים - 55 ₪
תבשיל בורגיניון עגל ביין אדום על קרם שורשים - 125 ₪
סינטה טלה - 139 ₪
צנצנת הפתעה - 42 ₪
אספרסו קצר - 12 ₪
סה"כ: 585 ₪

* כתבה פרסומית
 

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מושבוצ: מקום נדיר במושב רמות
בורגר קטן בערבה: בורגרים קצרין
ארוחת צהריים באיולי בר בראש פינה
קסם על ים כנרת: מסעדת ביג בן
על היסטוריה ומסעדת ויקטוריה
מקום טוב בצפון: מסעדת מרינדו
ארוחה בברוהאוס הגולן
פנינה בים של שדות
כוכב הצפון - מסעדת NICE TO MEAT היא קרנבל קולינרי
מוסד ליד הים - מועדון ארוחת בוקר
ברונו מארס בפארק הירקון – איפה אוכלים?
מסעדת הפופ אפ שולחן גלילי: ממטעמי המטבח הערבי